REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polițistul local care a ridicat mașina șoferiței cu dizabilități, cercetat pentru abuz în serviciu

Polițistul local care a ridicat mașina șoferiței cu dizabilități, cercetat pentru abuz în serviciu

Victor ROTARU 5 ianuarie 2023 | 00:00 5876

În cursul serii de marți, 3 ianuarie a.c., autoturismul unor persoane cu dizabilități a fost ridicat din parcarea de la Carrefour. De menționat este faptul că autoturismul era staționat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

„La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule politist Musat, doamna foloseste acest cuvant urat pentru a arata frustrarea pe care o are fata de tot ceea ce fac reprezentantii statului, in toate domeniile. Atat doamna, cat si noi, cetatenii acestei tari ne-am cam saturat de incompetenta si nesimtire. Platim taxe, din ce in ce mai mari si mai stupide si primim aroganta, badaranie, incompetenta si prostie din partea statului roman, devalizat de acest model infect si josnic al functionarului, politicianului etc. Asa ca lasati deoparte standardele morale pentru ca nu aveti asa ceva. Nici nu vreti sa aveti pentru ca singurul lucru care va intereseaza este cum sa furati mai mult. Restul este can can.
18
4
Toată lumea da în polițiști și de foarte multe ori pe buna dreptate. Dar ce sunt polițiștii? Sunt oglinda vostra a celor care înjurați și jigniti sub un cont fals și care nu sunteți mai presus ca ei. Nimeni in schimb nu vorbește de atitudinea doamnei cu handicap care deși a greșit(probabil ea are voie sa greșească), folosește în prezenta copilului sau pe care îl și sperie pana la urma, cuvinte vulgare. La 2 cuvinte, unul este kkt. Halal comportament, halal mama.
6
17
asa zisilor politisti locali, in fapt gardieni publici. Spune nu locurilor pentru handicapati. Ai handicap si ai mandrie, exista Taygetos.
10
2
De cee nu li se fac evaluarii anualee si ceva testarii cu legile pe care ar trebui sa le cunoasca
9
1
Angajatii sunt asemeni lui mos teaca de la Primarie. Si bineinteles primaria a sarit imediat sa ii ia aparea lui cascheta. Un cerc vicios , care distruge orasul.
19
0
Desteapta aia trebuia sa puna legitimatia in parbriz sa stie lumea ca e Handicapata!!! La cati idioti parcheaza pe locurile rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, era normal sa i se ridice masina daca nu avea in parbriz nimic.asa ca circul pe care l.a facut a fost unul ieftin !
5
22
Ăștia numai în parcări la marketuri sunt , ei și cu aia de aduna cărucioare. Faceți ba si voi ceva profesionist , numai la japca pe amenzi sunteți !
18
2
DACA BURTOSU' ERA BAJAT DESTEPT, DAR SE PARE CA NU PREA E, IN MOMENTUL IN CARE A VENIT DOAMNA SI A VAZUT CA A COMIS O MARE GRESEALA, SUNAT URGENT - ADUSA MASINA DE UNDE A FOST RIDICATA SI CERUT SCUZE, REZOLVAT PROBLEMA PE LOC ... SI ISI VEDEA DE MUNCA SI DE VIATA ! ACUM SA SUFERE, SA VADA CE INSEAMNA ABUZ ! ZI DE ZI LA CARREFOUR PARCHEAZA COCALARII PE LOCURILE ALEA SI NU PATESC NIMIC ! SOARTA !
26
2
dat afara,un nesimtit
20
1
Diminuarea salariului cu 15 la suta pe 3 luni, in cel mai rau caz, adica cea mai grea pedeapsa...
9
1
Tare curios daca burtosul ala are macar 12 clase.
26
1
Angajati pe pile si șpăgi la fel ca si seful Politiei Locale,care este un fel de Ghiță Pristanda al Primarului. PS.PNL ul a devenit mai corupt decat PSD ul din vremea lui Dragnea.
26
1
1. Dati mizeria aia de om afara. 2. Reevaluati de la zero politia locala, niste nulitati cu studii de gardieni publici. 3. Vreti respect, sa l impuna prin prestanta si comportament. Scoliti-i. 4. Cititi de la punctul 1.
28
4
nu se vede ca-s cioban, nu se vede ca nu stiu nici sa citesc nici sa scriu!!!
30
2
Baga-mi-as poula in fata lui de boschetar local o**z!
28
5
Sanctiune data la norma ca sa isi poata lacalificative cat mai bune.
13
3
Stii ce bine ma simt cand sunt parte civila in procesul tu penal?! Nu stii..... Dar stii ce bine ma simt cand stiu ca copii tai vor ramane cu fane si cu lelia? nu stii... tot iti iau, in calitate de parte civila in procesul tau penal
7
7
Ce fata de paznic dobitoc arogant are ,machidonul
28
2
Voi vreți să facă dreptate niște IPJ-isti care iau note de 4 și 5 la un examen, care nu se mai încheie de un an de zile? IPJ- ul, chiar și cu filmări, spune că milițianul a procedat cum trebuie.
21
7
Se cred astia de la politia asta locala Dumnezei pe pamant
34
2
Nu cred ca este vorba de acest politist local ci de majoritatea dintre ei.Ar trebui verificati fiecare dintre ei ce istoric au si daca îndeplinesc conditiile necesare pentru a deveni polițiști locali.Fiecare dintre noi a avut întâmplari neplacute cu acesti locali care se numesc "polițiști" Îngâmfați,amatori,aroganti si total nepregătiți pe legislatie ajung sa -si bata joc de cetățeni care sunt plătitori de taxe si impozite.Speram ca autoritățile abilitate sa verifice aceasta instituție in detaliu si sa sancționeaze abuzurile grosolane pe care le fac zi de zi.
35
4
Îmi pare acum sa o SOOGA javra cu patru clase
16
2
Mai lase Caramihai mai bine făceai o amniabila . Transportat femeia sa și recupereze mașina și conflictul nu lua amploare , dar atât te duce capul nu ești taximetrist .
26
2
Burtoși, Caramihai Mihai abuzează în tot ce face , iar acum a dat și el avertisment primul din viata lui , un Lache ce este imaginea pulitiei locale . Nici la ora actuala nu înțelege ce a făcut.
34
1
Caramihai se numeste acest ingamfat cu aere de rasa superioara. Politistii cu scoala sunt adevaratii politisti, iar acesti paznici transformati peste noapte din gardieni publici in politisti locali sunt doar niste persoane cu dificultati de exprimare si un comportament si caracter ce lasa de dorit. Nu este un caz singular , in fiecare zi se intampla abuzuri doar ca unele persoane, din lipsa de timp, si neancredere, nu-i reclama.
43
1
Buna ziua ! Cu tot respectul pentru Poliția locala ! Doamna Care beneficiază de loc are obligații ! Trebuia sa o aștepte și sa i vorbească frumos :))) îmi pare bine ca i-a luat mașina ! Data viitoare o sa și lase legitimația la vedere.
9
45
Eu il cunosc personal pe acest dobitoc , coleg nu ii pot spune . Pe langa faptul ca miroase a hoit cand intra in institutie , nu stie sa lege 2 cuvinte . Era paznic la o firma de cherestea , si a intrat bineinteles prin "concurs"=SPAGA in Politia Locala . Imi este rusine ca sunt coleg cu persoane de genul
46
4
Jegosii astia mi au ridicat si mie masina in Cta. Eram gravida si am oprit sa mi iau ceva de la farmacie, masina fiind pe avarii.. M au lasat in drum boratii naibii. Deci sa facem petitii sa desfiinteze mizeria numita Pol Locala..
41
6
Nu da bine mesajele scrise corect, doar reclama prinde, de ce ștergi mesajele?
13
2
La puscarieee pardon La brutarieee desconspiratorule Puscariasulee
10
4
Ciobani ordinari , dati afara urgent
28
3
Cat de josnic sa ridici masina unei persoane cu dizabilitati si sa o lasi pe drumuri, sa plateasca amenda usturatoare ... Chiar nu se putea sa sune sa-i aduca inapoi masina. Foarte urat, mizerabil. Astia de la Locala fac cursuri 3 luni si devin din vanzatori la supermarchet politisti, niste p****i.
39
2
Niste nesimtiti locali astia,ia sa plateasca vreo 10.000 de lei despagubiri femei sa vezi cum pe viitor vor sti sa se interesez daca o masina cu actzibild este inregistrata ca fiind a unei persoane cu handicap sau nu,caci se poate este doar la un clik distanta,altfel vom mai auzi de abuzuri dastea,caci prostul doar daca este ars la buzunar isi baga mintile in cap si locali astia sunt cam p****i,daca nu sunt in stare sa invete afara cu ei pentru ca se vor gasi destui oameni capabili nu ramane politia locala fara personal la salariile care sunt acolo.
30
2
CE FATZA DE TELECTUALA ARE SI COLEGA CU MAINILE IMPREUNATE IN FATZA O DOARE LA SAPCA SA ISI PUNA CASCHETA II ONDULEAZA PARUL
26
2
Mie nu mi-e clar un lucru: ăștia care se numesc acum polițiști locali nu sunt ăia care acum câțiva ani păzeau florile în parcuri?
38
2
dupa boii astia de la locala, ar trebui sa ne amendeze pe toți când parcam la Mall, ca nu am plătit parcarea la primarie prin sms. Ce atribuții avea porcul ala de militiian intr o parcare privata?!
30
2
Este greu sa fii om
25
1
si cand te gandesti ca daca facea doar o mica verificare ii arata prostului ca femeia se afla cu gradul de handicap inclusiv in evidentele primariei. Ehehehei...primare fara flota...
30
2
Aveti grija sa nu il intalniti in calea voastra pe politistul local Olteanu Valeriu. Este obsedat de iarba care va creste in curte. Va da amenda pentru trei fire de iarba.
22
2
Cineva scrie ca acesti militieni sunt fosti zidari, electricieni etc Da de unde! nu mai jigniti meseriasii fara de care nu se poate trai. Astia din poza nu stiu sa faca nimic. doamne fereste
39
2
am deconspirat grupul infractional organizat de la politia locala, search pe yt
19
5
Si oare crapa iddiotul dacă statea lângă masina puțin și o vedea pe femeie când ieșea? În felul acesta vedea ca doamna este in carut.Ca doar nu se culca în magazin doamna. În acelasi timp și legea e într un fel. Știu persoane care merg în cadru, carje, căruț pentru o perioada de timp în urma unor diagnostice, dar fara a deține certificat de handicap . Și acestea ar trebui lăsate sa parcheze acolo, ca le este la fel de greu a se deplasa. Am caz în familie și dnul 8 luni trebuie sa poarte doua carje în mers. Nu Întotdeauna are cine sa I facă piața și ii vine f greu sa parcheze departe, sa se care și cu carje si cu plasa, dar na, ce este drept pe lumea asta?
37
2
Jigodia aia ordinară de Dogan ,ma amendat și pe mine în tomis 3...porcul naibii. Nu am văzut un asa îngâmfat de om..și scârbos de când mama ma făcut...un arogant ordinar ...asta merita sacrificat de craciun,xa este cât porcul...nu sa umble pe străzi,javra dracului.de om neînțelegând ca am oprit 5 mi .sa-mi iau pastile...scârbă naibii
31
4
Paznicul ăsta de WC-uri trebuie demis pentru port ilegal de cap. Masina avea 2 abtibilduri, pe lunetă și parbriz, pe care idiotul nu le-a văzut, că trebuia musai să aibă și țidula semnata și ștampilată de Moș Teacă pe luna în curs, ca să-i plimbe pe la ghișeele primăriei, fooaaarte accesibile de altfel. Idioți.
47
2
Degeaba au autorizație de parcare ,handicap dacă nu o expui sa fie vizibila.De unde sa știe polițistul ca tu deții asa ceva dacă nu e vizibila.Amenzile ar trebui sa fie mai mari pentru cei care parchează pe locuri de handicap.Cit de cretin și țăran sa fii sa i ei locul unui asemenea persoane.
11
42
Gardianul asta trebuie dat afara dupa ancheta...
41
3
Si p*****a de langa el cine este?De cand sunt politiste pe strada si la ce dracu sunt bune?
35
3
cine dracu il cerceteaza pe dobitocul asta?Are sefi mai destupati ca el?Nu cred.Sa fie dat afara pentru incompetenta acest monument de prostie ,impreuna cu sefii lui
35
3
Toți prostii veniți din toate localitățile învecinate,toți incapabili de polițiști locali făcuți la norma din strungari,zidari,electricieni..și alte meserii ,fac pe marii cunoscători ai legilor ,dar ei sunt praf. Nu știu decât sa se plimbe cu mașinile,sa amendeze taximetriștii,cei care parcheaza 1 min sa-si cumpere ceva de la farmacie,etc...dar nu știu sa-si facă meseria cum trebuie. Doar sa le dai șpagă,asta urmăresc jegoșii ăștia de la pol.locala.
37
6
Cei mai zeflemisti și îngâmfați și incapabili sunt polițiștii locali din Constanța ,în frunte cu umflatul,spagagiul.si frustraților de Dogan
39
3
Asta se numeste port ilegal de cap. Nu avea cu ce sa comita abuz in serviciu, continutul capului lipseste complet. Dar cum militia nu are utilaje pentru ridicarea autoturismelor, mai trebuie investigat cineva pentru port ilegal de cap. Din toate masinile parcate aiurea, pe doua sau mai multe locuri, la colturi de strada incurcand vizibilitatea in intersectie, specimenele astea n-au gasit altceva de ridicat decat o masina marcata pentru handicapati.
42
2
Cercetat vorba vine.Nu cerceteaza nimeni nimic.
27
3
Fosti zdari si tamplari astia de la Politia Locala daca da peste un t***n sau interlop ii bate de se caka pe ei
36
4
Chiar daca soferul a uitat sa afiseze permisul de parcare exista o baza de date ca si cea pentru achitarea taxei de parcare care poate fi interogata de politie. Dar pentru lichelele care predomina in politia locala e mult prea mult... Asa cum au fost amendati de altfel si soferi care aveau taxa de parcare de 200 lei achitata pentru un an intreg la zona 2. Si asta tot abuz in serviciu se numeste sau neglijenta in serviciu, depinde cum se face incadrarea faptei, dar ambele sunt infractiuni si trebuie pedepsite ca atare ca sa se invete minte alta data Militienii zelosi.
56
2
Ofiterul de la secția 2 care cercetează cauza . TINE CONT CAMD OPRESTI SI VINE POL LOCALĂ SI TU SCOȚI LEGITIMAȚIA NUUU TE IARTĂ , SE CRED CHESTORI ĂȘTIA DE LA LOCALĂ . ARATALE CINE ARE LEGEA IN MÂNA SI CINE ESTE POL NAȚIONALA ASTA MÂINE UITA SI TE PRINDE CAI OPRIT SI TE EXECUTA EXECUTAL TU ÎNAINTE .
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272