REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pomii putreziţi de pe o stradă din Constanţa blochează accesul pe locurile de parcare

Pomii putreziţi de pe o stradă din Constanţa blochează accesul pe locurile de parcare

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 327

Viață fără de moarte… nu există nici în cazul copacilor din municipiu! Toaletarea copacilor este un subiect controversat în rândul constănțenilor. Pe o parte vin iubitorii naturii care spun că nu sunt de acord cu toaletarea copacilor, iar pe de altă parte există cei care doresc toaletarea copacilor din mai multe motive, precum expunerea la diverse situații în care și-ar putea avaria autoturismele sau propriile case, în cazul celor care locuiesc la curte.

De cele mai multe ori însă constănțenii se confruntă cu pomii de pe drumul public care nu mai ai nici o șansă la viață, pomii uscați care crează cu adevărat probleme. Doi pomi uscați le creează probleme unor locatari ai blocurilor de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța.

“Pe strada Ștefăniță Vodă aproape de colțul cu strada Badea Cârțan sunt doi pomi care nu mai se mai află în vegetație. Toată iarna nu am putut parca mașinile pentru că lemnul este putred și riscăm să ne stricăm mașinile. Vă rugăm insistent să ne ajutați în această problemă, ținând cont că unul dintre locuri este asigurat de la Primăria Constanța pentru persoana cu dizabilități. Sperăm să se remedieze situația.”, a precizat o constănțeancă.

Autoritățile locale constănțene s-au sesizat și vor efectua verificări pentru a constata cu exactitate problema menționată. “Ne-am sesizat, iar în cursul dimineții de vineri, 7 aprilie a.c., o echipă se va deplasa la fața locului pentru a constata problema menționată”, a declarat, pentru “Replica” de Constanța, șeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cainii si copacii trebuie sa dispara. Si eventual biserica trebuie discreditata pentru ca orasul Constanta sa ajunga cat mai repede un oras satanist. Cluburi, malluri bordeluri betoane etc
3
1
intrebarea este,cum s-au uscat cei doi pomi deodata,foarte convenabil pentru cei cu parcarea,nu cumva le-au dat atentie cu ceva detergent sau motorina,poate carbid,au ajuns unii mai rai decat cainii
2
0
sint multiu nesimtiti care taie copaci de zeci de ani ,ptr loc de parcare;astia sint niste idioti.
0
0
Sa planteze altii in loc.
0
1
hai taiati pomii, ati gasit motiv
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108