REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ponta, către PSD: Cu ce îi ajută pe oameni că voi nu mai faceţi campanie acum?

Ponta, către PSD: Cu ce îi ajută pe oameni că voi nu mai faceţi campanie acum?

Replica API 16 noiembrie 2020 | 20:51 1527

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că anunţul PSD privind suspendarea campaniei electorale nu ajută victimele incendiului de la Piatra Neamţ şi lumea nu uită faptul că "o armată de doctori" este în campanie electorală, în loc să trateze bolnavii în spitale.

Victor Ponta a publicat duminică un mesaj pe Facebook, după anunţul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, privind suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru tragedia de la Piatra Neamţ.

"Şi cu ce îi ajută pe oameni că voi nu mai faceţi campanie acum? Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou care (la 5 ani după 'Colectiv') trebuie transportat în afara ţării pentru îngrijiri medicale? Îi ajută pe bolnavii mutaţi forţat de la Piatra Neamţ la Iaşi, unde condiţiile sunt la fel de rele? Sau, prin anunţul că opriţi campania, vă faceţi şi voi campanie pe tragedia oamenilor? Credeţi că aşa uită oamenii că, după ce am demisionat eu din funcţie după tragedia de la 'Colectiv' (spre bucuria lui Dragnea şi a 'securiştilor' de pe lângă el - toţi rămaşi şi acum în conducerea partidului) l-aţi votat pe Cioloş - care bineînţeles nu a făcut nimic să îmbunătăţească sistemul de sănătate? Credeţi că aşa uită oamenii că aţi avut Guvernele Grindeanu, Tudose şi Dăncilă în care NU s-a făcut niciun spital nou? Că aţi abandonat proiectul spitalelor regionale doar pentru că erau promovate de Corina Creţu? (...) Credeţi că aşa uită lumea că o armată de doctori sunt în campanie şi la televiziuni pentru interesul vostru politic, în loc să trateze bolnavii în spitale? Poate acum îi trimiteţi înapoi la munca lor - mult mai importantă decât acea de agent electoral sau de parlamentar", declară Victor Ponta.

Ponta aduce critici şi Guvernului Orban, USR şi preşedintelui Klaus Iohannis, susţinând că "incompetenţa ucide".

"De la Cioloş şi Orban nu aveam absolut nicio aşteptare/nu i-a interesat niciodată sistemul de sănătate - doar voturile şi poziţiile lor bănoase la Bruxelles sau la Palatul Victoria! De la USR nici atât - acum au uitat brusc cum 'corupţia ucide'/şi că au avut guvernarea şi în 2016 şi în 2020 şi au făcut fix NIMIC din ce criticau la mine! De la Iohannis nu mă aşteptam deloc să ceară demisia Guvernului - cum a făcut acum 5 ani - când a fost vorba de un club privat, nu de un spital public! Dar de la voi oamenii aşteptau soluţii şi sprijin - nu să vă opriţi campania! Incompetenţa ucide - dar ipocrizia şi fariseismul vostru sunt la fel de nocive! Mai bine faceţi campanie şi spuneţi cum o să faceţi după 6 decembrie exact ce NU aţi făcut deloc în ultimii 5 ani! Eu nu vă cred - dar mai găsiţi voi ceva naivi!", încheie Ponta mesajul de pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru tragedia de la Piatra Neamţ, menţionând că toţi decidenţii politici au obligaţia să se ocupe, în acest moment, exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ponta a plagiat in 2003 conform unei legi din 2011!!!! despre kovesi nu spui nimic??? ea a plagiat la fel ca ponta si ceilati????
3
6
O suta de milioane spaga pentru memorandumul intitulat sa aiba sa mance viorel si ghita ca ei este jmecheri si noi este prosti
6
2
Are dreptate aici Ponta! Cred ca il voi vota pe 6 decembrie. Am sa conving cati m multi sa o faca
4
8
michimaus e jigodia perfecta,cameleon politic.singurul care-l depaseste la parametrii de jigodism uman e Petrov alias basescu.pradatorii supremi.
10
3
A sarit repede PuieMonta pe combinatie.
9
4
Muie Ponta
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212