REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Prefectul Nicolaescu: „Nu mă duc eu să fac ordine la Drumurile Naţionale, ei trebuie să-şi facă treaba”

Prefectul Nicolaescu: „Nu mă duc eu să fac ordine la Drumurile Naţionale, ei trebuie să-şi facă treaba”

Replica API 10 ianuarie 2017 | 00:08 232

În sfârşit, o reacţie după HAOSUL din timpul CODURILOR de viscol şi ninsori!

În sfârşit, o reacţie după HAOSUL din timpul CODURILOR de viscol şi ninsori!

Adrian Nicolaescu

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, a explicat pentru „Replica” de ce nu s-a instaurat stare de alertă în judeţ, iar deciziile care au făcut diferenţa au fost luate la nivel de Comandament pentru Situaţii de Urgenţă, la care acesta este în frunte.

Întrebat de starea de alertă, prefectul a punctat că era o discuţie aleatorie, însă nu s-a pus problema, căci ajutorul din alte părţi a venit imediat. „A fost o idee care, în funcţie de ce situaţie se preconiza, am fi luat-o, era situaţia grea pentru noi. S-au găsit elemente de susţinere, utilaje au venit din ţară multe. Nici nu am crezut în visele mele cele mai frumoase că ne vor ajuta toţi. Înseamnă că ne iubesc oamenii. Am cerut ajutor când ne-am dat seama că e situaţia foarte grea şi e normal să ceri ajutor la Guvern, la minister. Îi păstrăm pe toţi (utilaje, personal – n.r.) pentru ce urmează, pentru etapa următoare. Am cel puţin încredere că vom fi pregătiţi pentru ce urmează miercuri, joi. Dacă ai ce îţi trebuie, te descurci, dacă nu ai...”, a precizat Nicolaescu. Cu privire la cum s-a lucrat pe drumurile naţionale de către cei de la CNADNR, Adrian Nicolaescu consideră că lucrurile puteau să se desfăşoare altfel. „Se putea mai bine. Din punct de vedere al organizării, eu nu mă duc să le fac ordine, ei trebuia să îşi facă datoria pentru că de asta există ca instituţie şi sunt plătiţi. Când ştii că te bazezi pe ceva, trebuie să ai pe ce. Nu să zică că face şi e mai greu să facă. Nu pot să judec. Nu pot să ştiu ce au avut ei prin alte judeţe, dar în ceea ce ne priveşte, se putea mai bine. Am stat aici la comandă şi am văzut cum stau lucrurile. Poate a fost o lecţie pentru ei, pentru etapa care urmează. Ne-am mai pregătit. Viaţa ne-a dat aşa un impuls. Ne-a arătat cum este să fie rău, că ne obişnuisem cu binele. Bine că am salvat judeţul. La nivelul meu şi al preşedintelui Horia Ţuţuianu, am gestionat bine situaţia aici. Nu ne lăudăm. Eu, ca profesionist, lucrând de atâţia ani în administraţie, am văzut că lucrurile se pot aşeza dacă există înţelegere, colaborare, avem ce ne trebuie şi dorim să facem bine pentru constănţeni. Am mai văzut anumite atitudini neprietenoase la adresa mea. Eu nu le bag în seamă. Las lucrurile să se înţeleagă din fapte, nu din vorbe.Vorbele de multe ori dor”, a spus prefectul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vedeti ca prefectul aista este constipat ? Sa i bage cineva un supozitor in gura !!!
2
2
Muie palaz
15
4
Mai constanteanule ai uitat sa intrebi primarul PSD care sta ascuns ca c...u in papusoi de situatia din oras .
19
1
Nea prefectu' pdl-ist... In oras ce draq ati facut? Ca e ca draq... Miercuri si joi sigur se inchide orasul de incompetenti ce sunteti!
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212