REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PREMIERĂ în traficul constănţean! Un tânăr care i-a arătat semen obscene unui poliţist, urmărit în trafic şi AMENDAT. VIDEO!

PREMIERĂ în traficul constănţean! Un tânăr care i-a arătat semen obscene unui poliţist, urmărit în trafic şi AMENDAT. VIDEO!

Replica API 15 noiembrie 2017 | 00:00 1963

A fost înregistrată o premieră în traficul din judeţul Constanţa! Un tânăr care i-a arătat semen obscene unui poliţist aflat în dreapta, într-o maşină de examen pentru obţinerea permisului auto, a fost AMENDAT! Asta, după ce a fost “urmărit” în trafic chiar cu maşina de examen, la volanul căreia se afla tânăra examinată. În ajutor au sosit şi alţi poliţişti, solicitaţi de omul legii “apostrofat”.

Situaţie inedită în traficul constănţean, marţi, 14 noiembrie! Un tânăr teribilist, aflat pe locul din dreapta într-un autoturism marca Audi, a găsit de cuviinţă să îi arate semne obscene unui poliţist care se afla în maşina de examen pentru obţinerea permisului. Ce a urmat? Ceva la care nu se aştepta tânărul din Audi, dar nici tânăra care tocmai dădea examenul pentru obţinerea permisului! Poliţistul a decis să urmărească maşina Audi în trafic, la volan fiind, desigur, tânăra dornică să obţină permis, iar poliţistul examinator - în dreapta!

“Cursa” s-a încheiat pe malul lacului, în Parcul Tăbăcărie, în jurul orei 12.30, acolo unde tânărul cu semne obscene se oprise… la odihnă, mai exact la întâlnire cu alţi tineri care parchează frecvent în zonă.

La faţa locului, poliţistul de pe maşina de examen auto a solicitat şi prezenţa unui echipaj de Poliţie, după cum se vede din imaginile video. Martorii de la faţa locului, mai mulţi tineri, s-au răspândit ca potârnichile la scurt timp, nu înainte de a întreba ce s-a întâmplat şi după ce au făcut câteva poze şi filmuleţe “de colecţie”.

Oficial, de la IPJ Constanţa: “Tânărul în cauză, pasager pe locul din dreapta al unui autoturism care circula pe strada Soveja din Constanța, în vârstă de 22 de ani, a fost identificat și sancționat contravențional cu suma de 500 de lei conform Legii 61/1991 actualizata deoarece a făcut semne obscene unui polițist aflat în timpul unui examen auto”.

În ceea ce priveşte decizia poliţistului care examina, acesta este în subordinea Prefecturii, fiind angajat al Serviciului Permise Auto. Însă, colegii acestuia, dar nu numai, îl felicită (neoficial), opinând că este inadmisibil să fie jigniţi, mai cu seamă atunci când se află în exercitarea atribuiţiilor de serviciu.

Cine este tânărul amendat

Cât priveşte tânărul amendat pentru gestul său, el se numeşte Doru Baciu şi este din Peştera. Conform surselor noastre, ar fi fotbalist la echipa din localitate! Contactat de Replica, Doru Baciu a precizat că nu va contesta amenda, dar că nu i se pare normal că instructorul a decis să pornească în urmărirea sa. Pe de altă parte, se pare, conform unor surse, că tânărul ar fi încercat de 3 ori să obţină permisul auto, dar nu a trecut examenul, de unde şi supărarea sa pe oamenii legii. Tânărul neagă acest aspect.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum cateva ore erau cel putin douazeci de comentarii negative despre acest politist. Au fost sterse de catre voi, cei de la ziar. Restul mizeriilor le-ati lasat. Unde va este profesionalismul? Puneti un tanar la zid pentru o fapta pe care o regreta si pentru care a platit conform legii. Asteptam o ancheta interna sa plateasca si omul legii pentru comportamentul despre care cititorii fac vorbire.
1
3
Rutiera de Cacat a judetului Constanta si ma sparg in figuri ca mi a aratat un pshiopat un semn obscen si nu am suportat.Eu am luat pe bune examenul psihologic sau am dat spaga sa il iau?.Eu nu trebuia sa reactionez.Daca era un dilau si ma impusca?.Oare nu trebuia sa fiu mai rationat?.Sefii mei nu vor lua nicio masura?.Daca te pui cu dilaii nu esti mai rau decat ei?.
3
2
E mare fotbalist la FC Scuipa-n-Ghete Pestera. Vedeta campionatului inter-satesc. Luceafarul stins al diviziei x. Isi permite, nimeni nu mai e ca el.
3
1
Un cacat cu ochi,needucatul pulii,bai,treziti-va,o sa muriti prosti!La 22 de ani sa te comporti ca un imbecil...atata poate si neuronul lui!Sa zici mersi,bai,bulangiule,ca nu traiesti pe alte meleaguri!Fotbalistul pulii,boule!
13
1
cum il cheama pe politist?
9
3
Daca eram ffemeie luam permisul, cinstit vorbind !
3
5
Ehhh figuri. Ce a putut sa ii faca iti dai seama
2
12
Dar din cate se aud acest militian este cam jigodie
3
11
Bravo politia deci se poate sa faceti si putina curetenie de toamna printre retazi ca sunt multi pe strazi
19
5
Militia. Aici ati procedat corect. Ardeti-i pe toti jegosii cocalari care vor permise fara sa puna mana pe carte. La oi cu ciobanii astia! Bravo de 2x pt militian
32
1
iti spune totul
19
1
Un tanar valoros din Pestera , un fotbalist cu reale talente care ar putea sa joace oricand si la echipa nationala... In scurt timp va fi luat in evidenta de catre Contra. Cam asa ar spune un avocat despre acest tzigan analfabet...
22
0
Ati procedat corect ,din pacate nu mai scapam de ciorile astea si vede pline taxiurile cu ciori care sunt asa zisi taximetristi
33
0
Pt ce plm ati publicat filmarea. Poate ne explicati si noua ce trebuie sa intelegem ca noi....e mai prosti
6
13
De ce ai fugit ma de la Politia rutiera ? E mai bine la prefectura ? Felicitari !; ai fost tare ! Trebuia sa-i pui catuse derbedeului ! Dar de unde catuse ?!...
14
1
Tanar? Asta e un cioroi imputit si nespalat nu vedeti ce fata are...
30
0
Fotbalistul pwllii un tigan borat cu aere , taran prost. La munca in santier gura masii de gunoi.
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108