REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Premierul a discutat cu preşedintele Emiratelor Arabe Unite despre proiecte în energie, agricultură, investiţii

Premierul a discutat cu preşedintele Emiratelor Arabe Unite despre proiecte în energie, agricultură, investiţii

Replica API 2 august 2022 | 00:00 517

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, luni, o convorbire telefonică cu preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, în context fiind discutat stadiul proiectelor bilaterale convenite în domenii legate de energie, agricultură, investiţii, educaţie şi securitate cibernetică.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, dialogul a avut loc în contextul proiectelor convenite în cadrul vizitei desfăşurate la Abu Dhabi şi a discuţiei telefonice din 27 iulie a miniştrilor Afacerilor Externe.

"Cele două părţi au decis să urmărească periodic derularea proiectelor convenite în domenii legate de energie, agricultură, investiţii, educaţie şi securitate cibernetică. Premierul României a subliniat nivelul cooperării pe fiecare din domeniile importante şi a mulţumit pentru interesul preşedintelui Emiratelor Arabe Unite, pentru timpul şi dorinţa de a monitoriza aceste proiecte", se arată în comunicat, scrie Agerpres.

Totodată, prim-ministrul Ciucă a anunţat desemnarea unui înalt oficial român guvernamental pentru a gestiona direct relaţia cu partenerul emiratez.

În acelaşi context, preşedintele Mohammed bin Zayed Al Nahyan a mulţumit la rândul său românilor pentru toată susţinerea şi deschiderea în cooperarea bilaterală, anunţând că a desemnat responsabili şi a stabilit termene pentru fiecare proiect care va fi derulat în parteneriat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar de traiul romanilor cand va ocupati?se pleaca masiv din tara, de saracia lucie care este aici
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272