REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Premierul Dăncilă, ping pong pe tocuri la Frontieră. VIDEO

Premierul Dăncilă, ping pong pe tocuri la Frontieră. VIDEO

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:40 329

sursa foto: Guvernul României

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat luni, 8 aprilie a.c., în vizită la Tulcea, cu prilejul inaugurării Bursei de Pește a sediului Poliţiei de Frontieră Isaccea, de asemenea aceasta a vizitat și șantierul viitorului pod de peste Dunăre. În plus, începând cu luna aprilie 2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea-Garda de Coastă beneficiază de un sediu nou, modern, construit la standarde europene. Şi acest obiectiv a fost vizitat de premierul Viorica Dăncilă.

În cadrul programelor de investiţii, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a demarat procedurile pentru construirea unui nou sediu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, aflat în subordinea Gărzii de Coastă, care să asigure condiţiile optime pentru buna desfăşurare a activităţilor specifice. După respectarea tuturor paşilor prevăzuţi de legislaţie pentru astfel de proiecte - studii de fezabilitate, realizarea proiectării, procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie, execuţia efectivă a început în luna iulie 2017 – noul sediu fiind finalizat în cursul lunii martie a acestui an. Construcţia s-a realizat în cadrul proiectului ROFSIB20160S2A04P01 “Construire sediu nou sector PF Isaccea, judetul Tulcea”, obiectivul urmărit fiind „asigurarea şi menţinerea unui nivel ridicat al controlului şi supravegherii frontierei de stat a României cu Ucraina”. Valoarea investiţiei a fost de aproximativ 10.159.100 lei fără TVA, provenită din fonduri europene nerambursabile “Fondul pentru Securitatea Internă” (7.619.384 lei), componenta Frontiereă şi Vize şi bugetul de stat (2.539.769 lei). Din punct de vedere operativ, noul sediu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea este amplasat în imediata apropierea a Drumului European 87, ceea ce permite o deplasare operativă a efectivelor în zona de competenţă, iar construirea lui la parametrii tehnici corespunzători cerinţelor actuale a reprezentat o prioritate pentru programele de investiţii ale Poliţiei de Frontieră. Construcţia modernă a acestui sediu corespunde actualei concepţii de susţinere a supravegherii şi controlului frontierei, asigură condiţii de muncă la standarde europene (mobilier modern, echipamente de comunicaţii şi informatică) precum şi spaţii pentru adăpostirea mijloacelor de mobilitate terestră şi navală (garaj, spălătorie auto, staţie automată de alimentare cu carburant), padocuri de căini şi utilități. Acest proiect a fost necesar pentru crearea unor condiţii optime de desfăşurare a activităţilor și practicilor de lucru în supravegherea și controlul fizic al frontierei României cu Ucraina, precum și pentru a răspunde riscurilor generate de infracționalitatea transfrontalieră.

De asemenea, s-a avut în vedere necesitatea cresterii capacităţii de reacţie şi intervenţie şi dezvoltarea punctelor de control în vederea monitorizarii traficului pe fluviul Dunărea.

Profitând de această ocazie, premierul a jucat în pantofi cu toc câteva serve de ping-pong cu şeful Poliţiei de Frontieră, comisarul şef Adrian Popescu.

L.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A lasat o seful sa joace? Oricum la asta se pricep cel mai bine psd istii ping pong cu legile
3
0
Ia tigaia, na tigaia, uite cum se joaca oaia! Prrrrr ping pong!
4
2
Daca angajatii PF joaca ping-pong, pachetele dubioase trec si ele nestingherite in apele teritoriale.Nu mai e mult si auzim ca au acostat pe la GL, BR, Cernavoda, Fetesti...
12
0
Pe femeia asta nu trebuie sa o critice nimeni,se face singura de ras.
12
2
Antisportiva era sa cada de pe tocuri.
6
1
mai lipsea sa se urce pe masa si sa dea din buric
10
4
replica nu va crapa obrazul de rusine cand va opuneti unor comentarii adevarate?, revin- da mi-a fost rusine de rusinea ei, sa te dedai la astfel de situatii- inadmisibil, dar o marioneta joaca dupa cum i se canta si apoi intelectul nu o prea ajuta, a ramas la nivel de scoala primara- explicabil
9
3
Asa este Shark,acum daca ai ghinionul asta sa fii prost asta e! Tu ai spus-o , nu eu!
11
4
Cand esti prost si viata-i grea... Nu-i asa tanti veorica?
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212