REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Premierul l-a urecheat pe șeful OPC pentru că și-a făcut prea bine treaba

Premierul l-a urecheat pe șeful OPC pentru că și-a făcut prea bine treaba

Replica API 19 iulie 2017 | 14:11 1230

Aflat pe litoral, la inaugurarea noului hotel aparţinând omului de afaceri Mohhamad murad, premierul Mihai Tudose l-a urecheat zdravăn pe şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC sau OPC), Horia Constantinescu.

“Atât timp cât aceste armate de oameni în control, în verificări, vor acţiona cu bună-credinţă şi pentru interesul cetăţeanului şi al turismului sunt perfect de acord. Nu îmi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc că ei sunt salvatorii naţiei şi care taie în carne vie chiar şi acolo unde nu e cazul, neaplicând nici legislaţia în vigoare pe legea prevenţiei. Bineînţeles acolo unde sunt cazuri flagrante, cu alimente stricate, spaţiu de cazare de orice altceva numai de turist nu, evident că măsurile drastice se impun şi pot fi date şi ca exemplu”, a precizat premierul, conform news.ro.

“Armata de oameni” condusă de Horia Constantinescu a reacţionat prompt! Mai exact, Horia Constantinescu a precizat că îşi va depune demisia în alb, odată cu un raport de activitate pe care îl va înmâna Guvernului.

„O să prezint un raport amănunțit asupra tuturor acțiunilor de control pe care le-am făcut, fără a-mi găsi scuze. Voi explica superiorilor mei că măsura de a comunica cu dumneavoastră, pe care mi-o asum și nu o să spun că „pe surse” ați primit - da, eu sunt cel din spatele comunicatelor - a fost în ideea de a face o acțiune de prevenție, în adevăratul sens al cuvântului. Oamenii trebuie să fie preveniți că noi nu mai suntem în postura de a închide ochii. Suntem în postura de a merge înainte, în conformitate exact cu programul de guvernare, exact cu el! Această unitate a încasat mai mulți bani decât au făcut altele în țară, acest Comisariat și-a făcut treaba în maniera cât de bine am știut noi să o facem aducând bani la bugetul de stat numai de la vinovați. Îmi stau mărturie sutele de comercianți care au primit avertismente, fără a-mi da mită sau șpagă pentru că erau aproape de realitate. Am studiat legea prevenției și îmi atrage atenția faptul că autoritățiile de control care au în vizor protejarea sănătății și integrității oamenilor fac excepție de la legea prevenției. Eu sunt acel tip de autoritate de control. Puteți să întrebați zonele premium, oamenii au fost încurajați de noi să meargă în continuare. Azi, în centrul istoric, am avut un băiat de la ZigZag Burgers căruia i-am spus că nu asta este maniera de lucru pentru curățenia din bucătărie, nu l-am sancționat, dar i-am explicat ce trebuie să remedieze - lucruri minore. Nu-l cunosc. Nu mă cunoaște. Asta e atitudinea pe care am avut-o în piață”, a precizat pentru ziarul „Replica” Horia Constantinescu. Comisarul-șef adjunct a precizat și faptul că pe lângă raport, va atașa și demisia în alb, rămănând la latitudinea premierului dacă va fi semnată sau nu.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai satura de bani nemernicii de patroni de restaurante!nu uitati lepre ordinare ca va duceti tot cu picioarele inainte in iad!otraviti populatia cu alimente expirate!
1
0
OPC trebuie lasat sa-si faca treaba, restu sa faca politica.
1
0
Felicitari OPC ! Felicitari Domnului Horia Constantinescu ! Keep up the good work !
6
2
Stati acasa ba cand e de votat, ca uite cine ne conduce. Atunci cand ajungi acasa rupt de munca si platesti taxe si impozite si ca nu se face nimic in tare asta, amintiti-va ce bine e sa stai acasa in ziua de vot.
3
0
De-asta nu merge nimicin tara! Premierul are cumva legatura cu vreun restaurant inchis?? Sa ii fie rusine daca se ia de cei care isi fac treaba cu adevarat! Parca au fost votati de unii oameni ca sa lucreze pentru ei nu impotriva lor! Rusine sa le fie ca fac astfel de lucruri! In locul premierului il felicitam si il premiam pe seful OPC COnstanta pentru ca in sfarsit am mai scapat de niste lepre si parveniti care vor sa se imbogateasca pe seama oamenilor de buna credinta si rusine premierului! AR fi trebuit si el sa manance mizeriile alea si sa vedem ce mai zicea? La copiii lui le-ar ? Rusine!
5
0
Pai Tudose e makedon ! La ce sa va asteptati ? Cand premierul il trage de urechii ca si-a facut treaba, ce concluIi sa tragem ? Liber la ciordeala ! Voiculescu s-a liberat si a ramas cu 60 de milioane de euroi ! Deci , se poate , dar sa nu furati gainii ca va duceti pe cursa .
5
0
Pai eu le bagam carnea, micii si branza expirata pe cur. Picioare in cap merita si parnaia cat mai multa, ca sa se invete toti jepcarii protejati inclusiv betivul de tudose
8
1
Bai boilor, ce vreti, sa mancati cacat in loc de prajituri? Poate mai si exagereaza OPCul, dar importantant este ca face ordine printe jigodiile care se cred comercianti. Iar cacatul asta de PM, mai bine ar vedea ce face cu impozitele si cu banii de la buget, ca psd fura de rupe. Futu-i in gura de jigodii!
10
1
Horia Constantinescu face mari abuzuri in timpul controalelor. Se comporta la fel ca si primarul Piedone care arunca cu zarzavatul prin piete. Un tigan parvenit pus in functie de o doamna care a fost secretar de stat doar o zi.
7
11
De mine nu spune nimeni nimic? Si eu sunt smecher bai onanistilor. Vorbiti doar despre nulitati. Eu sunt cel mai tare in judet.
5
7
Bai interlopule opecist, cand vii peste neamurile mele asta patesti. Machidonii mei nu ti-au gresit cu nimic. Fa controale la tine in costinesti si tuzla. Aici nu e loc de tine, guvide de Costinesti ce esti. Ai vrut sa imi strici si Neversea-ul si uite ca ai luat o in bot.
7
14
Horica nici nu stii cat de mic incepi sa fii!
4
17
I-as pune pe toti astia de comenteaza ca Horia a gresit, sa manance ei laturile gasite de Opc.Veneau banii cand otraveati turstii, va doresc spume la c0ur!
12
5
Cu siguranta Horia a calcat vreun gusat, pila de-a premierului Tudose!!!
19
3
Tine rata cu pene cu tot peste mici si carne si primeste 100 ron amenda?Cum adica sa nu se mediatizeze?Unde traiti babuinilor?Sclavi psd-isti sa va moara familile in cancer
12
3
dute-n pula mea bai carnatule! cum sa spui asa ceva unui sef al unei institutii a statului? nu iti dai seama cat i-ai stirbit din autoritate si ai facut ca tote actiunile de pana acum ale institutiei pe care o conduce sa duca dracului??? bai boschetar ordinar!!! dai apa la moara muistilor din alimentatia publica? cretinule! cum sa faci ba, asa ceva? dute-n pulele si in pizdele noastre, ale tuturor consumatorilor din judetul Connstanta si nu numai !!! zdreanto, ai supt la wiskey si la icre negre la palamida ala de arab si acum te dai la romanii tai? sugi pula!!!
16
3
Bravo ai stil! Pentru felul in care gandesti ai primit o excursie in Jungla fara ramburs .Acolo te asteapta animalele salbatice,rudele tale, sa le dai sa manance mici cu viermi si sobolani si sa le arati ce muschi . .
9
7
La tv spune ca s-a aplicat amenda maxima , cand de fapt amenda e de 100 lei . Sa se faca o ancheta sa vedem care-i adevarul. Omul de fapt are alt interes, popularitatea. Minciuni, numai minciuni. Ia o armata de ziaristi si televiziuni dupa el si pozeaza in salvatorul natiei, cand de fapt el este seful manglitorilor.
6
4
Demisia este un act unilateral! Ce bate campii atat! Nu este Ok control cu televizorul!
7
3
Nu l-am vrut eu. Am eu om ptr OPC, nu imi pune mie Bucurestiul oameni aici unde eu sunt jupan. Ii dam baiatului alta functie la paza undeva ca vad ca ii place sa latre si ne intelegem.
9
2
Aici e mana Psd Constanta. Omul visa sa candideze la primaria Constanta si i s-a facut o cheie, cum se face in PSD. Fiind pus pe functie de la Bucuresti, Psd Constanta a luat foc ca s-a trecut peste ei si pac un sut in cur. Primarul Fagadau si cu Babu i-au facut cheie de cheie. Pai omu a ajuns notoriu intr o luna si in sondaje era mai bine ca Fagadau. Oricum era interlop si nu avea fata de primar. Sa vina Nutu Camataru si aia e hahaha
9
2
Nu stiam ca scopul OPC este sa incaseze bani. Ti-a scapat porumbelul din gura domnule Horia. De fapt adta este adrvaratul scop, sa haituiti agentul economic ptr mai multi bani la buget. Rusine
8
7
cand un premier tine partea infractorilor deja ne-am dus de rapa ...lasati institutiile sa-si faca datoria !
16
8
Bai Horica uite te meditez eu cum trebuie facut.Te duci in control doar la locatiile opozitiei ii inchizi ,falimentezi sa nu aibe bani negri pt. sponsorizarea urmatoarelor campanii electorale, cand se zvarcoleste unu ca a mancat in locatiile noastre il pui sa declare ca a halit la opozitie daca s-asa moare ce mai conteaza unde a mancat!
9
1
Mafia machidoneasca imputita lucreaza!au ca scop otravirea populatiei !boicot localuri armanesti!
10
6
Nu deranjezi cipanii fara a te alege manjit cu cacat, e tipic subspeciei respective.
19
5
Ca sa vedeti cata mafie exista ! Huaaaaa
13
4
AICI VEDETI CINE ESTE ADEVARATUL HORIA CONSTANTINESCU EROUL costinestiblog.wordpress.com
16
4
gata ordinarilor patroni si hotelieri bisnitari,ciocu mic,Horia v-a facut foarte bine.sa vedem si noi cine sunt derbedeii din turismul local si sa stie si turistii pe cine sa ocoleasca.islamistul murad sa isi aminteasca faptul ca e venetic.iar primul-ministrul azi e pe functie si maine daca viseaza dragnea urat zboara din functie.Horia,suntem total de acord cu masurile luate!machido-romulanii arabii tiganii si excrocii sa fie constienti ca romanii s-au desteptat.umflatul ala ginerele lu pelehra sa nu mai guite si sa ameninte oamenii care-si fac treaba sa previna otravirea populatiei.
19
4
Doamne, o tara de hemoroizi !!! Cum isi face treaba o institutie, cum sar limbricii sa o anihileze. Cat de mult se intinde caracatita coruptiei???? Cum pwla mea sa tragi la raspundere unul care protejeaza sanatatea populatiei!!!??? Astia ne vor inculti, bolnavi, saraci...mortii mami lor de lipitori!!! Unde dracu a ajuns si unde se indreapta poporul asta!!!??? Fratilor, am inebunit cu totii!!!
20
5
De Tudose. Sa mai bea si el un pic poate-si revine... ii apara pe fata pe hoti! Ce-l intereseaza pe el sanatatea oamenilor, bani sa iasa..interese. bou boschetar
11
3
MOARTE PSD!!!! MOARTE GUVERNULUI
24
6
In sfarsit se vede ca existi draga OPC.. dar e nevoie de efort sustenabil, de lunga durata, ca sa puteti schimba ceva la acesti "patroni" ordinari..
15
5
Domnule Horia Constantinescu felicitari pentru ce ati facut. Mergeti mai departe; nu cedati la primul val.
29
4
Sa se faca ancheta si sa fie facuta publica faptul ca in presa au fost transmise amenzi cu sume colosale dar de fapt acei agenti au fost amendati cu sume modice sau deloc ,cum ve ti raspune pentru astfel de flagrante si denigrari unor unitati nevinovate!totul este doar boala psihica probabil
12
10
Acum v-ati treziti romani cocalari ?la alegeri unde pula mea ati fost?in pula cu satelitul?
9
5
Rog patronii si rudele sau angajatii lor sa numai scrie impotriva opc-ului, nu va apreciaza nimeni, numai dislike-uri aveti,leprelor, sper sa faceti cancer.mache tataroi tiganoizi si turcaleti borati, Traiasca Romania.
26
8
In majoritatea locatiilor se lucreaza cu personal necalificat.De unde sa aveti servicii de calitate,de la un elev de liceu sau un student care lucreaza in vacanta pe post de ospatar sau barman?Sau croitoreasa pe post de bucatareasa?Despre ce vorbim???? Minunea n-a tinut decat 3 zile si iata iar il vedem in prim plan pe OPC-ist.
14
0
Se doreste 'taierea' mainilor,orbirea si tacerea a tot mai multor oameni cinstiti din aceasta tara ... eu am ales sa ma relochez cat mai departe de acest circ numit Romania..mai bine mai bogat,mai respectat si mai linistit decat sarac,mintit si stresat!
20
5
Toate neregulile trebuie mediatizate. In acest fel se pot evita locatiile cu probleme si poate pe viitor se vor invata minte toti acesti smecherasi protejati.
21
5
De pe ce planeta vii ma cocalare? Eu poate mancasem cu 1 ora inainte intr-o locatie descoperita cu nereguli, este foarte corect sa stiu si eu dc ajung la spital. Unde traiesti? In comunism? Totul trebuie musamalizat?
21
6
Premierule esti un spagar un corupt tiii cu cirupti pai in pula mea aia ne da mancare jegoasa si tu tii cu ei premierule tudose esti prost
29
6
Imbecili sunt aia care au incercat sa puna in pericol sanatatea turistilor. Aia putini care inca mai au curajul sa va calce bodegile.
24
4
O declaratie de bun simt. Acest imbecil numit Horia trebuie tras la raspundere pentru excesul de zel. Inchide pravalia celui ce nu respecta legea dar fara tam tam. Ne place circul de n-am vazut. Acest mascarici a facut mai mult rau decat bine.
16
37
nu ha a facut foarte bine ce facut sunt presedintele d organizatie pnd eu unul sutin foarte mult tot asa sa tina daca vreti sa luati declartie pe chestiea asta ori cand sunt dispus
3
14
Domnule seco chiar te faci de ris.Esti un mare demagog.Cred ca ai uitat sa iti iei cinzeaca si te-ai simtit rau la arab.
10
2
Premierul trebuia sa-i rupa urechile nu sa-urecheze; sa-i dea premierului PV de amenda sa vada ce fandaronada face acest individ; anunta pe post maximul de amenda si le da agentilor 100 lei;In Costinesti la cei care l-au sponsorizat de ce nu se duce?
14
10
citesc si ma ingrozesc, ajung la concluzia ca multi dintre noi chiar merita sa plateasca la greu pentru a dormii in hazna si pentru a manca kkt.
20
3
Decredibilizarea turismului romanesc? Turismul romanesc nu e in situatia in care este datorita lui Horia! Uita-te si tu la ce preturi sunt in Mamaia in comparatie cu alte tari concurente. Ai idee cat e salariul minim pe economie? Suntem tara cu cei mai nepregatiti angajati din turism. Nu mai scoate porumbei aiurea. Si da...acele afaceri care prezinta nereguli trebuie mediatizate, lumea trebuie sa fie informata ca sa poata alege corect unde sa manance. Amenzile oricum sunt apa de ploaie in comparatie cu profitul, ar trebui regandite legile, inasprite.
39
5
In acesta tara am ajuns rau de tot! Daca iti faci treaba nu e bine! Oameni buni mai are cineva dubii ca romania nu este un stat Mafiot? Cum vrem sa facem ordine, s-au ordine trebuie facuta numai la ceii fara relatii? poate cineva ne raspunde!
27
5
e acum se vede cine a luat spaga la neversea,de aia monsieur ti-au scuipat seminte-n cap strajerii,ce valoare mai avea seful opc daca ei smolisera premierul,sau alta varianta ar fi ca lui tudose i-i plac delicatesele din putizor de makedon
15
4
Halal premier ! Iau lins urechile aseara hotii si escrocii ! In tara asta cu cit furi mai mult cu atit faci mai putina puscarie !
26
5
Da chiar asa mai dl. inspector opc. Cu ce tupeu vii sa incerci sa civilizezi litoralul ? Daca zeci de mii de oameni sunt dispusi sa stea intr-o cocina si sa manance mancare expirata, si mai platesc si bani grei pentru asta, de ce te bagi ? Selectie naturala
35
5
Orice constantean stie cum se faceau controalele inainte si apareau in media doar locatiile care nu cotizau sau cei neprotejati politic. Ca si constanteam sanatos la cap ocoleam terasele de genul Cuptorul cu placinte ptr ca eram constient de calitatea alimentelor si se putea observa cu usurinta mizeria. S-a gasit un om care sa-si faca treaba si voi ce faceti? Il trageti de urechi? Ne lasati sa ne otraveasca pe banii nostrii? La cateva zile dupa amenintarile primite din partea unor apropiati PSD Constanta, vine premierul si il trage de urechi?
25
5
Prea multa galagie pe toate canalele de stiri!Problemele se puteau rezolva prin masuri de remediere pe termen scurt si recontrol.E usor sa distrugi o afacere si sa decredibilizezi turismul romanesc.Unde nu exista buna credinta,da,sa se aplice masuri radicale!Un control serios,pentru binele consumatorului nu se face cu televiziunea in spate!
23
8
Dumnezeule MARE...in ce tara traim???? de mafioti...si nici ca ii vom mai starpiiiii....
29
2
Nu dle.Premier ,lasati excrocii sa ne imbolnaveasca pe BANII NOSTRI si oamenii corecti care MUNCESC SI ISI FAC DATORIA urecheati-i .CE APLICAM DE FAPT LEGEA JUNGLEI sau legea juridica ? CAND VOR DISPAREA JIGODIILE DE PE FATA PAMANTULUI care insala OAMENII si se dau IMPARATII PLANETEI daca pe oamenii BUNI ii URECHEM ?
44
3
Asta chiar face treaba buna insa se pare ca a dat prea tare in cei ce cotizeaza taxe la inaltii din conduceri.cum face omu treaba gata gasim ceva sa il dam afara.bai horia nu le face jocu fati treaba in continuare si televizeaza tot sa vada toata tara ce jeguri se pun in farfurie.
31
5
Institutiile statului sunt folosite ca arme impotriva adversarilor politici si economici. Doar nu credeati ca OPC a fost la vreo firma de partid sau in relatie cu PSD? Daca aceste controale se faceau cu scopul legal de a combate evaziunea si mizeria atunci trebuia sa existe o evolutie in acest sens, dar se pare ca in fiecare an evaziunea si mizeria este mai mare. Individul asta nu este erou cum nici Kovesi nu este.
8
18
I-a deranjat cu controale pe membrii PSD Constanta? Pe finul lui nea Dumitrache ala de tinea rata cu pene peste mici?
32
4
V-am spus,EU,daca acest Horia Sia facut bine treaba,si respecta,consumatori,acest premier,betiv,care este prieten cu libanezul,Islamic care a venit la noi in oras,sa face el ordine,precis il da afara,se vede CA acest nenorocit libanez,Islamic,este prieten cu toti turcii,toti tiganii si machidonii care fac comert,nu conteaza CA se vind,mici mucegaiti,peste cu viermi placing mucegaite,paturi mucegaite,nenorocitii numai banii sa iasa,nu -i intereseaza PE premier si PE islamicul libanez CA lumea si copiii pot sa moara,rusineee,dar ii vine rindul si acestui premier,sal DEA afara,dragnea,
46
4
Freaiere cocalar , faci figuri ca Neversea mare cocalar! lasa ca te rezolva dragnea mortii tai!!
15
20
,,Fraere",te-a parat murad la primu tudose al tarii ca te dai in stamba cu controalele.Din cate stiu opc verifica numai la sesizari ale clientilor si ,,fraeru" a pornit-o in control mai ceva ca sanepidu.Ai fost ptr o noapte vedeta neversea ,,fraere"!
14
29
sa nu uiti sa il pui si pe paul anghel mare director general care si-a lipit fatza lui pe toate pliantele opc-ului ! mi-e scarba de astia care apeleaza la functia statului incercand sa isi faca reclama politica
16
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367