REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Premierul Orban: „Susținem oamenii să-și amâne plata ratelor, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri“

Premierul Orban: „Susținem oamenii să-și amâne plata ratelor, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri“

Replica API 24 martie 2020 | 20:53 1978

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marți seară, despre sistemul financiar-bancar și ce se va întâmpla cu ratele românilor, în perioada epidemiei de coronavirus.

„Am anunțat că vom lua măsuri graduale, în funcție de evoluția epidemiei. Am luat măsura izolării, anchetei epidemiologice. închiderii școlilor. De aceea am dat recomandări, iar acum instituim interdicția.

Starea normală este democrația. Faptul că am ajuns la astfel de măsuri, le luăm pentru a avea grijă de sănătatea oamenilor. Sunt necesare, altfel nu am fi luat. În week-end oamenii au ieșit, dar eu cred că oamenii trebuie să respecte toate măsurile pe care le luăm.

Obiectivul nostru, în 5-7 zile, este să creștem capacitatea de testare la 2.500 pe zi. O să dăm dreptul spitalelor județene să facă achiziții directe.

De sănătatea sistemului bancar, depinde sănătatea economiei. În momentul în care nu mai împrumută oamenii, statul, este o problemă. Pe de o parte, trebuie să susținem oamenii să-și amâne plata unor rate, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri. Aici trebuie să existe un echilibru. Să nu pună băncile într-o lipsă de lichididăți. Echilibrul trebuie căutat", a spus Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sistemul bancar functioneaza la fel ca inainte de pandemie.doar au anulat comisoanele de retragere.banca BT a retinut suma aferenta ratei pentru creditul prima casa la data initiala .contract garantat de stat.multumim!in Mega,profi si magazinele de cartier nu se mai gaseste paine la data de 24.03.Se vor epuiza stocurile actuale si vom ajunge precum Venezuela,rafturi goale,bani fara valoare.
0
0
Vrei sa mananci ceva de la institutiile bancare fara sa ne sugi de pla pe noi toti cei care avem credite la banci.
0
0
Pai ce facem, bai nene bai! Pai sa ne platim ratele ca asa e de dreapta! Platiti ratele, saracilor!!!! Baniiiiii dati baniiiiii! Nu fiti comunisti, dati baniiiiiiii, ca asa e de dreapta! Nu stati la pomana ca si comunistii, ca nu suntem egali, suntem de dreapta! Baniiiiiiii
2
2
deci oamenii pot renunta la venituri dar bancile nu,luavar Dracu de hoti si rapandule,muie penele si mai multa muie iohanus jidanus
2
2
Desi au acelasi origini maghiare si acelasi nume de familie adica Orban, nu se aseamana deloc. Unu are sange in cohones si a spus tare si raspicat ca interesul poporului maghiar e primordial iar nea Sica al nostru tot falseaza la mandolina . Cred ca in scurt timp o sa vrem sa ne unim.cu Ungaria ca alta cale de scapare nu mai avem!
13
0
Mortii matii de l.ab.agiu bancile oricum niste hoti sa nu renunte la venituri da noi sa stam in casa
9
2
va morcoviti cu fiecare roman care intra in tara iar voua o sa va crape hodorogii spalati pe creieri
9
5
Esti ultima relicva din Romania dupa presedintele Klaus Wernner Johannis.Solutii concrete sugi pula impreuna cu seful tau.Sunt satul de indicatii si solutii.Concret o sugeti sau nu o sugeti impreuna?.
11
1
da fratii tai unguri cum pot jegul penal si betiv ce esti!
8
1
Sa mori tu?
8
2
Orbane sa iti iau mandolina in pula fmm de betiv
11
2
da toate celelalte afaceri le poti baga in pamant... bravo, felicitari care dracu i-ati votat pe astia, ca sunt mult mai tari ca aia dinainte.
15
2
Domnule premier demis sunt mii de romani care si au pierdut locurile de munca si au rate de unde sa plateasca ratele ca traiau dupa o luna pe alta ,firmele care nu mai produc de unde vor plati ratele si voi o ardeti ca nu puteti sa interveniti la banci normal ca bancile nu mai au de unde sa suga,oameni si firmele daca nu lise amana ratele si vor da bunurile si va creste somaju sa vedem de unde o sa aveti bani de somaj si vau mai venit in tara inca 1.7 mil de oameni care nu au loc de munca va imprumutati si o aruncati pe PSD,
22
2
Sa nu cumva sa deranjezi bancile sclavule. Voi sa bagati in puscarie oamenii care ies din casa.
23
2
Ai lasa, sist bancar nu-l poti forta sa renunte la venituri dar pe oameni ii poti forta sa renunte la venituri tinandu-i cu armata in casa! Because FUCK LOGIC!
20
2
Taci dracului si stai in casa
15
3
si iliescu spunea mai multe cu limba lui de lemn, pai bine ma sica daca omul da coltul cine mai plateste rate la banca ma? nu e mai bine sa salvezi omul ca sa-si poata plati ratele mai tarziu???
11
2
din nou nu a venit cu nimic concret...abureli , minciuni , manipulari subtile!!! nu stiu acum daca era ca in zilele bune, adica baut..
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212