REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preotul Cătălin Moroșan și-a vândut firma, înainte să moară, pe... 200 de lei

Preotul Cătălin Moroșan și-a vândut firma, înainte să moară, pe... 200 de lei

Virgil STOIAN 17 martie 2023 | 13:16 6023

Preotul Cătălin Moroșan, în vârstă de 30 de ani și originar din Gura Humorului, a decedat, pe 1 martie, la Spitalul Județean Constanța, unde era internat din 27 ianuarie în stare gravă, după ce a înghițit o substanță toxică.

Preotul Catalin Morosan si-a vandut firma, inainte sa moara, pe... 200 de leiPreotul Cătălin Moroșan

Potrivit informațiilor noastre, cu două săptămâni înainte să intre în comă, el s-a retras din firma pe care o deținea în București, Megastil Sistem Line, și și-a vândut părțile sociale cu 200 de lei, în condițiile în care ultima raportare a societății indica o cifră de afaceri de 3,8 milioane de lei și avea 21 de angajați. Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, firma din domeniul construcțiilor a fost cumpărată de George-Rasvan Stanciu, din Teleorman. Nici preotul Moroșan nu a fost primul proprietar al firmei – el a cumpărat-o, tot cu 200 de lei, în ianuarie 2021 de la Ionel Dinu din județul Giurgiu. În cei trei ani de existență, firma și-a modificat numele de tot atâtea ori: Megastil Prest Cons – Megastil Autorent – Megastil Sistem Line, ultima dată cu domeniul principal de activitate lucrări de finisare. În primul an, sub administrarea lui Moroșan, societatea a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu aproape 1.000 %, respectiv 3.883.872 lei.

Preotul decedat a fost și administrator al Centrului de Diagnostic si Tratament Recuperator Sf. Elena din Costinești, firmă despre care surse apropriate situației susțin că ar fi controlată de arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti place sa mananci kkt flausatule ai un loc la Balaceanca
3
7
Ce sa mai vorbim am rude si prieteni care se dau mari evlaviosi dar nu stiu ce este respectul ,se cred superiori si jignesc cu toate acestea sunt mândru că sint ortodox si imi pastrez credinta curată .
4
6
Articol facut la comanda
3
18
Ce ai rezolvat, trolule "MEDICAMENTE" aka RELU aka MI-RELA DE LA SCULARIE? Ce ai rezolvat daca ti-ai dat likeuri singur? Ai impresia ca pacalesti pe cineva? Am sa-ti dau 100 dislike-uri la toate rahaturile si-ti anulez tampeniile. Atata poti, trolache? DOAR ADEVARUL? Te blestem sa arzi in flacarile iadului, in chinuri si tu si toti satanistii de pe planeta, in frunte cu satana in carne si oase Putin. Iisus este de partea noastra. Voi, sataniastilor, nu aveti putere asupra noastra. Noi suntem oameni simpli si liberi cum ne-a lasat Dumnezeu si ne-a facut dupa chipul si asemanarea Sa. Noi nu avem un "tsar", un dictator, un "lider suprem", un "UNICUL PARTID" sau alti MAD KINGS. Va asteapta flacarile iadului vesnic, bolnavilor. Pana si voi sunteti constienti de asta. Oare ce aveti impresia ca veti castiga prin trolling? Binele invinge intotdeauna. S-a pus deja recompensa pe capul lui satana in carne si oase Putin. E INCEPUTUL SFARSITULUI LUI PUTIN. Azi 17 martie 2023. Mark my words, trolski
103
3
Grea boala de creier aviz lakelui de mai jos
13
103
Cautati: "Putin and Xi m**e pancakes VOANews" pe youtube. Bufonii astia 2 isi bat joc de o planeta intrega. Uitati-va numai ce "campanie de imagine" au nemernicii astia doi... Cum e posibil asa ceva in 2023? Cautati si "Putin buys Erdogan ice cream, shows off new Su-57 fighter jet during visit to Russia" SI MAI ALES: "GEORGE SIMION MANANCA O INGHETATA IN DIRECT IN EMISIUNEA LUI TURCESCU"... Intelegeti ce BUFONI vor sa "conduca lumea"? Intelegeti mesajul din spatele acestui video grotesc cu Simion mancand LIVE inghetata? Ce mai urmeaza? George Simion calare pe urs la bustul gol, precum Putin? Sau baie in lac inghetat precum rusofilul eurosceptic "presedinte de onoare" al AUR, Calin Georgescu? Astia vor sa ne puna in genunchi in fata Rusiei, in fata lui "tsarului" Putin, in fata "falsului profet", al FIAREI ANTIHRISTE? Si acum, CIREASA DE PE TORT, cautati pe youtube: EXCLUSIV: George Simion, nuntă cu peste 40 de perechi de nași! Theo Rose îi cântă șefului AUR." la minutul 3:40!!!
105
20
Va recomand sa cautati pe youtube filmarea aparuta ieri pe canalul RECORDER: "Toate sunteți ale mele!". Arhidiaconul și elevele de la Seminar. --- Vizionare placuta... Apoi puteti cauta si: "CLANUL MARELUI ALB" si "CATEDRALA UMILIRII NEAMULUI" --- Vizionare placuta, fratilor romani. Desteaptati-va, fratilor romani!!! Pe youtube: "Reportajul Recorder de la Mitingul PSD". Apoi puteti incerca si " How Putin Is Using The Orthodox Church To Build His Power (HBO)" si apoi faceti paralela Putin - George Simion (AUR). Poate va desteptati, sau cine stie... poate mai avem multi ani de asteptat.
101
20
Cand eram mic, voiam sa ma fac preot cand voi fi mare. Viata a mers in alta directie. Dar acum inteleg de unde veneau toate astea. Am o misiune mult mai mare. Asta inseamna ca daca as fi fost o "sluga loiala" a lui Teodosie si as fi mers in acea directie, probabil ca m-as fi numarat printre "baietii rai" acum. Acum inteleg mai bine cum lureaza Dumnezeu. Sunt printre baietii buni acum si impreuna vom aduce si Biserica Ortodoxa Romana pe drumul cel bun, impreuna cu Dumnezeu. Iar BINELE INVINGE INTOTDEAUNA! Amin!
86
18
Aia din AUR, din spate si din jurul partidului spun despre NOI CEI CARE INCERCAM SA SCOATEM LA LUMINA NENOROCIRILE CARE SE INTAMPLA IN BISERICA ORTODOXA ROMANA ca "noi atacam BOR". Nu, noi nu atacam BOR! Noi suntem cei care incercam sa salvam ORTODOXIA ROMANEASCA, prin puterea adevarului si a BINELUI. Iar cei din AUR ( in mod special ) care ii apara pe acesti corupti nenorociti din BOR se fac vinovati de toate nenorocirile pe care le fac indivizii impostori din BOR. Intelegeti acum cine este de fapt "AGRESORUL" si cineva sunt "baietii buni"? Noi suntem baietii buni, cei care scotem la lumina satanismul care isi face de cap IN CASA DOMNULUI, in biserici, in Biserica Ortodoxa Romana... AUR nu e cu nimic diferit de coruptii din BOR. Ei se acopera unii pe altii. AUR nu este cu nimic diferit de partidul lui Putin "Rusia Unita" care face acelasi lucru, se ascunde "in spatele BOR" si se prezinta drept "usa de biserica", dar in realitate este opusul si poarta "razboaie in numele Lui Dumnezeu".
85
20
Ieri a aparut un video pe canalul de youtube al RECORDER: " Toate sunteți ale mele! Arhidiaconul și elevele de la Seminar". Incredibil... cred ca a sosit momentul ca Biserica Ortodoxa Romana sa se lepede de SATANA si sa ceara ajutorul Lui Dumnezeu. Este evident faptul ca SATANA s-a infiltrat in ortodoxia romaneasca, vrea sa o distruga din interior, inspitindu-i pe cei slabi si buni la suflet. Pe cei cu sufletele curate ii ispiteste SATANA cel mai parsiv cu insistenta, caci cei slabi de inger vor pacatui si singuri, dar pe cei cu adevarat buni incearca SATANA sa-i lepede de DUMNEZEU si sa-i abata de la MISIUNEA LOR PE PAMANT. Preotii cu adevarat PREOTI sunt "prima tinta" a SATANEI. Pe ei vrea sa-i ispiteasca, sa le fure sufletele si sa-i foloseasca pe post de marionete incat sa mane masele de oameni naivi in ghearele FIAREI si sa se inchinei ei. Sunt ferm convins ca BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA! Stiu ca este doar o chestie de timp pana cand Teodosie si acolitii sai vor fi prinsi.
80
21
satanei teodosie. Afurisit sa fii pe veci spagovene !!!
27
17
Sa intelegem ca este posibil ca preotul Catalin Morosan sa fi fost ELIMINAT de catre Teodosie si acolitii sai? E tare ciudat. Daca nu s-ar fi intamplat aceasta tragedie, probabil "lumina reflectoarelor" nu ar mai fi ajuns tocmai aici, iar stirea despre aceasta firma CEL PUTIN SUSPECTA probabil ca nu am mai fi citit-o. Daca intr-adevar se dovedeste ca este vorba despre coruptie la mijloc si cei implicati vor raspunde in fata legii, atunci inseamna ca tragedia nu a fost in zadar, iar preotul Catalin Morosan ar pune umarul, ca un erou, la "curatarea" Bisericii Ortodoxe Romane de coruptii care pateaza nu numai imaginea ortodoxiei romanesti, dar si CASA DOMNULUI. Dumnezeu sa-l odihneasca! Vinovat sau nu, preotul Catalin Morosan poate face prin sacrificiul sau un bine enorm pentru poporul roman si viitorul Bisericii Ortodoxe Romane. Dumnezeu sa-l ierte! Daca intr-adevar Teodosie l-a folosit pe raposatul Catalin Morosan pe post de cobai, asta ar explica gestul... Miroase a CORUPTIE in BOR!
81
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367