REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Președintele CJC, în vizită la Capidava: „Am toată încrederea că o să găsim soluțiile pentru a finaliza acest proiect”

Președintele CJC, în vizită la Capidava: „Am toată încrederea că o să găsim soluțiile pentru a finaliza acest proiect”

Replica API 12 august 2017 | 00:00 369

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a fost în vizită vineri, 11 august a.c., la Capidava, pentru a vedea exact în ce stare se află ruinele. Acesta a precizat, prin intermediul rețelelor de socializare, că are încredere că împreună cu Ministerul Culturii vor exista soluțiile cele mai bune pentru rezolvarea situației din zonă.

„Proiectul de reabilitare a cetății Capidava va merge mai departe. Lucrările sunt oprite acum, dar am toată încrederea că împreună cu reprezentanții Ministerului Culturii găsim soluțiile pentru a finaliza acest proiect. Am fost astăzi la Capidava și m-am convins de importanța cetății ca obiectiv turistic. Voi face toate eforturile pentru ca cetatea Capidava să redevină punct strategic pe harta punctelor de atracție atât pentru locuitorii județului Constanța cât și pentru vizitatori”, a precizat președintele CJC.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea e sefa acolo! Maticheasca
2
0
Maimuta in rosu sunt eu si o sug la toti
3
0
Unde sunt cercetatorii constanteni si arheologii?
3
0
Nu suna deloc rau. Spor! Cand este gata?
0
2
Horica vezi ca ii sperii pe astia. Esti constient ca majoritatea celor care te contesta sunt prieteni adevarati. Mult succes in continuare si baga mare. Suntem mandri de tine.
0
9
Sper ca aceasta cetate sa redevina in circuitul turistic. Ar prinde bine pentru constanta. Succes
0
0
Maimuta aia in rosu de Matichescu ce rol are? Suge ceva in cetate?
10
1
Tutuianu: politic zero, discurs zero, calitati de manager zero, slugarnicie si pupat in cur stroe nota 10.
9
0
Hahahaa zici ca danseaza pe manele Tutuianu. Mamaaaaa ce realizare, sta si organizeaza pietroaiele. Mai bine organizezi un pic raja daca ai oo manelistule
5
0
Prin grija PSD-ALDE cetatea de la Capidava a fost distrusa mai dihai decat de invadatorii barbari . Acum puteti numara pietrele ramase , dupa ce si calugarii pravoslavnici au carat cu remorcile de acolo ...
4
0
Solutii pentru Cazino si celelalte obiective lasate in paragina vad ca nu se gasesc.Asa de mut dureaza negocierea parandaratului? Ca alta explicatie nu gasesc.
2
0
Travestitul in rosu e gravid dupa cum are croiala rochita sa!!!
6
0
Tutuianu zici ca danseaza manele, muzica lui preferata!
6
0
Felicitari domnule Presesinte! Judetul Constanta are nevoie ca cetatile antice sa fie reabilitate pentru a intra in circuitul turistic.
1
8
Bine ca sta la pietre, la spital totul este praf in frunte cu menajerul gras care este un habarnist in management. nimic bun la spital si nimic bun pentru judet, oamenii profesionisti nu au loc de pilosii din partid.sa va faceti sanatosi in vest
8
0
Daca oamenii se implica si fac ceva bun pt judet ... tot se gasesc unii sa comenteze. Nu bagati in seama rautatile domnule Tutuianu. Tot asa in continuare!!!
0
10
Ce e cu tzucalara aia rosie toata, cunoscuta pentru adeziuni profunde cu fostii de la psd, pe post de mare experta in cetati si pietroaie antice?Cat sunt de penibili ca bagatori de seama, mari sefi peste cultura si varieteu de ocazie.
14
0
Mai "cetatean" nu ti e sila de tine sa l lingi pe martafoiul asta intre buci cu asa sarguinta?
13
0
mor de ras. Cel mai hazliu e cand face pe durul, dar el e sluga lui stroe. Pupa maini barbatesti la greu. Saracul, e un sarman slugarit de partid. Bai tutuiene, daca vrei sa fii smecher fute un control la raja ca ai ce sa gasesti. Nu fii slugarnic mai baiete. Fii smecher arata ca ai coaie mergi in control la raja ca e datoria ta.
11
0
Bravo domnule presedinte! Va urmarim cu mult interes! Ne bucuram ca ii pasa cuiva in sfarsit de judetul nostru!
1
19
Cum, nu o stii pe maimutza in rosu? Este insasi Mirela Matichescu, umbra cea sugatoare a multora de la CJ
15
1
Masa de protocol unde s-a tinut ?
8
2
Acest tutu este un tucalar, adica ii caraolita de noapte Baronului Robinet de la bordelul vraja. Apropos, maimuta aia cu ochelari si imracata in rosu cine este?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614