REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Preşedintele Comunităţii Evreilor din Constanţa o reclamă pe consiliera Mihaela Andrei la Centrul pentru monitorizarea şi combaterea antisemitismului din România!

Preşedintele Comunităţii Evreilor din Constanţa o reclamă pe consiliera Mihaela Andrei la Centrul pentru monitorizarea şi combaterea antisemitismului din România!

Replica API 28 iunie 2019 | 16:25 443

Cele mai recente declaraţii ale consilierei PNL Mihaela Andrei inflamează Comunitatea Evreilor din Constanţa. Comparaţia făcută de aceasta, între patimile evreilor care şi-au părăsit casele în al Doilea Război Mondial şi situaţia locuitorilor din cartierul Palazu Mare din municipiu, l-a "declanşat" pe Sorin Lucian Ionescu, preşedintele Comunităţii Evreilor din Constanţa. Acesta a declarat că face plângere împotriva consilierei: "Nu acceptăm să fie folosită istoria în dispute politice", a precizat Sorin Lucian Ionescu.

Plângerea va fi formulată la Centrul pentru monitorizarea şi combaterea antisemitismului din România.

Amintim că, de dată recentă, consiliera Mihaela Andrei declara următoarele: "Ce se întâmplă în Palazu mă duce cu gândul la evreii din al Doilea Război Mondial care erau nevoiți să-şi lase casele!La mijloc este Un PUZ aprobat în 2011 ce permite construirea de blocuri cu 10-12 etaje, în condiţiile în care cartierul Palazu Mare este un cartier de case. L-am întrebat pe primarul actual, care era acolo, în primărie, în 2011, cum şi-a imaginat arhitectul de la vremea respectivă că se vor putea construi blocuri între case. Ce şi-a imaginat arhitectul?! Că acei oameni își vor face bagajele şi âşi vor părăsi casele??? Pentru că alta soluţie, din păcate şi de neimaginat, primarul actual nu le dă locuitorilor din zonă. Ba mai mult, mai şi ţipă la ei că îşi cer drepturile", declară, referitor la acest subiect, consiliera PNL Mihaela Andrei. "Sesizările, reclamațiile şi acţiunile în instanţă sunt cele mai multe din istoria primăriei Constanta. Domnule primar, vă rog opriţi-vă! Nu mai faceţi nimic, vă rog! Nu mai faceţi strategii, regulamente, sondaje, PUZ-uri, pentru că ne afundăm într-o prăpastie cum nu a mai existat vreodată în istoria Constanţei".

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/consiliera-pnl-mihaela-andrei-mesaju-dur-pentru-primarul-decebal-fagadau-nu-mai-faceti-nimic-opriti-va-pentru-ca-ne-afundam-in-prapastie-395262/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212