REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Preşedintele Iohannis a vizitat navele militare participante la exerciţiul NATO "Sea Shield 2019"

Preşedintele Iohannis a vizitat navele militare participante la exerciţiul NATO "Sea Shield 2019"

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:24 564

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Portul Constanţa-Dana Militară, vineri, 12 aprilie, pentru a vizita navele militare participante la exerciţiul NATO "Sea Shield 2019".

Acesta a urcat, pentru prima oară, la bordul Fregatei Ferdinand pentru a discuta cu militarii și pentru a vizita nava!

Ulterior, Iohannis a felicitat militarii de pe Fregata Regele Ferdinand pentru rezultatele obținute în urma exercițiului desfășurat săptămâna aceasta.

”Mi-a plăcut foarte mult când am auzit, în conditiile în care nava nu dispune de toate facilitățile care vi le doriti, că reușiți foarte bine, prin capacitatea voastră şi prin inventivitate, să vă completați. În concluzie, sunt foarte bucuros că am venit astăzi aici, că v-am întâlnit, că am primit direct și imediat rezultatele acestui exercițiu. Felicitări! La finalul alocuțiunii, vă spun „Bun cart înainte", le-a spus militarilor de pe Fregata Ferdinand.

Vizita preşedintelui României a a continuat pe nava canadiana Toronto, ultima oprire fiind la nava sub pavilion olandez, Evertsen

"Pentru mine, acest exercițiu e foarte important, pentru că este Marea Neagră, e o zonă complexă. Pentru mine și pentru România e important că sunteți aici, că lucrați aici. Marea Neagră este o zonă complicată și avem nevoie de NATO.", le-a spus Iohannis olandezilor.

"Sea Shield 19" este cel mai mare exerciţiu NATO din Marea Neagră şi a avut loc în perioada 5-13 aprilie. Concret, la exerciţiul din acest an au participat 14 nave militare româneşti şi 6 nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda şi Turcia, cu un total de aproximativ 2.200 militari. Aceştia au exersat proceduri întrunite de luptă împotriva ameninţărilor subacvatice, de suprafaţă şi aeriene, adaptate la tipologia ameninţărilor de securitate din regiunea Mării Negre. Toate navele participante au ieșit pe mare luni, 8 aprilie, pentru o săptămână.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pezedist nepezidist, eu cel putin stiu care era treaba cua tena si cu sparta stiu ce-i aia gaura si de teava si de glont si de carne, stiu cat valoreaza in lupta si spre groaznica ta disperare cunosc adevarul si recunosc un comunist tortionar si criminal, ucigas de copii si traficant de organe cand vad unul. Stii de ce ? PTR CA GANDESC LIBER! Ceea ce insemna ca propaganda ta nu functioneaza la cei ca mine! Si mai stiu ceva - cei ca tine trebuie OMORATI prin orice mijloace! Caci voi sunteti calaii acestei natiuni!
0
0
@ 20.18 ai capul plin de cacat, gandesti de cacat, manaci cacat Centuristele din familia ta tot la pozitia hastag rezit au ramas cand iau muie ?Atunci cand ne saturam de tine sa le dam muie si lor . Muie opozitiei care a mai ramas Muie Iohannis, muie Orban, muie Barna,muie Ciolos !
3
1
De admirat, de apreciat ! Felicitari d-le presedinte! Ne onorati cu prezenta, tinuta si discursul d-voastra, de inalta clasa. Da!
2
4
@13:12 Esti varza pesedistule ! Atena o chema pe ma-ta ? Glontul era bun pentru tine ca si-asa faci umbra degeaba. Ia-mi cacatul la lins ca sa te mai linistesti in timp ce esti muit de spartani. Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
3
5
Unu cu flota si asta cu 6 case plus ceva trafic cu bebelusi. Combinator cum ar spune ei penali.
9
3
si nu s-a gasit niciunul sa-i fvta un glont in scafarlie decoratorului asta de tortionari comunisti securisti si ucigas de copii? normal ca nu la ce plete au soldatii nostri! asa-i cand mergi cu crapatura la lupta! patesti ce a patit si atena de mana spartanilor!
8
4
pe vremea unui alt mare comandant ofiteri specializati din armata confiscau fara nici o explicatie toate ziarele cu articole negative la adresa susnumitului. Intrebati fostii vanzatorii de la chioscurile stradate. Pe unii ii apucase tremuratul ... Se intampla in DEMOCRATIE. De ce ma mira ca ati sters comentariile anterioare. Aceeasi pupincuristi v-au cerut asta,draga redactie Replica?
7
1
limbaj jalnic de lemn ca de obicei dar ce sa te astepti de la un cap de lemn.
9
3
Data viitoare cand vii pe la noi, sa folosesti elicopterul sau sa te parasutezi, nu sa blochezi toata activitatea in port. Unii mai si muncesc pe acolo. Si voi, gazetarii plm, lasati comentariile deschise si la martalogul ala de Banias. Sau va este frica..
15
5
Dulap ambulant daca cirii ceva scot sutele de dosare cu casele ciordite la Sibiu.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272