REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prețul la o benzinărie creștea ca la licitație. Video

Prețul la o benzinărie creștea ca la licitație. Video

Replica API 10 martie 2022 | 00:31 3577

Incredibil! La o benzinărie din țară prețul la pompă creștea ca la licitație. Șoferii au imortalizat momentul și nu le venea să creadă cum a sărit prețul instantaneu. Menționăm că, în cursul serii de miercuri, 9 martie, o isterie s-a produs în Constanța, dar și în țară. Disperați că se măresc prețurile la combustibil, șoferii au luat cu asalt benzinăriile.

În clipurile video puteți observa cum prețurile cresc din secundă în secundă, spre disperarea șoferilor care stau la coadă. Oamenii sunt disperați și nedumeriți în același timp. Ministrul Energiei dă asigurări că prețurile nu vor crește, dar oamenii văd cu ochii lor cu totul altceva. Așadar, cozile de mașini formate în Constanța au paralizat traficul în mai multe cartiere, precum Tomis Nord, Km 4-5, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian etc..

Totodată, oamenii au început să dea buluc și în magazine și să golească rafturile. Ei s-au gândit la faptul că, dacă prețul combustibilului va crește, automat va crește și cel al alimentelor.

Potrivit informațiilor noastre, la mare căutare au fost conservele, pastele, fasolea.

Video:

OPC intervine în scandalul prețurilor la carburant

„Am demarat acțiuni de verificare conform atribuțiilor acestei autorități. Noi putem verifica modalitatea de afișare raportată la ceea ce este perceput la casa de marcat. Vom evalua documentele de conformitate ale produselor în sensul calitativ.“, a transmis șeful ANPC, Horia Constantinescu.

Același lucru s-a întâmplat și la altă benzinărie.

Citește și: Isterie! Cozi uriașe la benzinării. Șoferii își fac provizii la prețul încă actual. Video

L.I., M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu mai am conserve de la pandemie si drojdie.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367