REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Prețuri de criză pentru petrecerile de 8 martie?!

Prețuri de criză pentru petrecerile de 8 martie?!

Andreea POPA 6 martie 2023 | 00:00 3207

Ziua Femeii, serbată pe 8 Martie, e tot mai aproape. Astfel că restaurantele din Constanța și Mamaia au început deja să prezinte ofertele pentru această zi de mare petrecere pentru doamne și domnișoare. Ofertele sunt cât se poate de complexe, iar prețurile pornesc de la 150 de lei de persoană și se opresc în jurul sumei de 270 de lei. Însă, în aceste oferte nu se mai găsesc și cunoscuții stripperi de altădată.

Preturi de criza pentru petrecerile de 8 martie?!

Ne aflăm deja la jumătatea lunii februarie. Frigul s-a mai domolit, iar spiritul primăverii deja plutește în aer. Mai ales că luna martie este una plină de cadouri și evenimente, în special în cinstea doamnelor și domnișoarelor. Deja au început să apară mărțișoarele, dar și darurile care pot fi oferite de Mărțișor. Ei bine, după 1 martie o zi importantă este sărbătorită de femeile din România, și anume: Ziua Femeii, celebrată anual pe data de 8 martie. În fiecare an în această zi, doamnele și domnișoarele se gătesc de sărbătoare și merg să petreacă în restaurante sau cluburi.

Astfel că, patronii de restaurante, pentru a avea o clientelă cât mai mare, au început deja să expună ofertele, cu aproximativ o lună înainte de marea zi. Ce-i drept, prețurile nu sunt chiar piperate, ținând cont de scumpirile tot mai alerte din ultimele luni.

Preturi de criza pentru petrecerile de 8 martie?!Doamne și domnișoare la petrecere de Ziua Femeii 

Așadar, ofertele puse la dispoziție de cei care dețin restaurante atât în Mamaia, cât și în Constanța, sunt chiar complexe, prețurile pornind de la 150 de lei și ajungând în jurul sumei de 270-280 de lei/persoană.

În ofertele anunțate, patronii precizează că meniurile sunt destul de bogate, în general toate restaurantele pun la dispoziția doamnelor și domnișoarelor free bar, chiar și candy bar, la care se adaugă: DJ care să mixeze ore întregi sau formații care cântă live, iar acestea sunt incluse chiar și la prețuri de 150-160 de lei de persoană. Unele restaurante, pe lângă toate acestea, aduc și dansatori de muzică grecească, care să întrețină atmosfera. În plus, am luat la puricat ofertele patronilor și am constatat că ceva nu se mai găsește: stripperii care animau petrecerile de 8 Martie de altădată nu mai apar pe afiș. Unde-s striperii de altădată? Este întrebarea pe care şi-ar putea-o pune doamnele şi domnişoarele de 8 martie, când erau răsfăţate de bărbaţi îmbrăcaţi sumar cu dansuri incendiare.

Preturi de criza pentru petrecerile de 8 martie?!Doamne și domnișoare la petrecere de Ziua Femeii

Așadar, cu stripperi, fără stripperi, reprezentantele sexului frumos au de unde alege să petreacă pe 8 Martie, când vor fi serbate la nivel național.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta faceati voi cu striperi si eu muncesc din greu ca sa pun o paine pe masa…
1
1
Femeile ii CONDUC pe barbati...iar barbatii MUNCESC TOATA VIATA pt asta! Succesuri
3
1
MARRIAGE IS FOR WOMEN...freedom is for men ! Salut pt toti ,,Vasilica insurateii,, ! LMAO
0
4
cati idioti nu stau acasa de 8 martie si sotiile "serioase" ies sa isi dea in geanta, ca e ziua lor
4
1
a zis cineva dansuri incendiare? Toate petrecerile interzis!! nu au aviz isu
4
1
Petrecerea parasutelor depravate asa isi educa copii au pretentii in scoli ca le-a fost ofensate odraslele
10
2
Femeile care urla isteric si arunca cu bani in striperii, cum se numesc? Ca de barbatii care se comporta la fel, la striperitze, stim , sunt curvari. Parca intra demonii in ele in perioada asta.
12
1
Dc stergeti comentariile voi de la Replica. Sindicatul Raja face cu 480 ron . Nea Zaharia si Nea Busu stiu ei dc . Pe banii nostri ai cotizantilor.
12
0
Unele gospodine traiesc doar pt aceasta zi,singura lor scapare dintr-o casnicie de rahat.Cans scapa le rup chilotii la stripperi,daca se mai poarta petrecerile cu stripperi.Asa ceva numai in Romania se poate intampla,sa astepti cu sufletu la gura 8 Martie.
18
1
Ziua coafezelor...
14
1
g r o t e s c u l primei poze il regasesti la mai toate petrecerile organizate de p r o a s t e l e astea.
26
2
Frumoasa compunere! Insa,nu ma dumiresc pentru ce clasa ...
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468