REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Prietenii tânărului decedat în accidentul din Tomis III, devastați. 'Cea mai grea comandă'

Prietenii tânărului decedat în accidentul din Tomis III, devastați. 'Cea mai grea comandă'

Replica API 23 iunie 2020 | 21:36 43918

Gabriel, tânărul în vârstă de 26 de ani, din Constanța, decedat în cumplitul accident din Tomis III, a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi.

"Vă spun sincer că în 11 ani de când sunt șofer delivery în Constanța, aceasta a fost cea mai grea comandă din viața mea", ne-a transmis unul dintre prietenii și colegii lui Gabriel.

Apropiaţii îl plâng pe Gabriel şi nu le vine să creadă că a pierit în această tragedie.. "Din păcate...si cu multă durere în suflet vă anunț că el este tânărul care azi a fost lovit mortal în Constanta, de o femeie în vârstă de 70 de ani care nu a oprit la stop...

Drum lin către îngeri frate....Chiar îmi amintesc cu drag când jucam poker amândoi... Dumnezeu să te ierte....frate", a transmis prietenul lui Gabriel, Alexandru.

Reamintim că vineri, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Din păcate, tânărul a decedat.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relule ba trompeta tipatoare, luate.as pe tine si toata familia.n pl. Trebuia sa.fi tu in locul lui slugo. Vedeate.as la stiri strivit de tren si cu viermi iesindu.ti din toate orificiile saracule. Sa ne pisam pe mormantul tau poate creste o floare sclavule care esti. N.ai bani nici de o apa plata la 0.5l daramite vorbesti de pizza. Sa ne kkm pe tine si familia ta dati.am la muje toti din oras. Sictir fmm de oligofren.
1
0
Baiatul asta s-a dus in pamant... iar hoasca aia parca vad ca scapa doar cu permisul suspend at. Sa o bage la inchisoare pentru ucidere din culpa. Hoasca nenorocita!!! Cine mortii masii le mai da de acum inainte permise dupa 60 de ani fara un control medical adecvat sa se duca dupa baiatul asta care avea toata viata inainte.
1
0
Cine mortii matii esti relule? Iesi in fata daca ai ceva de spus, nu injura ascuns dupa tastatura
3
0
Relule, cum te mai tine Dumnezeu pe pamant?
3
1
Relu, hai sa ne vedem frt la o barfa ceva, ca ti dau eu o pizza calda de nu ti mai trebuie mancare 3 luni.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212