REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Prima imagine cu MiG-ul prăbușit

Prima imagine cu MiG-ul prăbușit

Replica API 7 iulie 2018 | 15:49 318

foto © www.adelin-petrisor.ro

Jurnalistul Adelin Petrișor a publicat, pe Facebook, o fotografie cu avionul militar prăbușit astăzi, lângă Baza Borcea.

„Așa arată Mig-ul 21 Lancer prăbușit la ora 13.30, la 10 km de pista Bazei 86. Pilotul nu s-a putut catapulta. Se pregătea de o trecere la joasă și aparatul s-a angajat pur si simplu. Dumnezeu să îl odihnească”, a scris jurnalistul.

Avionul s-a prăbușit pe un câmp din apropierea bazei.

Cel puțin 4.000 de oameni asistau la show-ul aviatic. Baza Borcea este foarte aproape de Autostrada Soarelui, iar prăbușirea a avut la câțiva kilometri de autostradă.

MiG-21 Lancer este o variantă îmbunătățită a clasicului MiG-21, avion de fabricație sovietică. Sunt avioane vechi, iar armata română încearcă să le înlocuiască treptat.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta era scopul mesajului mai retardule sal bage cineva in seama pe fondul greseli de scriere ,dar nu unul ca tine care nu intelege ce inseamna o viata de om,care sa sacrificat ..ptr. ce ??? mai retarzilor care stati cu mamica...atentie a murit un om...
0
0
Aceste avioane sunt avioane de luota nu avioane sa se faca circ cu ele...Asa mor oameni nevinovati ca sa se distreze pulimea.Cine vrea sa vada circ sa mearga la circ.Desfiintati aceste parade unde pilotii de lupta ai Romaniei mor ptr niste panarame care vor sa se distreze.Sa raspunda cine a dat dispozite sa se faca circ cu avioane de lupta.
5
1
Mare dreptate ai omule!!!! Si cati retarzi de acestia care fac pe moralistii mai sunt!!!
5
1
Romanul pulii, nu stie sa scrie romaneste. Cati, cate se scrie unit mai retardatule. Nu stii sa scrii si mai zici ca esti roman
7
0
La toate lichelele p s d i s t e si la mosii care ii voteaza
4
6
Dumnezeu sa-l odihneasca pe pilot,condoleante familiei!MIGurile probabil se vor scoate total din uz dar nici F 16 nu sunt noi ci sh de la portughezi deoarece cwrva de politica nu a dat cu pumnu' in masa pt.Gripen noi noute.@17.10 rog faceti o comparatie cu cei ce au facut stagiul militar obligatoriu si cei care nu si concluzionati care sunt mai pregatiti sa faca fata greutatilor vietii!
2
0
Oare cati piloti romani trebuie sa-si mai piarda viata ca sa faceti ce era de facut de acum 30 de ani. Casati cosciugele astea zburatoare !
7
0
nu uita ca greul l-au tras militarii in termen care azi sunt civili si nu au nici o pesnie spaciala sau alte avantaje pentru perioada de atunci numita stagiu militar!!!
12
2
Ca-ti trebuie sa mai moara,ptr. a RETRAGE aceste avioane din UZ...???
11
3
Handicaptul Adelin Petrisor ?.O suge si mananca cacat pe la tv.
5
5
De ce trebuie sa stie adelin petrisor cum arata un mig carbonizat.De cate ori a patruns adelin petrisor in baza aeriana de la borcea?
9
4
Dl. Fifor nu intelege ca avioanele astea sunt cosciuge zburatoare iar militarii isi fac datoria permanent fie ca intervin la inundatii la catastrofe aeriene sau la cutremure. Faptul ca au strans si porumbul asta a fost un ordin al PCR. Au muncit in agricultura pentru ca puturosii care acum vor pensii mari, nu o faceau iar acum tov Basescu loveste in cei cu pensii militare. Transmite-i dl. Fifor lui base ca este un idiot iar excrementele din capul sau au inceput sa puta a hoit. Dumnezeu sa il ierte pe pilot.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272