REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prima țară care vrea să interzică accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale și alte locuri publice

Prima țară care vrea să interzică accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale și alte locuri publice

Replica API 21 iulie 2021 | 11:44 1195

China este prima țară din lume care va interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli spitale, supermarketuri și alte locuri publice până la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august.

12 dintre cele 22 de provincii din China vor aplica noile restricții pentru accesul persoanelor nevaccinate în școli spitale, supermarketuri sălile de sport, hotelurile, cafenelele, benzinăriile şi băncile, deşi lista exactă variază de la o regiune la alta, conform Insider, citat de antena3.ro.

Vaccinarea este „datoria şi obligaţia fiecărui cetăţean”, a avertizat un consiliu local, care a scos în evidenţă situaţia pandemică „severă şi complicată” din alte ţări.

În oraşul Luzhou din provincia Sichuan, pentru a avea acces în mai multe locuri publice, persoanele nevaccinate trebuie să lase datele personale şi de contact la intrare.

În provincia Henan, agenţiile guvernamentale nu vor mai plăti angajaţii care nu se vor vaccina, potrivit presei locale.

Beijingul încă nu a declarat vaccinarea obligatorie la nivel naţional, anunțurile fiind făcute doar la nivel local, până acum. Noile restricții vizează creșterea numărului de persoane vaccinate, China dorind să atingă o rată de vaccinare de 80%.

Încă nu se știe câte persoane au o schemă completă de vaccinare până acum în China, însă aceasta a anunțat că au fost produse 1,4 miliarde de doze de vaccin, aproape suficient pentru administrarea primei doze întregii populații.

Cele mai utilizate vaccinuri sunt cele de la producătorii locali Sinovac sau Sinopharm.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine nu se vaccienaza este terorist periculos si nu va fi primit nici la mititica
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108