REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria anunţă noi restricţii de trafic, cu ocazia Street Food Festival

Primăria anunţă noi restricţii de trafic, cu ocazia Street Food Festival

Replica API 24 mai 2019 | 01:10 374

Pasionații de mâncare sunt așteptați în perioada 24 - 26 mai, în Piața Ovidiu, "la unul dintre cele mai mari festivaluri ale verii", după cum susţine Primăria Constanţa - Street Food Festival.

Pulled pork, burgeri, hot-dogs, frigărui, sandwich-uri sau preparate din bucătăria internațională fac parte din meniul pregătit de organizatori. Cele mai bune foodtruck-uri din România se adună pentru a oferi o paradă a savorilor.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 24 mai, ora 15:00 – 27 mai ora 12:00, se vor bloca următoarele artere de acces:

- strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir;

- strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș;

- strada Sulmona la intersecția cu bulevardul Tomis;

- strada Sulmona la intersecția cu strada Traian;

- strada Sulmona la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân;

- strada Revoluția din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului;

- strada Arhiepiscopiei la intrarea în piața Ovidiu.

"Precizăm că măsurile de siguranță completează regulamentul de acces în zona peninsulară", transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia neamule mancare congelata la punga la suprapret. Baga in tine fastfooduri cu toti cnservantii posibili si da si omgramada de bani pt tratament. Hai Fagadau ca te asteata Mazare in cusca animalelor, cand vii la vizor sa latrii de bucuria revederii la stapan, paharnicule
1
0
Fagabou e prost rau, asta stiu pesedeii : mici si bere.
1
0
nu am cumparat niciodata nimic de la festivalurile din piata. doar o clatita. in rest prefer la restaurantele din oras, raman banii aici. nu mai zic de mizeria de pe jos, pavelele sunt f proaste, porroase, absorb grasimile si nu le mai scoate nimeni. ii inteleg si pe locuitorii din peninsula, toata vara in fiecare weekend vin toti sa faca galagie si mizerie. nu poti sa dormi noaptea cu geamul deschis. halal oras
0
0
Statuia lui Ovidius , de langa muzeu de Istorie , a vazut multe de cand este la Constanta : ocupatii militare , bombardarea orasului ....iar acum , o sa fie imbaxita cu fum si mirosuri de hamburgeri , chesburgeri , ceapa arsa etc etc .
1
0
Ca si locuitor a peninsulei m-am saturat pina peste cap de mizeria,zgomotul si aglomeratia produsa de toate rahaturile de "festivaluri".Oricum serviciile sunt slabe si preturile exagerate!Va rog sa nu participati si sa nu le cumparati produsele si astfel poate cei ce vind nu vor mai participa si la alte evenimente in ciuda faptului ca Primaria Constanta insista in prostie,mizerie si Kitsch.
4
0
Falusdau de impreuna cu gasca lui, mananca gratis. Normal ca le convine. Eu nu-i inteleg pe constantenii, care se bulucesc sa consume produsele de la eveniment. In afara faptului ca sunt mai scumpe ca la restaurant, si procesul de producere lasa de dorit. Cum sa ai bucatarie si depozut si vestiar in 2 metri patrati? Dar spiritul de turma gastiga!
2
0
AZI AM TRECUT PRIN PIATA OVIDIU SI SE LUCRA DE ZOR, PROBLEMA E CA MULTE MASI CU TONAJ MARE STATIONA PE PAVAJELE CARE NU AR TREBUI SA STATIONZI DUPA NOUA HOATARARE, DECI CE FACEM DAM LEGI PT UNII ? SA LE CARE CU MANA DE LA LUPOAICA ! ORI SUNTEM GOLANI ORI NU MAI SUNTEM ?!
10
0
Niate sanviciuri ordinare scumpe dar servite in hartie colorata de barbosi tatuati. Fimearscarba de tine fagadaule, libidinosule!
12
0
Un rahat de festival cu preturi enorme
17
0
Marea ta realizare!Bogatii mananca iar cei multi care te au votat ca urmas al lui Mazare cu copiii lor trec se uita si nu isi permit!Dar voi vreti doar sa faceti bani!RUSINE.Te am votat dar nu reoet gresala.
9
1
Mancare de strada la pret de restaurant de lux. Festival, ce mai!
14
1
Luati amenzi, luati stalpisori, luati cu incredere de la fatalau si de la babu in.
9
3
Un cacat de festival!
14
3
Ca de obicei primaria nu afce altceva decat sa puna restrictii pt constanteni! Muie Cacadau !! Mars la cacat primar jegos ce esti!!
17
4
Cum sustine primaria sau cum sustine Bogdan de la Claboo media ? Nu el este organizator ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920