REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Constanța a MONTAT BARIERE în zona PENINSULARĂ. VIDEO

Primăria Constanța a MONTAT BARIERE în zona PENINSULARĂ. VIDEO

Replica API 15 noiembrie 2021 | 00:13 6190

Luni, 15 noiembrie, este prima zi în care șoferii nu mai au voie cu mașinile în zona Peninsulară. Primăria Constanța a montat bariere, urmare a măsurilor stabilite în noul regulament de acces, votat de consilierii locali.

O barieră o regăsim pe bulevardul Regina Elisabeta, în zonă fiind prezent și un echipaj al poliției.

VIDEO:

Reamintim că săptămâna trecută, locuitorii din Peninsulă au strâns semnături pentru modificarea Regulamentului de acces. Regulamentul de acces în zona Peninsurală a fost contestat în instanță.

Președintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a anunțat că regulamentul trebuie modificat. ”M-am întâlnit în această dimineață cu primarul Vergil Chițac și am discutat despre regulamentul privind accesul în Zona Peninsulară. Am ascultat cu atenție tot ce ați spus, sâmbătă, la întâlnirea din Piața Ovidiu și i-am transmis primarului dorințele voastre de a amâna aplicarea regulamentului și de a-l completa.

Vreau să vă spun că am găsit deschidere la Vergil Chițac și dorința de dialog pentru a aduce acest regulament la cea mai bună formă.

În acest sens, este important ca, până la sfârșitul acestei săptămâni, așa cum am stabilit împreună, să centralizăm propunerile și amendamentele voastre pentru completarea regulamentului.

De aceea, este foarte important ca, până vineri dimineață, să avem amendamentele voastre la regulament și să găsim cea mai bună cale pentru a rezolva această situație”, declarat Bourceanu, la începutul lunii noiembrie.

A fost oprită la bariere și o mașină care face aprovizionarea cu pâine.

A.V., G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ma nenea septimiu sa nu fie pietonala? c asa a zis amanta matale, dra miss din peninsula? mutati va impreuna, dar nu in peninsula.
2
1
pe aici nu se trece! trece doar cine doneaza pt fosta mea aman ta!
6
0
Am auzit ca travestitul ala, city manager ar fi capul rautatilor.
7
0
Joooos chitzcanul!!!!!
11
2
ceva imi spune ca piinea nu pate fi livrata in toiul noptii.
2
1
septimiu, de ce nu recunosti ca ati luat-o in gura rau cu Vergil al vostru? de ce nu sunteti verticali si nu recunoasteti ca aveti discutii in partid din cauza incompetentului?! este ZERO din toate punctele de vedere. rusine.
15
1
Scuze! Domnii paznici de la bariera unde isi vor face nevoile fiziologice? tot prin bposchetii de prin prejur unde si-au facut si turistii care au vizitat cartierul peninsula? Domnilor consilieri mai aveti de lucru!
15
0
Sa puneti bariere la toate institutiile unde strangeti banii oamenilor pentru salariile voastre, sa nu mai putem veni sa va dam bani.
28
3
Deschiderea si amendamentele trebuiau avute in vedere inainte de aprobarea regulamentului.
13
3
Ba h@ndicapatilor. S-a facut peninsula aia praf din cauza traficului, nu a pietonilor. Lasati-va rablele acasa mai da-va-n pwlm de putori. Ala e centru vechi, nu parcarea de la Lac.
21
30
Access numai cei care locuiesc in zona. Livrari plus .....altii . Restul pe jos, ca va nascut in masina. Cocalares
21
24
Srangeti semnaturi pentru demitere. Peninsula nu. Bani de parcari administrati de cine. Cosuri de gunoi scumpe. Poate intra liberalii astia tradatori in ele. Au fost mana in mana cu PSD de la inceput. Tot inainte catre PNT-cd.
37
5
Un nume care spune tot
23
4
Nu stiu cat de legal este sa ingradesti dreptul la libera circulatie! In constitutie parca zice altceva! Sau pt liberali constitutia nu e valabila!
41
11
cat mai multe luma ....i pentru primar !!! Doamne Ajuta !!!
14
12
Mai multe zone pietonale si mai putine masini. Poate numai astfel reusim sa mai scapam de haosul asta...
20
38
baiatul de mai jos are raspunsul, barierele nu au autorizatie, daca se unesc riveranii, un proces colectiv le darama mizeriile astea scoase din wc
41
9
Un jeg de primar, un bosorog cretin, arogant si senil de asta are parte Constanta.
69
10
foarte bine , aveti primarul pe care la-ti votat , spalati-va cu el pe cap
60
12
Daca punea Fagadau bariere, se tavalea pe jos toata redactia Replica. Dar cand sunt puse de stapanul lor e totul ok. Cotidian bine informat.
69
10
Nu inteleg de ce este cenzurat comentariul pe motiv de caractere nepermise. Nu folosesc diacritice, ci doar litere, cifre si semne de punctuatie.
38
3
Intrebarea este, au autorizatie de construire aceste bariere, caci eu cand am vrut sa- mi montez o barierea pe o alee privata, mi-au cerut sa scot autorizatie de construire.
68
8
Doamna, isi ia permis de rezident si poate merge cu masina fara probleme. Daca nu, o lasa parcata in port jos si merge 100 m pe jos, atat de imposibil e ? Nu mai dramatizati atat ca nu ne am nascut pe 4 roti.
29
64
de ce copilul meu nu poate veni la tatal sau de 77 de ani ??? domnule primar ??? la vot am fost buni ??? de ce sora mea care este coproprietar nu are voie sa vina ocazional o saptamana doua la ea acasa ????poate dat un raspuns si mai bine reparati dalele din zona ca ne rupem masina ca platim toate ,toate TAXELE ,o zi buna ,spuneti cat platiti paznicii si sediul SPIT din sulmona asa pt stiinta locuitorilor
63
12
Asa si? Ce o sa faceti? Stati si comentati pe net...
42
4
Sa va vad acum, mai recunoaste ti ca ati votat o echipa de incompetenti?
51
12
Fugariti chitcanul si travestitul ala din primarie!
63
8
cand pusese fagadau era ilegal.....acum e ok... unde sunt hastagistii rezistenti??
72
12
Cand puneti bariera hotilor din banul public ?Chiar supravegheata de echipaje de Politie
54
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218