REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Primăria Constanța are în plan amenajarea unei PARCĂRI VERDE în cartierul INEL I

Primăria Constanța are în plan amenajarea unei PARCĂRI VERDE în cartierul INEL I

Replica API 28 martie 2021 | 23:20 2497

În cartierul constănţean Inel I ar putea răsări o parcare verde, un lucru îmbucurător pentru locuitorii zonei care se luptă pentru un loc de parcare chiar şi pe trotuar. Aceasta ar urma să fie amplasată în spatele Cimitirului Musulman Anadalchioi, pe un teren ce a fost inigienizat recent de către angajaţii Primăriei Constanţa.

Constănţenii cer parcare în zona cimitirului Anadalchioi

Veşnica problemă a constănţenilor rămâne numărul mic de locuri de parcare din oraş. Din acest motiv, locuitorii din Inel I se întreabă ce se va întâmpla în viitor cu maidanul existent în spatele Cimitirului Musulman Anadalchioi, susţinând în acelaşi timp că acolo, în loc să-şi facă veacul oamenii străzii şi maidanezii, ar putea fi construită o parcare supraetajată care ar mai “aerisi” cartierul. “În spatele cimitirului Anadalchioi este, în prezent, maidan, un loc suficient pentru amenajarea unei parcări. Să sperăm că nu daţi autorizaţie de construcţie pentru un vreun bloc. Igienizat sau nu, locul acesta rămâne tot un maidan întunecos unde îşi fac veacul boschetarii şi câinii comunitari”, transmit cetăţenii Primăriei Constanţa.

Proiect de parcare verde în zonă

City manager-ul Constanţei, Felicia Ovanesian le-a explicat cetăţenilor că recent a avut loc igienizarea zonei, un prim pas în vederea implementării poriectului pe care Primăria îl are în plan. “Aţi sesizat că s-a igienizat zona? Igienizarea este un prim pas.

Aveţi răbdare. Avem proiect de parcare verde”, a explicat city manager-ul Constanţei. Amintim că Aproximativ 100 de noi locuri de parcare au fost amenajate pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de blocurile K4, K10 și K16. Proiectul de reconfigurare urbană a avut drept obiectiv extinderea zonei pietonale și refacerea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor daca se continua asa rau eu zic sa iesim la primarie sa le cerem socoteala ca pe online degeaba vorbim....
0
0
stimata doamna pune si pomi si spatiu verde si pe aurel vlaicu acolo unde sunt fetite multe si opresteti si un loc
1
0
De la actuala administartie doar asta am auzit...avem in plan sa..., este posibil sa ... , avem invedere sa..., etc. Nimic nu au realizat.
4
0
Se scrie: Unei parcari VERZI, nu Verde!! Doamne, cata prostie!
7
1
Acolo ar merge un bloc de locuite, ce atatea parcari. Soferii oricum se descurca ca e destepti
0
1
Toti primarii au avut in plan,dar numai vorbe.Dra jurnalista,langa cimitirul.musulman este si cel ortodox.De 30 de ani asteptam.
3
0
Singurul lucru pe care il vor realiza vc si ovanesian este sa dea inapoi orasul asta cu 10 ani. Daca suntem la distanta mare de cluj oradea timisoara acum, dupa mandatul acestor impostori vom fi la 100 de ani de orasele mari ale Romaniei. Dupa modul in care pune problema se vede ca aroganta nemarginita a city managerului. Daca tot vorbim de verde, merla poate construi in parcul tabacariei, poate sa nu atraga fonduri europene si totusi sa fie in continuare acolo. De horica fara frica? Vc a venit cu oameni noi. Hira si ovanesian, dar a pastrat si oameni vechi horica merla etc. Ultima speta
7
1
Parcari VERZI. Acordul adjectivului cu substantivul pe care il califica se invata in gimnaziu. Nu va e rusine, va mai numiti si jurnalisti?!
9
0
Du-te la scoala, Diana.Poate esti absolventa de la"ecologica" si atunci ar fi scuzabil ca nu sti cum e cu parcarea verde, parcari verzi etc. Nu e vorba de leguma varza, poate la tine in cap.
12
1
Madam City Managerian doreste implementarea unei parcari verde ???
9
0
Nu stiu... sa ne arate madam city manager "parcare verde". Parcuri nu avem.Dobitocii de cand s-au instalat la putere dau si astia aprobari pe spagi la constructii ilegale.Ce spun de "parcul Tabacarie tot verde cu beton".Toate constructii ilegale.In ce tari ati vazut voi mall construit in parc langa lac.Dar hoteluri construite in parc? Vai de steaua voastra de prosti din primarie care ati fost si sunteti, dati si acum aprobari la toti mafiotii parveniti corupti.Voi toti trebuie sa fiti atarnati in parc pedepse,monumente.Asa ati vazut voi orasele din UE? Constanta arata ca un sat abandonat.
16
1
Parcari verde....vai steaua voastra
19
1
Parca suna mai bine ,,amenajarea unei parcari verzi,,.. ce zici?
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468