REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăria Constanţa, interesată de Îmbunătăţirea Mediului Urban în Zona Tomis Nord - Henri Coandă

Primăria Constanţa, interesată de Îmbunătăţirea Mediului Urban în Zona Tomis Nord - Henri Coandă

Replica API 28 martie 2019 | 00:00 319

Primăria Constanța a demarat procedura de achiziție directă a serviciului de elaborare a documentației tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Îmbunătățirea Mediului Urban În Zona Tomis Nord - Henri Coandă” - elaborare documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI).

Suprafața adiacetă este de 34.406 mp., iar străzile vizate sunt: strada Ștefăniță Vodă, tronsonulc uprins între strada Soveja și strada Badea Cârțan, strada Badea Cârțan, strada Tulcei, strada Zmeurei, Aleea Murelor și Piața Badea Cârțan. Proiectul are în vedere reabilitarea și modernizarea pieței. Valoare estimată a contractului este de 100.033,00 lei fără TVA. Durata contractului este de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii.

Aceasta nu este singura zonă aflată în lista de priorităția primăriei. Mai multe zone din Constanța aflate într-o stare deploarabilă vor fi transformate, în viitorul apropiat, în locuri de recreere și atracții pentru copii. În atenția administrației locale se află terenuri din cartierele CET, Abator, KM 4-5, Zona de Cultură.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lizeta mare dreptate ai.
1
0
In gura ma-tii de nemernic,ai distrus linistea zonei cu maghernitele alea in mijlocul orasului.Muta-le dracu in Palas sa ii gazeze jandarii cand li se face de chelfaneala.Cine muta maghernitele din cartier,are votul meu.Ai facut focar de infectie acolo,ai distrus aspect,linistea si bunastarea acelei parti de oras.Ii lasi sa faca ce vor,ti-e frica sa pui camere de luat vederi ca te crucesti ce vei vedea,ne maresti noua ggcal,nu ne lasi sa ne punem gaze,ne maresti impozitul,ca sa traiasca paduchii pe spinarea noastra.Inainte aveau bani de chirii,Fagabou tb sa-si tina votantii langa Mamaia, asa-i
3
0
acolo se va inbunatati mediul numai cu mult napalm
6
0
Nu e nevoie. E o bisericica in incinta ghetoului, se va face si geamie, ba, la 20 metri e o bisericea in constructie cit o catedraka mitropolitana, cu cloapete, toace difuzoare beton, butoaie pentru aghuazme, popalai cu burti, coruletz teodosit cu flacai fara fete, ciini, steagu national, cruci aurate, gunoaie, drogati, amanet, capoate n defilare. Da, la voi in curte, asa ceva mai rar Coanda cu bisericici cu tot de ce nu in curte la domnu primar, macar pentru miros, ambient etc...? Aud ?
6
0
au distrus cartierul trebuiau facute ghetourile in afara orasului
9
0
arza-l-ar para focului de nemernic.
6
0
Cu voturile din acest cartier , turnatorul inca de pe bancile liceului , stroe , va castiga primaria si va transforma acest oras de prosti intr-un ghetou...
7
1
Este un lucru bun , acolo stau niste oameni sarmani , sunt chiar la marginea orasului , pe vremuri erau grajduri acolo
0
5
ASA IMI PLACE. spatiu verde , locuri de parcare , nuca la prostii cu bani care se indatoreaza pe viata la banca in cutii de chibrituri
1
5
Se ocupa de zona primitiva a orasului, pt.ca acolo sunt votantii lor cei mai loiali.Restul pot muri.
10
0
Ia-i acasa.Fagadau!
13
0
Sa vedem cati dintre locuitori vor sta in continuare ACASA in ziua VOTULUI. Si sa vedem cati lenesi se vor plage dupa. Votati prostilor Fagadau sau partidele. pe mine, unul,ma lasa rece. Imi pare rau de voi si atat. Ah! vedeti ce le mai scrieti copiilor prin strainatati, nu v-ar fi rusine.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212