REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăria Constanța, investiții la Stadionul “Gheorghe Hagi”!

Primăria Constanța, investiții la Stadionul “Gheorghe Hagi”!

Replica API 27 noiembrie 2019 | 04:24 895

Echipele Primăriei Municipiului Constanța schimbă în aceste, la stadionul Gheorghe Hagi, zile 2 mii de scaune și lucrează la reamenajarea terenului de joc prin tundere și compactare

În același timp au loc lucrări de reparații și întreținere a fațadelor și igienizare.

Din toamna anului trecut, de când Stadionul a fost preluat de municipalitate, au avut loc lucrări complexe. Au fost reparate instalațiile sanitare, electrice și s-a renovat clădirea centralei termice. Au fost achiziționate 2 mii de scaune, iar pentru întreținerea și refacerea terenului de joc, Primăria Municipiului Constanța a cumpărat 2 aparate de irigat, o motocoasă, un tractoraș cu accesorii(pentru tuns, scarificat, tăvălugit, împrastiere îngrasământ). În curând, Primăria Municipiului Constanța va începe lucrările de reamenajare a terenului sintetic și renovare a tribunei oficiale și va mai achiziționa alte câteva mii de scaune.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sala de forta este plin de galeti pentru ca curge apa din tevi...iar vor fi 10 nuante diferite de albastru printre scaune...tiganie cum ii place lui Fagadau
1
0
Cind a venit Hagi la C-ta cu intentia de a incepe un proiect una din conditii era schema Tehnicului cu salariile Intr-un an cheltuia mai mult ca pe echipa VISE TATA -VISE
0
0
Bani aruncati aiurea , marca PSD ! Demolati-l si faceti unul nou 1
0
1
Bai boule poate ai uitat ce urat facea Gheorghe Hagi cand a venit vorba despre folosirea numelui sau,prostovane.
2
1
Schimbati numele stadionului. Nu merita sa aiba un nume de machidon sgarcit.
3
2
Numai la noi cred ca vezi buruieni printre scaune, oras european cica, nici pe timpul romanilor nu cred ca aveau aia buruieni si scaieti pe arenele de lupta.
5
1
Ai dreptate Ioana, mai bine se investeste in gimnastica..... Te-as vedea la proba de maciuci......
3
0
pe cand si teatrele de vara din tabacarie si Mamaia in loc sa le intretinem e mai usor sa le demolam sa construim blocuri de locuit mamaia devine oras nu mai e statiune
2
2
Domnule primar ai intrebat Constantenii daca sunt de acord cu investitia? Uite nu suntem de acord ca sunt alte prioritati De ce nu l-ati lasat pe Gica Hagi care este un simbol al Constantei?
1
6
Aia la cluj au un ozn de stadion nou nout si noi am cumparat o motocoasa si un tractoras cu accesorii....Constanta trezeste-te tata !!!!
11
2
prea prost esti...ce treaba are stadionul gh hagi cu hagi care are baza sportiva la ovidiu ?? sau nu esti in stare sa citesti ?
11
3
Nu tacea G.HAGI daca nu primea ceva de la primaria Constanta,si voi ce vreti ma Constantenilor ca FAGADAU sa strige in gura mare ca a pus-o si el de-o pastrama de oaie pe bani vostri.
6
6
Nu mai este de actualitate. A fost schimbata denumirea.Asa afla si MP.
7
2
nea sile de la oi,se vede ca ai pascut vacile si oile si ai f mari cunostinte despre fotbal,despre ce rege vb tu ??,acest semianalfabet a vrut stadionul doar sa joace si sa nu investeasca nimic in el,mai citeste si tu poate il iei pe rege si va duceti amandoi la pascutul oilor.
6
6
Au numit stadionul Gheorghe Hagi si nu l-au lasat pe rege sa joace pe el. Atata creier au
10
10
Care Gheorghe Hagi? Parca nu se mai numea asa.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212