REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primăria face APEL către SIMŢUL CIVIC. NU mai DISTRUGEŢI locurile de joacă!

Primăria face APEL către SIMŢUL CIVIC. NU mai DISTRUGEŢI locurile de joacă!

Replica API 5 septembrie 2019 | 23:22 413

Locurile de joacă au o importanță majoră pentru copiii de toate vârstele, fapt transmis, în nenumărate rânduri, şi de părinţi. Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din oraș. De la începutul acestui an mai multe locuri de joacă au fost finalizate, iar lucrările continuă pentru ca tot mai mulți copii să aibă spații moderne în care să se poată juca în siguranță.

Din păcate însă, au fost înregistrate și mai multe incidente neplăcute: au fost distruse straturile de cauciuc proaspăt turnate, elementele de joacă au fost vandalizate sau noile locuri, recent amenajate, au fost transformate în coșuri de gunoi.

"Tocmai de aceea, facem apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să anunțe imediat poliția locală. Agenții pot fi apelați la numerele de telefon 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp)", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia sa si faca treaba ma? Dar de ce taranii idioti si dobitoci trebuie sa faca astfel de lucruri. Sa distruga locuri de joaca pt copii...de ce sa avem si noi ceva klumea pt copiii nostri?! De tarani needucati ce sunt
1
1
Primaria sufletului nu poate face o sesizare oficiala catre politie ca aceasta sa-si faca dracului treaba? Vandalizarile cu siguranta au loc atinci cand nu sunt martori,insa politia si jandarmeria patriei au de lucru si in ture,deci daca vor,se pot apuca serios de treaba. Pe urma,asa zisa justitie sa pedepseasca aspru,nu sa dea peste degete putinilor politisti care-si fac treaba si aresteaza nemernici.
2
2
Constantenii fac apel la Primaria Constanta : Faceti in pula mea locuri de joaca durabile !
5
1
Fac blocuri pe terenu ramas vandut de mazare si asta da autorizatii
2
2
Dar de ce nu spuneti ca locurile de joaca cad pe bucati ???? Si nimeni nu s a gandit la contract de mentenanta in caietul de sarcini asa ca nimeni nu vine sa le repare. Pana la anu o sa fie toate dezmembrate.. .
3
2
Patrulele de politie sa renunte la masina un pic si sa ia strazile la pas. Garantat prind cativa neghiobi care confunda spatiul public cu ghena de gunoi. Nu e nevoie decat de vreo zece prinsi in flagrant dat amenda vreo 500ron si curatat locul respectiv. Umilirea trebuie sa fie completa si publica altfel nu se invata minte.
7
2
Sa ii tragem mustata pe cosor lui pompilica idiotul de pe palier care e tare in clont la ciutani da' la @bombardieri nu scoate capu' ala prost ca sa nu si-o ia in popartz. Luati-as cotetul A in cucuruz lingau flausat.
0
0
Cine plm va darama ma bancile ca prostimea scoate copilasii intre blocuri si ii lasa sa urle pana la 23, nu conteaza ca altii vin de la serviciu sau pleaca in tura de noapte, regulamentul de ordine se caca pe el, civilizatie mare domle, oameni calumea, orasul o bijuterie, are gazon plm conditii
8
2
De unde ai dedus tu gigele ca agentii nu iti fac treaba?miar face deosebita placere sa imi spui lucruriile astea in ne stiinta de cauza fata in fata
2
10
camere de luat vederi si amenzi maxime, dupa care, la puscarie
21
0
Aici se vede ce activitate desfasoara Politia Locala. Vandalismele ne le apartin ?
10
1
agentii de paza din gherete ce pazesc? ahh, stai ca mi-am adus aminte: nimic!
10
3
Primaria trebuie sa puna camere video pe strazi, nu sa plateasca paznici care nu au nici un rol. Sunt doar de decor.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272