REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Primăria Mangalia se pregăteşte să preia mentenanţa iluminatului public de la ENEL

Primăria Mangalia se pregăteşte să preia mentenanţa iluminatului public de la ENEL

Replica API 10 ianuarie 2017 | 00:00 460

Problemele la iluminatul public din municipiul Mangalia reprezintă o realitate arătată cu degetul, de dată recentă, de către consilierul local Menabit Ozzy, la care au rezonat, prompt, şi mai mulţi cetăţeni.

Situaţia este însă în atenţia Primăriei Mangalia, ne dau asigurări reprezentanţii instituţiei, care arată faptul că au fost iniţiate demersurile de preluare a serviciului de iluminat public, mai exact mentenanţa, de la E-Distribuţie Dobrogea (fostul ENEL). „Problema a fost discutată cu cei de la ENEL. Vrem să luăm mentenanţa de la ei, adică să avem noi posibilitatea să înlocuim un bec, spre exemplu, atunci când există o problemă, aşa cum se practică şi la nivelul altor localităţi. Serviciul ar urma să îl dăm unei firme, noi dorim ca această firmă să fie cea a administraţiei locale, Gold Therm”, au spus reprezentanţii primăriei. Ca dovadă că primăria se pregăteşte să preia iluminatul public, este şi faptul că Gold Therm a depus la ANRE solicitarea de autorizare a două persoane pe partea de electricitate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut si eu astazi un utilaj de dezapezire cu lama ridicata care se plimba venind dinspre Albesti.Probabil era in interes de serviciu,sa supravegheze zona,altii sa faca ce trebuie!
0
1
ptr ala excro.... Cum domnule, nu a dezapezit orasul ???pe ce lume traiesti ??? Eu asa am auzit, ca de vazut, am vazut ceea ce vede toata lumea...nameti peste tot...Acum sa vezi deconturi catre polaris...
0
1
este foarte greu sa schimbi becuri
1
1
pechinezu asta nu stie prin ce metode sa jefuiasca societeti ca sa le dea pe mana altor jigodii din clica lui ca sa aibe profit. Jegu de cand este asa zis primar Nu a facut nimic, nimic benefic cetatenilor, orasului sa-i aduca o alta infatisare de prosperitate, nimic nimic. A facut un parc asa zis Evergreen de tot kktul si aleia teilor alta besmeticieunde nici placile pe jos nu sant puse la linie, piatra cubica d43 granit ca pe vremea raposatului pe trotuare sa-ti rupi picioarele, zidul de kkt, totul doar sa spele mil si mil de lei ori Eu cu gasca de mafioti !
3
2
pentru SEBAT , mai bine ti ai face un bordel ca o ai pe nora ta cu experienta in ELVETIA si sigur si nevasta ta ar vrea alceva dect pe tine seu inputit care speli salamul ca de nu iere IORGUS tot croitor ramaneai
9
1
Dar tr sa faci Jumi-Juma cu Radu, altfel nu ai sanse!
9
4
O sa ma ocup eu, am multe firme si Ozzy ma cunoaste bine. Ma pricep la iluminat
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212