REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăria Municipiului Constanța îmbunătățeste sistemul de iluminat la trecerile de pietoni

Primăria Municipiului Constanța îmbunătățeste sistemul de iluminat la trecerile de pietoni

Replica API 2 august 2019 | 02:59 446

Primăria Municipiului Constanța îmbunătățeste sistemul de iluminat la trecerile de pietoni din oraș cu o semnalizare deficitară, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

După derularea proiectului pilot de iluminare cu intensitate sporită a trecerii de pietoni implementat pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Nicolae Milescu, municipalitatea aplică noul sistem în mai multe zone din oraș. Este vorba despre un sistem de iluminat care conţine, pe consola de pe fiecare sens de circulaţie, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă şi un proiector led în dreptul indicatorului „Trecere de pietoni“. Miercuri, echipamentele au fost instalate pe bulevardul Tomis, în zona Mega Image, iar în perioada următoare proiectul va fi extins pe strada Soveja, la intersecția cu strada Ion Alexandrescu, pe bulevardul I. C. Brătianu – Complex 2 Cocoși, pe strada Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Plopilor, pe bulevardul 1 Mai, în zona Liceului Tehnologic C.A. Rosetti și pe strada Soveja, la intersecția cu strada Izvor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest ziar doar lauda Primaria cu ceea ce face si trebuia facut demuuult. Daca nu-i duce capul pe cei de la Confort urban, sa se inspire de la altii sau sa demisioneze.
3
1
Cand mariti iluminatia la cele 2 treceri de pietoni pe 1 Mai vechi ?
1
0
ne trebuie semafor la soveja cu izvorului ca sa putem trece dint-o parte in alta a cartierului pentru decongestionarea strazii baba novac
2
0
Sa lumineze trecerile de la zodiac si camera de comert idiotilor
3
0
Cu personal specializat care poarta stegulete pentru a semnaliza trecerile si lumini de tip neon pe marginea si pe axul drumului ca sa compensam treaba pentru soferii idioti, cu carnet luat pe spaga care belesc ochii in telefoane in loc sa fie atenti la drum, care mereu se grabesc sa nimereasca in ceva, pieton, stalp, casa sau copac, nu conteaza si care au gura mare dar la condus sunt varza daca drumul nu e drept si nu e ziua afara. Beliti ochii, soferi imputiti sau mergeti inapoi la scoala daca nu sunteti in stare sa mergeti pe drumuri comunale noaptea.
7
1
Va trebuit ceva luni sa vedeti ca este mai bine cu lumina directa pe treceri de pietoni, sau nu stiati cui sai dati contractul.
5
0
E bine asa nu? Dar platiti saraciilor si sms la parcare ca asa vreti sa se dezvolte orasul da nimeni nu plateste. Trantori ce sunteti, dati vina dosr pe conducere dar voi leprele care nu munciti?
4
2
Al Lapusneanu zona Zodiac. F important. Mai ales ca au fost multe evenimente in zona
6
0
Incepem sa prevenim dupa atata nenorociri ce putrau fi evitate!!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212