REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria oraşului Eforie organizează licitaţie pentru salubrizare

Primăria oraşului Eforie organizează licitaţie pentru salubrizare

Replica API 18 decembrie 2018 | 18:38 401

A expirat contractul cu SC Polaris M Holding SRL

A expirat contractul cu SC Polaris M Holding SRL

Primăria oraşului Eforie va organiza licitaţie pentru salubrizarea oraşului. Potrivit primarului liberal Robert Nicolae Şerban, pot participa la licitaţie toţi agenţii economici care se încadrează în cerinţele caietului de sarcini.

În şedinţa Consiliului Local de marţi, 11 decembrie 2018, a fost votat caietul de sarcini pentru serviciul de salubrizare a oraşului. „A expirat contractul cu cei de la SC Polaris M Holding SRL şi urmează licitaţia publică pentru a putea asigura serviciile de salubrizare în oraş. Pot participa la licitaţie toţi agenţii economici care se încadrează în cerinţele caietului de sarcini”, a precizat edilul. Contractul cu SC Polaris M Holding SRL a fost încheiat în anul 2008 şi a expirat, după 10 ani, în anul 2018.

“Mie îmi place să fac totul legal. Se va organiza o licitaţie publică în sistem de achizitii publice, denumit SICAP. Anunţul va fi ridicat pe SICAP zilele următoare”, a explicat şeful autorităţii locale.

Consilierii locali de la PSD Eforie, partid aflat în opoziţie, s-au abţinut marţi, 11 decembrie 2018, de la votarea proiectului. “Nu am votat împotriva proiectului, ne-am abţinut de la vot, dar proiectul a trecut întrucât liberalii au majoritate în Consiliul Local. Probabil că Polaris-ul va fi schimbat cu o nouă firmă de salubritate. I-a expirat contractul şi acum va fi licitaţie. Polaris-ul are o divizie la Eforie, cu angajaţi din oraş, cu utilaje. Acum prespun că o să le desfacă contractele cu 1 ianuarie. Unde se duc aceşti oameni?”, se întreabă consilierul local PSD Virgil Negru.

Compania Polaris M Holding este una dintre cele mai mari companii de prestări servicii de salubrizare existentă pe piaţa de profil din România.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A luat Iridexu stati linistiti
0
0
Consiliul eforie esfe format din hoti ..iar seful lor este primarul. Nu exista consilier sa nu aiba hotel, afacere, masina de zeci de mii de euro...sa nu mai vorbim de primar care are jumatate din eforie.
0
2
Alta furaciune la primaria Eforie
2
4
Exact ca si cu licitatia cu Polarisul.Cum reusiti sa faceti licitatiile mereu in ziua revelionului?Acest primar trebuie sa plece fiind mincinosul de servici.Mereu ne anunta ca a inceput ca a semnat ca a fost ca a facut si orasul arata ca o cocina.Oare e vreunul care se apuca sa stranga semnaturi pentru demitere?
1
3
ba simpaticilor uratul asta de serban cred ca treba merge ca la masa acasa,polarisu e condus de cineva prea puternic pentru aerele lui de primar ! aaa sa nu uit ne povesteste si noua cineva cum este cu casa de la agigea cea noua a lui serban ? a cum nu stiati ? mai avem o casa ! noul vecin !
2
3
Logic ca daca vine alta firma se vor duce la acea firma, negrule
3
0
Am fost 10 ziile asta vara la baile reci --orasul zacea sub gunoaie nimeni nu a maturat si n-a ridicat nimic di parcul de la troita --Sub orce critica !_Primarul nu-i in stare de ani de zile sa asfalteze 50 metri sub pod -ne rupem picioarele de la pietroaie Rusine primariei !
4
0
Licitatia va fi castigata de efo urban unde a fost numit director un coleg de partid al primarului, fost consilier local special pentru a se fura. Pnl, partid mai de hoti decat psd
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367