REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primăria se mândrește că reabilitează spațiul de joacă de pe Primăverii! Muncitorii... sparg semințe! FOTO

Primăria se mândrește că reabilitează spațiul de joacă de pe Primăverii! Muncitorii... sparg semințe! FOTO

Replica API 16 mai 2019 | 22:51 412

Angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța lucrează în aceste zile la reamenajarea spațiului de joacă situat pe strada Primăverii. În timp ce reprezentanții Primăriei Constanța au transmis un comunicat de presă în care anunță că se lucrează de zor și roagă părinții să nu folosească locul de joacă în această perioadă, câteva imagini surprinse în cursul după amiezii de miercuri, 15 mai a.c., arată cum angajații primăriei... stau! Ba chiar oamenii din zonă spun că aceștia... sparg semințe!

Se realizează infrastructura, vor fi amplasate noi elemente de joacă, iar cele existente vor intra într-un proces de reabilitare. În paralel, se lucrează pe aleea Daliei unde într-un timp foarte scurt se vor monta elemente noi de joacă.

„Precizăm că după finalizarea lucrărilor va fi turnat și covorul de cauciuc pentru protecția celor mici. Facem apel către toți locuitorii orașului să nu folosească locurile de joacă în curs de amenajare, pentru a evita riscul unor eventuale accidentări. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții municipalității în cadrul unui comunicat de presă.

La puțin timp după publicarea știrii, oamenii care locuiesc în zonă au reacționat: „Cum muncesc, de trei zile învârt nisipul! În dimineața aceasta se învârteau pe lângă locul de joacă, iar acum (n.r. miercuri, 15 mai, ora 14,20!) sparg semințe de zor!”. Luați la întrebări, muncitorii au replicat că nu pot lucra pentru că... mașina care aduce piatra are o defecțiune! În plus, la ora 15,00 și-au strâns lucrurile și au plecat!

Menționăm că aceste aspecte au fost semnalate reprezentanților Primăriei Constanța, care au precizat că ctivitatea muncitorilor a fost întreruptã din cauza defecţiunii unui utilaj, dar lucrãrile sunt în grafic.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce serparie in mijlocul orasului!!! cel mai neingrijit oras din Ro.
1
0
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
1
0
Din pacate, tu nu ai nici un neuron disponibil, pentru ca estu o sluga psd-ista. Ce mare kkt face labadau? Acum??? Pana acum ce l-a impiedicat sa reamenajeze? Apropo, aveti target sa comentati si sa distribuiti pe facebook pro psd? Slugilor.
3
0
Nici eu nu credeam vreodata ca puteti fi atat de dobitoci si retarzi incat sa-l regretati pe mazare, dar ati reusit sa ma convingeti. Aveti o mentalitate de cacao, dar pentru cei doi neuroni disponibili nu e nimic surprinzator ca-l plangeti pe gunoiul ala. Sa fiti de ca cat, va meritati soarta, panaramelor
0
2
Buna ziau. Este bine ca se reamenajeaza. Ce ma nemultumeste si ma intriga , este ca se reamenajeaza doar cand este campanie electorala si se mandresc cu asta. Domnule primar, asta face din fisa postului. NU trebuie sa va laudati ca faceti o reamenajare. Si o facti cubanii nostri. Daca o facea Fagadau pe persoana fizica , era o fapta laudabila. In afara de bordurii inalte si stalpishori plantati pe trotuare , totul este neschimbat in urbea noastra. Nu credeam vreodata ca-l voi regreta pe Mazare.
2
0
rugam cetatenii din zona sa anunte politia locala, pt spart seminte in spatiul public sa le dea amenda 1500 roni
1
2
ma speriasem ca repara trotuarul de aici la lac . la primarie e doar shpagari
5
0
Astia deja au primit ordinele de la poporul ales ca in sf. zi de sarbatoare a martirilor din temnitele comuniste sa repare parcul de distractii. Poate gasesc si niste moastea de legionari pe acolo sau ma rog cum le spun ei hastagisti mai nou.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218