REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria va REABILITA drumurile din PALAZU MARE

Primăria va REABILITA drumurile din PALAZU MARE

Replica API 23 decembrie 2020 | 14:02 3067

Începe treaba în cartierul constănțean Palazu Mare! Primăria Constanța a luat act de nemulțumirile cetățenilor din cartier și iată că s-au și pus pe treabă. Mai exact, a fost primit un certificat de urbanism pentru demararea procedurilor de începere a lucrărilor de asfaltare.

Locuitorii cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. Cartierul are încă numeroase străzi neasfaltate iar, la prima ploaie, aproape că se îngroapă în noroi. Situaţia nu este de ieri, de azi, ci de ani de zile iar cetățenii ce trebuie să treacă prin aceste situații sunt foarte nemulțumiți.

Primăria s-a apucat de treabă

În urma articolul „FANTOMA lui FĂGĂDĂU bântuie prin NOROI, până-n gât, la Palazu MARE”, iată că lucrurile încep să meargă. Administrația locală PNL a început demersurile pentru a efectua lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța, cartierul Palazu Mare.

Mai exact, Primăria Municipiului Constanța, prin Confort Urban a primit undă verde în data de 22 decembrie pentru etapa I, ce cuprinde faza SF (Studiu de Fezabilitate), DTAC (Documentatie Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire). Vizate sunt străzile Păpădiei, Salviei și strada Socului.

Citește și:

FANTOMA lui FĂGĂDĂU bântuie prin NOROI, până-n gât, la Palazu MARE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strada Midia?!
0
0
Foarte Frumos. De abia astept sa o vad pe doamna Primar Felicia dand la lopata sau matura.
1
0
Este o continuare a lucrarilor incepute in Palazu Mare de fosta administartie.... Hai sa ne laudam cu meritele altora !
1
1
Primaria este obligata sa asigure infrastructura de strazi apa si canal in zonele intravilane acolo unde elibereaza autorizatii de construire...asta pentru incultii care comenteaza ca ne mutam in camp. Si nu stiu cat de ieftin crede el ca e sa faci o casa in zonele veterani sau palazu mare.
2
0
Spor la treaba !
2
0
Nu se mentioneaza anul.
6
0
Eu am inceput sa cred ca toti primarii au ceva impotriva strazii noastre, Stefan Darascu. Chiar nu este vizibila in ochii primarilor aceasta strada plina de noroi si total necirculabila cand ploua?
5
0
Inteleg ca investitiie se fac in continuare in mod discretionat, de Veterani nu se intereseaza nimeni, un cartier din Municipiul Constanta. Daca pe Fagadau sau Mazare nu i-a interesat de toti constantenii domnul Chitac are aceeasi abordare?
2
3
NU AVEM TROTUARE ASFALTUL S A TURNAT AIUREA IN FORMA DE SARPE
2
1
cine te a pus ba sa te muti in camp? ati vrt case ieftine in oras!ia de aici. ce daca ma mut in mijlocul campului, primaria e obligata in secunda 2 sa mi faca drum? nu vrei sa iti traga si gaze, elec?ai avut ban de vile fa ti si drum!
11
5
Cartierul Veterani - Constanta Sud cand ? Ne rupem masinile !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367