REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăriile din județ s-au transformat în AJUTOARELE MOȘULUI

Primăriile din județ s-au transformat în AJUTOARELE MOȘULUI

Replica API 25 decembrie 2021 | 18:26 1604

Și anul acesta, copiii din localitățile județului Constanța au primit cadouri de la Moș Crăciun. Vorbim despre cutii cu dulciuri, cărți de colorat și de lectură, oferite de primarii localităților. Moșul a poposit și anul acesta la Năvodari, Techirghiol, Ovidiu, Tuzla, Agigea sau Cernavodă.

Moș Crăciun a sosit în avans pentru elevi. Ca în fiecare an, primarii localităților din județ au devenit ajutorul bătrânului Moș și au oferit cadouri copiilor.

Spre exemplu, în Agigea a fost demarată campania ,,Bucurii pentru copii”. Astfel, copiii de la Școala Ion Borcea, Grădinița Rița Gărgărița Agigea și Lazu, s-au întâlnit cu Moș Crăciun, Minnie și Mickey Mouse, Olaf și alte personaje de poveste. Școlarii și preșcolarii au primit pachete cu cadouri și dulciuri.

Primăria Ovidiu a oferit cadouri pentru 4000 de persoane

În prag de sărbători, Primăria Ovidiu a oferit cadouri la peste 4000 de oameni, alocând un buget de este 450.000 de lei, constând în burse pentru elevi, pachete cadouri pentru copii și persoane fără posibilități, tichete valorice pentru pensionari, persoane defavorizate sau cu dizabilități, dar și premii de performanță pentru sportivi. ,,În această perioadă, prioritatea administrației din orașul nostru a fost să găsească resurse financiare, din bugetul local, dar și din sponsorizări, pentru a aduce bucurie tuturor copiilor, de la grădiniță până la clasa a VIII-a, pensionarilor, familiilor fără venituri și persoanelor cu dizabilități din orașul Ovidiu și satele arondate, Poiana și Culmea.”, a transmis primarul orașului Ovidiu.

Peste 800 de pachete cu dulciuri au fost dăruite la Techirghiol

Și în acest an, Primăria orașului Techirghiol a oferit peste 800 de pachete cu dulciuri pentru copii. ,,Moș Crăciun și-a încheiat astăzi misiunea în orașul Techirghiol, unde, cu ajutorul Primăriei și al Consiliului Local, a adus cadouri pentru cei mai mici locuitori. 800 de pachete cu dulciuri au fost dăruite de Moș Crăciun, care la finalul expediției le-a urat tuturor un Crăciun Fericit alături de cei dragi.”, transmit reprezentanții Primăriei Techirghiol.

Cadouri pentru copiii din Cernavodă

La Cernavodă, și în acest an, Moș Crăciun a sosit mai devreme pentru toți școlarii, preșcolarii și antrepreșcolarii din localitate. Ca în fiecare an, conducerea Administrației Publice Locale s-a pregătit să îndeplinească rolul de mesager al Moșului, fapt care a devenit deja o tradiție în preajma sarbătorii Crăciunului. Cadourile oferite de Primăria Cernavodă conțin cărti specifice vârstei și dulciuri și au ajuns la copii prin intermediul cadrelor didactice din creșele, grădinițele, școlile și liceele pe care le frecventează.

Și la Tuzla și Năvodari a sosit Moș Crăciun

Moș Crăciun și-a făcut simțită prezența și în Tuzla. Ajutoarele moșului, primarul localității și consiliul local, au adus un strop de bucurie pe chipurile celor mici. Moș Cărciun a poposit și la Clubul Sportiv Năvodari, acolo unde s-a întâlnit cu o parte din micii sportivi ai orașului. Peste 600 de daruri au ajuns la copiii legitimați în cadrul CS Năvodari.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212