REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
19.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarul Decebal Făgădău va conduce Organizația Municipală -PSD Constanța

Primarul Decebal Făgădău va conduce Organizația Municipală -PSD Constanța

Replica API 25 iulie 2019 | 17:35 690

În cursul zilei de joi, 25 iulie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18:00, a avut loc Conferința Organizației Municipale a Partidului Social Democrat.

Candidatul unic pentru funcția de președinte al Organizației Municipale- PSD Constanța a fost, primarul Decebal Făgădău, acesta a comunicat verbal, în fața reprezentanților mass-media, rezultatele alegerilor, și funcțiile pe care le vor ocupa candidații ce au optat pentru diferitele funcții.

”Iar rezultatul votului, deși eu n-aș citi procesul verbal, pe noi ne interesează câte voturi a luat fiecare. Este important să vă spun că Organizația Municipală va fi condusă în continuare de mine, Decebal Făgădău, președintele.

Președinte executiv a fost ales, colegul și prietenul meu George Gabriel Vișan, deputat în Parlamentul României, fost secretar al Organizației Municipale, un om care a fost alături de partid, încă din urmă cu 15 ani și care a plecat ca și mine de jos, de la simplu membru de partid, a condus o organizație locală, a fost vicepreședinte al organizației de tineret și este un partener de încredere. Mă bazez pe experiența lui și sunt convins că această funcție nouă, de președinte executiv îl va face mult mai apropiat în special de relația cu mass-media.

Funcția de secretar executiv al Organizației Municipale va fi ocupată de domnul Costin Răsăuțeanu, viceprimar al municipiului Constanța, fost președinte al Organizației Județene de Tineret, a fost mai întâi al celei municipale apoi celei județene, fost vicepreședinte la nivel național al Organizației Naționale de Tineret, consilier local în mandatul trecut, cât și în actualul mandat, viceprimar interimar în mandatul trecut, viceprimar în acest mandat alături de Dumitru Babu care este de asemenea membru al biroului permanent al Organizației Municipale.

Pentru funcțiile de vicepreședinte au fost aleși: domnul Dede Perodin, consilier local, lider de sindicat, domnul Daniel Georgescu, conduce Administația Canalelor Navigabile, doamna profesor, Nicolae Irinela, inspector, este un om care reprezintă și organizația de femei, un om apropiat de educație, de școală, doar de la creșă în sus”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

De asemenea vreau să vă anunț că ne-am propus, începând de la această conferință a Organizației Municipale, să avem o relație mult mai apropiată, nu doar prin contact direct cu totți constănțenii, ci să avem o relație foarte bună cu reprezentanții mass-media. Este un capitol la care Partidul Social Democrat, Organizația Municiplă, și aceasta este o critică pe care ne-am făcut-o singuri. Nu am comunicat, nu am organizat conferințe de presă, nu am participat la emisiuni, lucrul acesta se va schimba. Tocmai de aceea, începând de astăzi (n.r. joi, 25 iulie a.c.) purtătotul de cuvând al Organizației Municipale aș Partidului Social Democrat este domnișoara Alina Gâju, este tânără, la început de drum, am mare încredere în ea, are perspective frumoase.

De asemenea în cadrul conferinței acesta a vorbit despre programul PNDL.

Vezi video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu primarul popic s-a pierdut Constanta!!
1
0
DE ce nu spune unde o va conduce.La destramare in mod sigur, se vor plati politele pe care le-a facut impotriva cetateanului din Constanta care detine masina.Nu poate parca pentru putin undeva sa rezolve o problema la institutie.Plata se face in mod sigur.Pa.
5
0
Fagadau si Vanturache m ati intrecut in toate ! Voi furati si stati cu banu iar eu stau cu bulanu ! - Lasa ca vine ea o zi cand langa mine veti veni !...
6
0
Politia locala nu se vede deloc in Constanta. Gunoaie si masini oprite alandala peste tot. Nu il mai votez in veci!!!
7
1
Ai sustinere dar nu esti in stare de NIMIC!
7
0
Primar vine make de la USR , care e bisnitar de masini, stai sa vezi pe cine pune usr sa candideze.
7
2
pleaca un make vine altul. Unul cu suflu nou si pofta de bani, de la usereu! The king died. Long live the king!
11
2
Gata acum mergem cu barca pe mare sa mai punem Judetu la cale ! ...
13
2
spre dezastru total complet iremediabil si absolut! Problema e ca si orasul tot asa il conduce ! Sa scapam de ticalosii acestia cat mai repede!
19
3
tu esti machidon oltean ! Ia muie cu cacat !!!
13
5
Lache pe sector!
14
2
Nu va convine de Babu ca nu va face jocurile, sa il sugeti
7
22
La fel ai zambit si cand i-ai eliberat autorizatia lui Ionut Galani prin asociat ? Dar, Babu, Babu unde este ? Nu v-ati facut inca bagajul, ca va asteapta Radu? Deci, fa tata un pas inapoi ca o sa ai soarta lui Radu. Crezi ca daca te-ai confirmat pe functie ai imunitate diplomatica ?
23
4
Pe miau la ti facut sef!?
11
3
Un dobitoc
24
3
Cu niste imbecili ca babu, vanturache, stroe felix poti sa pui lacatul pe psd si sa il arunci a gunoi. Sa vina oameni capabili nu toti dinozaurii expirati si tot imbecilii
31
2
Alta organizatie acelasi fagabou. Ti ai draq de hoti si koorve. Nu va mai aresteaza odata....
27
5
Ma asteptam sa castige viitorul dar hagi ia manita
2
6
Ma asteptam sa castige Veorica desi Fagadau era candidat unic. M-am inselat.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367