REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Hârşova solicită sprijinul preşedintelui CJC şi al parlamentarilor pentru racordarea oraşului la reţeaua de gaze

Primarul din Hârşova solicită sprijinul preşedintelui CJC şi al parlamentarilor pentru racordarea oraşului la reţeaua de gaze

Replica API 21 iunie 2019 | 11:18 320

Autoritățile locale din Hârşova au primit, pe 13 iunie, avizul de principiu din partea TRANSGAZ SA cu privire la racordarea localității la rețeaua de gaze, după ce, luna trecută, Consiliul Local Hârșova a votat punerea la dispoziție a terenurilor proprietate publică pentru realizarea proiectului. Astfel, în perioada următoare se va elabora studiul de fundamentare a deciziei de concesiune, ce va fi supus aprobării consiliului local, împreună cu propunerea de demarare a procedurii de concesionare a serviciului de utilitate publică de distribuire a gazelor naturale, iar autoritatea publică locală va întocmi documentația de atribuire, va organiza și desfășura licitația publică deschisă în vederea semnării contractului de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale.

Primarul Viorel Ionescu face un apel către autorităţile locale şi le solicită sprijinul în acest proiect. „Fac un apel către domnul preşedinte CJC, Horia Ţuţuianu, către parlamentarii judeţului Constanţa să sprijine acest proiect, pentru că nu este un proiect doar pentru Hârşova, ci şi pentru celelalte localităţi care pot fi racordate, ulterior, la reţeaua de gaze. Să lăsăm deoparte simpatii, antipatii vizavi de anumite formaţiuni politice şi să sprijine acest proiect”, a spus Viorel Ionescu. Studiul de fezabilitate a fost realizat în anul 2017 şi, potrivit documentaţiei, contribuţia UAT Hârşova ar fi de maxim 40 % doar pentru reţeaua internă. „Valoarea proiectului este de 7,5 milioane de euro, iar valoarea reţelei interne este de 2,5 milioane de euro, noi plătim 40%, este o sumă rezonabilă, dar măricică pentru Hârşova”, a mai precizat primarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa da primar nu ca hotul din ciobanu care ne minte si ne prosteste cu doua biciclete si trei cozonaci ba mai mult da si niste salarii grase la prostituatul de dan constantinescu si curvele din primarie
0
0
Felicitari domnule primar cred ca sunteti singurul primar din judet care nu umblati cu pomeni si faceti ceva pentru comunitate
1
0
bravo viorel,esti un om cu adevarat.success.
1
0
Domn primar faceti ceva si pentru noi ni s-au stricat toate rosile din gradina, a fost cu piatra, toata gospodaria este inundata! Canalizarea de pe strada noastra nu a facut fata s-a infundat. Toata apa de pe sosea a intrat in curte!
1
0
Bravo tie primare! Esti tare! Daca aduci gazele o sa ramai in istorie. Nici chirita nu a fost in stare cu guvern liberal , nici nadrag cu guvern PSD. Uite ca tu te descurci si le dai clasa . Sper sa puna umarul toti ca sa castige cetateanul. O sa aduci dezvoltare in toata zona. Sper sa nu te lasi influentat de pomanagii care urla dupa mocangeala. Fa ceva sa ramana in urma ta si sa nu te pui sa dai pomeni ca alti primari nepriceputi sa aduca dezvoltare, doar prosteala gen biciclete, trotinete, papusele, pachetele.
2
0
Betiv este fotograful care a facut asa fotografie.De fapt nu se poate numi fotograf daca lucreaza la latrina asta. De 2 ani publica doar o singura fotografie cu acest primar, si aia e din campania electorala. 0.25, 0.44 blestemati sa va fie copiii si nepotii si sa ajunga sa traiasca intr-un oras asa precum il vrea cel ce da mesajele de mai jos. Intr-adevar, prosti sunt primarii care vor sa faca ceva pt oras, pt asemenea schizofrenici nu trebuie sa faci nimic. Doar sa iei salariu si pensia speciala si sa faci calatorii, caci asta merita oligofrenii.
3
2
Cei care nu sprijina acest proiect ar trebui sa fie la puscarie. @ 0.25 oare inca mai exista astfel de analfabeti care pot sa dea mesaje cu propozitii de gradinita si sa jigneasca fara ca acest ziar si politia si parchetul sa se sesizeze? Insulta si calomnia parca trebuiau reintroduse in codul penal? Bolnavul asta zilnic da astfel de mesaje.
0
0
Vise bre vise!promisiuni de campanie
3
3
ce fata de betiv are primarul asta!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108