REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primarul din Peştera, proaspăt înscris în PSD, explică ce priorităţi are şi cum va arăta anul acesta petrecerea devenită “tradiţie” în comună

Primarul din Peştera, proaspăt înscris în PSD, explică ce priorităţi are şi cum va arăta anul acesta petrecerea devenită “tradiţie” în comună

Replica API 3 decembrie 2016 | 00:00 208

Liviu Marius Petre este independentul pe care Valentin Vrabie l-a recomandat și susținut să ducă mai departe proiectele administrației locale din comuna Peștera. Devenit între timp primar independent al municipiului Medgidia, Vrabie s-a înscris în ALDE și promovează acum interesele lui Călin Popescu Tăriceanu. Iată că și independentul Petre, primarul actual al comunei Peștera, nu a mai stat mult pe gânduri, și s-a înscris și el într-un partid politic: în PSD!

Contactat de “Replica” de Constanţa, proaspătul social-democrat Liviu Marius Petre a declarat că nu s-a consultat cu Valentin Vrabie înainte de a renunţa la statutul de independent, dar nici după ce a oficializat înscrierea sa în partid. “Am avut o discuţie cu preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, care este membru PSD, şi care mi-a făcut impresia unui om deosebit, aşa că am luat decizia de a mă înscrie în PSD, pentru binele comunităţii”; a precizat Petre, adăugând că nu a fost contactat de liderii altui partid.

“Mi-a făcut o impresie foarte plăcută domnul Ţuţuianu, pare a fi un alt fel de politician faţă de ceea ce vedem în mass-media referitor la politicieni”, a mai comentat Petre. Întrebat despre un eventual sprijin din partea CJC pentru proiecte, edilul comunei Peştera a precizat că se aşteaptă la acest lucru. Legat de proiecte, Petre a subliniat că a lucrat la sistematizarea unei bune părţi din localitate, pentru a preveni, pe viitor, inundaţiile, dar şi faptul că a preluat un proiect început de fostul primar Valentin Vrabie, pe aceeaşi temă, pe care l-a depus la ministerul de resort.

“Categoric însă, infrastructura este principala prioritate. Vorbim despre aproximativ 12 kilometri de drumuri care necesită intervenţie imediată”, a continuat edilul. Referitor la discuţiile privind petrecerile din mandatele anterioare, cu spectacole şi multe luminiţe, Petre a declarat că iluminatul de sărbători va exista, chiar dacă firmele de la care au fost achiziţionate ghirlandele s-au adresat instanţei, pentru a recupera sumele de bani pe care primăria le datorează!

“Sunt acţiuni în instanţă din partea unor firme, dar vom rezolva această situaţie, nu avem conturile blocate”, a spus Petre, care a declarat că detalii legate de datoriile către firmele care au furnizat instalaţiile luminoase ar trebui să le luăm de la altcineva (de la Valentin Vrabie – n.r.). “Inaugurăm pe 3 decembrie iluminatul de sărbători, iar apoi facem un eveniment la Peştera, însă fără spectacol, ne vom limita la un show culina cu bucătari celebri de la emisiunea “Şefi la cuţite””, a conchis Petre.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369