REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarul Gurgu scapă de acuzațiile de șantaj cu imagini deocheate

Primarul Gurgu scapă de acuzațiile de șantaj cu imagini deocheate

Replica API 25 martie 2019 | 22:51 588

Este de notorietate că primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, este "rău de gură" la nervi. În atare context, nici n-a fost de mirare că a fost reclamat la Parchet de un oponent, care susținea că Gurgu îl șantajează. A urmat o percheziție la domiciliul primarului, oamenii legii căutând un video compromițător.

Percheziția a avut loc în luna ianuarie a anului trecut, când Gurgu declara, referitor la acest subiect: "Da, a fost o percheziție. (...) În procesul acela verbal cu care au venit la percheziție scria ceva de genul că dacă dețin niște filmări obscene și indecente. Eu cam bănuiesc, așa, cine ar fi depus sesizarea. Pentru că acele filmulețe le-a văzut tot satul și toată Hârșova. Copilul unui contracadidat de-al meu, de acum doi ani de zile, făcea videochat cu nevastă-sa. Acum vreo 4 – 5 ani. Dar filmulețele erau pe un site. Erau publice. Chiar am întrebat dacă e vorba despre asta. Pentru că, dacă e așa, le-am văzut și eu cum le-a văzut tot satul și tot orașul. Pentru că erau pe un site. Cică am o sesizare depusă pentru șantaj, că aș fi deținut eu imaginile acestea. Cum să dețin așa ceva? Le-am văzut ca și ceilalți, că erau publice, pe site. Nu e ca și cum m-am dus eu și i-am filmat și le țineam în vitrină. (...) Acum, na, și anchetatorii își fac treaba. Dacă un tâmpit s-a dus și a depus sesizare, ce să facă și oamenii ăștia?”.

La mai bine de un an de la percheziție, lucrurile s-au clarificat, în sensul că dosarul a fost clasat, iar Gurgu a scăpat de acuzații. Mai exact, anchetatorii au stabilit că Gurgu este doar rău de gură, însă nu a deținut niciodată un filmuleț compromițător, imaginile fiind "plimbate prin tot satul" exact cum a indicat edilul: "Filmarea a existat pe internet, au pus-o chiar protagoniștii, primarul nu avea nici o legătură. Toată comuna le-a văzut. Edilul doar a amintit de ele, într-o discuție", au spus sursele noastre.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai devreme sau mai tarziu isi vor da seama ai Ciobanenii ca au pierdut niste ani din viata pe mana unui mincinos si hot ordinar dinainte de a deveni primar .Acesta are atat tupeu si minte cu nerusinare dar cel mai rau este ca sunt foate multi prosti pe care reuseste sai convinga ca va face el,, ceva'' si pe ei. Rusine celor ce voteaza astfel de specimene.
1
0
Constantinescule o sa faci pirnaie un an pentru conducere fara permis si o sa l iei si pe Gurgu dupa tine pentru ca a furat comuna in ultimul hal
6
0
Felix stroie ia facut cadou lui procsenetul de Gurgu trei masini pe care lea trecut pe numele unor oameni cu handicap, asa primar asa votanti in cibanu
6
0
Si voi si cap de pula de primar.ai dracu stiu ei ca sa terminat ma....de unde dracu stiti voi ma un act oficial ceva?sau din gura lu cap de pula stiti?procesul nu s a terminat
7
1
Proxenet devenit primar si patron de retea cu tinere talente pe videochat. Se intampla in mica si amarata comuna Ciobanu.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614