REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, lasă Primăria Eforie fără funcţionarii “de încredere”

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, lasă Primăria Eforie fără funcţionarii “de încredere”

Replica API 10 aprilie 2017 | 00:00 1370

Daniel Florea

Funcţionarii de încredere ai Primăriei oraşului Eforie (judeţul Constanţa) s-au mutat cu serviciul la… Sectorul 5 Capitală, primărie condusă în prezent de social-democratul Daniel Florea. Nici nu este de mirare că Florea a făcut aceste angajări, de vreme ce edilul bucureştean are o istorie la malul mării, unde a şi fost candidat (din partea PD-ului la acea vreme). A lăsat însă dreapta pentru stânga (de la PD la PSD), s-a mutat de la Constanţa la Călăraşi, devenind parlamentar. A urmat candidatura în Bucureşti, unde… surpriză!, şi-a învins contracandidaţii, fiind acum primar la primul mandate. La Sectorul 5 în Capitală a avut nevoie însă de ajutoare, aşa că fostul rpimar de la Eforie, Ovidiu Brăiloiu, i s-a alăturat în echipă şi, din câte se pare, acelaşi lucru l-a făcut şi fostul administrator al oraşului Eforie, Valerian Sălăvăstru.

De dată relativ recentă, actualul primar al oraşului Eforie, Robert Şerban, a aprobat şi două cereri de transfer pentru doi funcţionari “de încredere” din fostul mandat: Sorin Munteanu şi Amza Mair, ambii de la departamentul de urbanism. Munteanu şi Mair lucrează acum la Sectorul 5 Bucureşti.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate gane!Si eu ma chinui sa intru la primar de cateva luni, dar na, e "ocupat" . Probabil era ocupat cand a trecut pe langa mine si a mers in centru sa manance in oras . Ha. Nu stiam ca functionarii publici au pauze de 2,3 ore de masa! Ma fac si eu functionar! Pacat de oras si de oamenii din el!
1
3
Injurii, acuzatii false si defaimatoare !!! Se pare ca in asta consta politica anumitor persoane !!! Ca o parere personala ar trebui sa lasam intr un colt orgoliile si sa ne unim pt un scop comun: binele orasului !!! Sa ii aduci ofense propriului tau edil este similar cu a te denigra pe tine insuti !! Fiecare prin ceea ce spune se descrie pe el, din pacate !!! Acum avem ocazia de a construi pt oras !!! Acum avem ocazia sa slujim orasul, nu partidul !! Alaturi de Eforie !!!
11
4
robert trage rau cu drogueile ca saimanov nui da voie sa faca nimi!e in foame mare ca nare bani
5
10
Bai frate dar ce va mai freaca grija de aia. Si eu stau dupa autorizatie de 6 luni. Iar la Robert asta de l-ati pus primar nu pot intra in audienta. Face pe ocupatu cu mecla aia de obraznic drogadit.
3
9
Mureee chiparo. Sluge proasta
2
3
Pai asa o sa poata Robertel sa traga pe nas fara sa-l mai opreasca cineva. Oricum a trecut un an si escrocul de Robertel si betivanul balbait Cheparu au frecat-o la rece. Doar si-au mai luat cateva terenuri pe faleza. Pacat ca orasul a luat-o la vale.
6
10
Un langau prost
5
1
Mule Zapada! Sa ii dau lu mata la cioc.
3
7
madam Firea faceti curatenie la primaria bsector 5, chiar daca sunt psd-isti sunt niste lichele, manglitori, spagari si mari putori, vin la munca numai sa-si ia spagile - niste incompetenti, cu Brailoiu in frunte
11
3
va fi vai si amar de sectorul 5, sigur vor jupui tot,
12
3
...si de la bucuresti transfer direct la poarta alba...daca apuca si ciupesc ceva si sunt turnati nu merge ca la Eforie...DNA isi face datoria si ii aduna repede...la Eforie o mai scaldau poate...asa ca aviz domnilor functionari!
13
3
Salavastru este administrator public la Murfatlar!
9
7
Mare pierdere ...Nu poti semna si transferul lui....Chipara,ASA se formeaza echipa completa de betivii,viermi si Hoti,si ASA au furat tot din eforie,au distrus tot,sa mai fire si din Bucuresti,nenorocitii
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108