REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primele imagini cu atacatorul de la Istanbul. A strigat "Allahu Akbar" înainte să ucidă 39 de oameni

Primele imagini cu atacatorul de la Istanbul. A strigat "Allahu Akbar" înainte să ucidă 39 de oameni

Replica API 2 ianuarie 2017 | 00:28 490

Poliția turcă a făcut publice primele imagini cu suspectul atacului armat comis de Revelion, într-un club din Istanbul. Bărbatul se presupune a fi un membru al ISIS, conform The Sun. El a strigat, înainte să tragă în mulíme cu un AK 47: "Allahu Akbar".

Amintim că un atac armat a avut loc duminică dimineață, înt-un club celebru din Istanbul. 39 de persoane au murit, iar alte 69 au fost rănite. Totul s-a întâmplat în jurul orei locale 1.30, la petrecerea de revelion organizată în club. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, pentru a prelua răniții.

Premierul turc Binali Yildirim a respins duminică informațiile apărute în presă conform cărora autorul atacului purta un costum de Moș Crăciun, transmite DPA.

De menționat că Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, până la acest moment, nu există persoane de cetățenie română printre victimele identificate în urma incidentului.

VIDEO:AICI

Conform presei turce, citatăd e the Sun, printre cei uciși s-au numărat și: Hatice Karcilar, de 29 de ani, agent de pază la club, Burak Yildiz, de 21 de ani, polițist împușcat în fața clubului! foto:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum pana mea poti fi atat de tampit si sa afirmi ca islamul e religia pacii ? Nici crestinismul nu a fost cuminte cu inchizitia si cu templierii ! Religia e nociva. E falsa , e mincinoasa si a creat numai suferinte ! Treziti-va ! Daca v-ati convins ca nu exista zana maseluta, mos nicolae, mos craciun atunci e timpul sa va treziti si sa constientizati ca nu exista nici Dumnezeu !
0
0
Islamul religia lui Dracu !
0
2
Meriti un premiu! Esti primul care a stiut ca scrie "pacii" cu 2 de "i" .
0
0
Islamul este o religie a pacii. Astia nu sunt islamisti sunt extremisti, sectari care nu au nimic de a face cu musulmanii credinciosi.
1
2
Doi tineri foarte frumosi care aveau tot viitorul inainte, ucigasul este un tip senil, dupa figura lui atat a putut el, sa ucida cu sange rece, din nou pe formula de urlet Allahu Akbar. Pai ai ucis tot musulmani mai criminalule, oare esti atat de batut in cap sa-i condamni la moarte cu formula Allahu Akbar ? Daca te prinde Politia turca ar trebui sa te arda in piata publica in prezenta membrilor familiilor indoliate, ars intr-o cusca de metal sa te vada lumea, si stropit cu kerosen, sau cu napalm.
16
0
Islamul e religia lui Satan.
10
6
dupa figura pare caucazian ca si cei de la airoportul Ataturc din Istambul. Turcia primi t multi,, fugari,, din zone de conflict ssu adusi de fethullagiii din zona carepot fi chiar abdolventi ai scolilor ghiuleniste.
6
1
Mortii matii cu e religia ta de zdreanta
9
4
scrie corect pacii si daca poti fara ura tu nu ai scris impaciuitor si nu ai spus condoleante deh la noi e liniste e la ei da-i in ma-sa avem noroc ca noi nu avem bombeturi
4
4
Islamul este religia paci
4
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108