REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 547

Emoţii uriaşe şi lacrimi de fericire pentru Brigitte Năstase și Florin Pastramă, care luni au s-au cununat civil la Primăria oraşului Voluntari. Cei doi şi-au început idila în Fermă şi au demonstrat că legătura lor nu este o aventură de dragul show-ului tv, ci o relaţie bazată pe iubire şi respect. Însoţiţi de rude, prieteni, dar şi de câţiva colegi din emisiune, Brigitte şi Pastramă au făcut pasul cel mare, cununia lor fiind transmisă în direct la Pro tv, al emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Iată că, deși inițial s-a crezut că Florin Pastramă și Brigitte Năstase s-au lăsat duși de val în timpul Fermei și iubirea dintre ei era, de fapt, un scenariu pus la care de producătorii emisiunii, cuplul demonstrează că povestea lor de dragoste continuă și după show-ul de la Pro TV! Și nu oricum! Cei doi „iubăreți” nu au stat foarte mult pe gânduri și au decis să transforme promisiunile pe care și le-au făcut în emisiune în realitate.

Fotoreporterii au surprins momentul în care mirele Pastramă a plecat de acasă spre Primăria Oraşului Voluntari la bordul maşinii lui Brigitte. Îmbrăcat în cămaşă neagră, papion şi sacou alb, Florin Pastramă era aranjat la patru ace, aşa cum şi impune de altfel evenimentul.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil luni (27 mai) după ce în Ferma şi-au făcut jurăminte în biserică. Vremea a fost prielnică pentru marele eveniment, iar mireasa a furat ochii tuturor în rochia aleasă, care a fost și una destul de costisitoare, așa cum soțul ei a mărturisit recent.

„Bineînțeles că ne căsătorim. Am găsit ce căutam de 40 de ani, am găsit acum în Ferma. Încă își caută rochie de mireasă, e foarte pretențioasă. Mai jos de 10.000 de euro nici nu mă gandesc, nici nu se uită”, a spus el.

Brigitte i-a avut alături la momentul cununiei pe cei doi copii ai ei, Sarah şi Robert, sora şi cea mai bună prietenă, dar şi câţiva fermieri cu care a împărţit bune şi rele în munţi. Ioana Filimon, Otniela Sandu şi Otilia Billionera şi-au făcut apariţia la primăria Voluntari. Fetele i-au admirat pe miri şi le-au adus flori, fiind aproape de ei într-un moment atât de special.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine plm sunt astia? Ce ii recomanda?
0
0
sa ma pipi pe voi
0
0
O curva si un rahat!!
2
0
asteptam acum divortul ca este stipulat in contract .pt prosti astea sunt stirile importante in romania ,pastrama si brighite ,surorile borfet gabor ,tonciu ,oana porc roman zavoranu cur de fier etc
7
0
Doua catastrofe ! Nu le mai mediatizati !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272