REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primii „turiști” au ajuns la mare și au sărit direct în apă!

Primii „turiști” au ajuns la mare și au sărit direct în apă!

Replica API 23 aprilie 2018 | 01:16 596

Sursă foto Facebook / Alina Banica

Ultimele zile au fost călduroase la malul mării. Duminică termometrele arătau 24 de grade la Constanța, o vreme numai bună de a merge la plajă. Chiar dacă primii turiști urmează să apară începând cu weekendul următor, prima baie a fost făcută de niște câini maidanezi, care au profitat de plaja aproape goală înainte de nebunia de 1 mai. Fotografiile realizate de o constănțeancă au stârnit amuzamentul internauților.

Stațiunile din județul Constanța sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru minivacanța de 1 Mai și startul sezonului estival. După weekendul următor, hotelierii încep să pregătească ofertele pre-vârf de sezon, urmând ca după data de 15 iunie tarifele să crească la malul mării.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt proasta care a pozat, au venit hingherii dupa caini.. stupida retardata banica
4
1
cu cat mergem mai mult si mai des la Bulgari cu atat bagam mai putini bani in buzunarere machidonilor si tiganilor din Mamaia....
5
2
Daca esti constipat dute si mananca la Sabrosso ! De ce faceti sclavilor reclama mascata ?
4
0
Marioara DE talmaciu absurda iti e comentariul.Care om inconstient?De cand ai studiat inconstienta lui?Cauza e depopularea satelor.Acolo,la sat orice catel isi gasea un stapan.Ba,cei de la oras gaseau un catel si il duceau la tara,la bunici.Deci,catelul nu ajungea sa creasca prin cartiere ci,se gasea cineva la sat care avea nevoie in curte de un caine de paza.Acum poti observa,marioara DE talmaciu, ca la sate casele sunt parasite.Haide pa! Absurdo,gandeste,analizeaza si apoi flencane ce ai de zis!
2
3
Sa va fie rusine ...lasati comentariile absurde ...caini nu sau teleportat pe strazi singuri ...tot din cauza omului inconstient...care nu si a sterilizat animalul de companie ...sau din ograda casei.
5
6
Acestia sunt primii turisti bugetari care si-au primit vocherele pt vacanta.Ei au ales pachetul all-inclusive.
7
3
Duomnu' horia de la OPC este rugat sa verifice de ce turistii din imagine au intrat in apa fara lenjerie intima.Poate au cumparat produse contrafacute?
7
3
Ne cacam pe mamaia machedoneasca, mergem la bulgari
18
2
In Mamaia, in zonele Cazini si Rex, este plin de caini maidanezi. Inteleg ca statiunea a devanit o stana imputita, fiind cipanizata in proportie de 80%, dar nici chiar asa.
15
2
andrei, mult rahat iti urez
5
4
astia sunt turistii cu care a mai ramas mafia cipaneza
5
1
ALO!AUTORITATILE!!!! Faceti ceva si exterminati cainii de pe strazi.Vin turistii, ne facem de ras.
4
10
Acestea din foto sunt catelele de maidan.Unele in calduri.De la 1Mai in locul lor vor veni catelele de bamboo,toate in calduri.Spre deosebire de primele,catelele de club raman in calduri pana in septembrie.
13
1
Imaginea este surprinsa la intrarea in statiunea Mamaia, in dreptul hotelului Parc, iar cei din imagine sunt maidanezii Butnaru- tata si fiul!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218