REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Prinşi în flagrant: SE DROGAU în toaleta unui club din Mamaia!

Prinşi în flagrant: SE DROGAU în toaleta unui club din Mamaia!

Replica API 30 septembrie 2019 | 16:01 871

Jandarmul care i-a depistat era în timpul liber

Jandarmul care i-a depistat era în timpul liber

În timp ce se aflau în incinta clubului EGO din municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, doi indivizi au fost surprinși în toatela clubului de către un jandarm ce se afla în timpul liber, deținând, în vederea consumului propriu, un drog de mare risc. Jandarmul a reușit să-l rețină pe unul dintre ei, în timp ce partenerul său a reușit să fugă. Acestia și-a anunțat colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, care i-au confiscat tânărului de 33 de ani marfa și l-au dat pe mâna procurorilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Ulterior, a fost trimis în judecată, fiind condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității.

Evenimentul s-a petrecut în vara anului trecut, în luna august. Atunci, jandarmul, aflându-se în timpul liber, în clubul EGO din stațiunea Mamaia, a fost anunțat de către un angajat al clubului care știa că este jandarm, spunându-i că în toaleta pentru bărbați erau doi tineri care au intrat în aceeași cabină de WC. Jandarmul s-a dus după ei, a bătut la ușă, însă cei doi nu au vrut să deschidă. Întrucât a auzit trăgându-se apa la WC, șușoteli și spunând ceva de genul că „este bună”, jandarmul și-a dat seama că voiau să consume droguri. Când cei doi au ieșit din cabină, unul a reușit să fugă, iar pe al doilea jandarmul a reușit să-l oprească și a constatat că acesta avea asupra sa o substanță albă, ca o pulbere, însă mai umedă, ambalată într-un celofan de culoare albastru, răsucită sub forma unei bile. I-a luat acea substanță și a sunat la dispeceratul unității de jandarmi, iar ulterior l-a predat pe acel tânăr și substanța pe care o avea asupra lui echipajului care s-a prezentat la fața locului. Tânărul de 33 de ani a fost trimis în judecată, iar instanța l-a condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 100 de zile, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța sau Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se droga cu ei stati lnistiti da aia au facut blat si el saracutu nu s-a spart
2
0
Il cheama Mitica Soare. Pt sugestii si reclamatii accesati pagina lui de fb
2
2
Bine Soare, arde-i pe fraieri!!
2
1
Bine va face, sa va ia pe toti in arest ca va drogati si plecati pe strazi sa omorati oameni....jeguri de smecheri prin cluburi stati cu o apa plata toata noaptea
7
2
nu cumva belea bulangii pe bani ?
6
2
Soare si mai cum ca sa-l felicitam cum trebuie pe tovarashu jandarm aflat in timpul liber care sechestreaza cetatenii liberiu sa dispuna de corpul si sanatatea lor fara sa deranjeaze pe nimeni !
5
3
Era jandarm ?
2
3
Soare este o mizerie de om,un gunoi
9
5
sifoni si gabori trebuie interzisi din cluburi si spatii publici cand sunt in "timpul liber"
14
18
Soare jandarmul ... face sifoneli .cica era in timpul liber si el doarme in baii weekendurile prin cluburi
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272