REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Printre indivizii care aduceau COCAINĂ în Constanţa este şi o femeie! Unul apare martor într-un dosar cu persoane electrocutate!

Printre indivizii care aduceau COCAINĂ în Constanţa este şi o femeie! Unul apare martor într-un dosar cu persoane electrocutate!

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:00 1710

Arestaţi

Arestaţi

Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, începând cu 23 ianuarie 2019 şi până la data de 21 februarie 2019 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

Potrivit procurorilor DIICOT Constanța, s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul Ianoş Albert Feri împreună cu inculpata Huzuneanu Mihaela Mădălina au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc).

Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul inculpatului Amet Baiar Bilghin și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina, împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică.

De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul Ianoş Albert Feri deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac.

Totodată, același individ, fiind vorba de Ianoș, apare ca martor într-un dosar în care mai multe persoane au agresat o persoană, în 2015, în timp ce se afla pe bulevardul Tomis din municipiu, în apropierea Prefecturii, aducând-o în stare de inconştienţă, aplicându-i electroşocuri şi lovind-o cu pumnii, picioarele şi alte corpuri dure, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 130-140 zile de îngrijiri medicale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claudiu Montana cara cu fundul !! In Europa se est !!
0
0
Papacostea Alexandru le distribuia vara in cluburi,era sageata lu fery,din ce credeti ca si a luat masina pripasu!?
0
0
nimeni nu ai controleaza pe catei astea de unde au bani masini scumpe cum si au dobandit case ,nu au o zi de munca pe nicaeri ,se pare ca baieti au inceput sa se sifoneasca intre ei ,poate Feri incepe si el sa dea din casa si uite asa se curata km 4-5 si constanta de niste bulangi care distruc vieti si famili Feri adunati frati linga tine toarna tot sa va faceti brigada Poarta Alba
1
1
Cit credeti k o sa mearga cu magari de astea mici.mai fratilor das curios cit oare cistiga la 500g-la 1 kgchiar se merita 7-8la poarta alba cu 15 20 in camera si sa faci laba.cind ziua de munak sin constructi net in mana 150ro in fiecare vineri.d la 8 la 17 te duci seara si futi c vrei.A DAI MAI BINE SA TIO DEA LA POARTA ALBA
4
2
druga este om calumea are afcerile lui nu il mai comparati cu toate zdrentele
1
8
dupa ce ca esti cel mai injosit, injurat si mascarit baiat din toata CONSTANTA TOT te umfli si pui poze cu capsuni pe facebook. Turc injosit cap de oaie cum te injoseste lumea pui statusuri despre dusmani si valoare invidie. cine te invidiaza bai laaaake
6
1
Druga.e.seful.la.droguri.sia.dat.femeia.la.pla.filme.
8
1
grigorenco iulian grigorenco vasilica druga mircea paraeala manuta oaie montana claudiu antonio
4
1
Cum va explicati ca tot cartierul 4-5 avea marfa de la grigorenco v si nu-i arestat,doar suspect!!
5
0
Aaa de aici venea marfa de o vindea grigorenco vasile !!!cred ca nu ia mai dat banii ca jumate o tragea el!!!vasilica este sifonu
6
0
Grigorenco vasilica la legat fratilor ca nu ia mai dat moca
2
0
Fery te-a dat in gat prietenul tau bogdan druga.El este sifonul sectiei 5.De aia il protejeaza ca este sifon si la sri
8
3
Interlopul Verde din Mangalia vinde droguri de mare risc , este finul si protejatul agentului Bozolan de la rutiera
4
0
E adevarat ca faruk vb pe messenger cu lumea ca ii sifoneaza ca ii baga la puscarie....
3
0
...de cand ii urmaream io p astia...
2
2
PROXENETII DIN CERNAVODA SPONSORI AI SISTEMULUI CAND II VETI DERANJA ?.SAU SPONSORIZARILE LOR SUNT SUFICIENTE?.
5
2
montana valentino mitu grigorenci baga drogurile in cur si le trec granita in romania
6
3
Pai voi scrieti despre coca si in poza din articol aratati 3 kg de branza machidoneasca din cogealac?
17
3
Shjvf udgj
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212