REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Problema câinilor: primarul din Eforie, tras la răspundere!

Problema câinilor: primarul din Eforie, tras la răspundere!

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 644

Câinii fără stăpân au reprezentat întotdeauna o problemă pentru edilii oraşelor din România. Localitatea Eforie este împărţită în două tabere, pe de o parte iubitorii de animale, care reclamă tratamentul la care sunt supuşi, iar de cealaltă parte cei care sunt deranjaţi de haitele de câini şi de agresivitatea acestora.

Robert Șerban

Un localnic din Eforie l-a tras la răspundere pe primarul Robert Şerban, cerându-i acestuia să facă ceva în legătură cu sterilizarea câinilor maidanezi din oraş. Chiar dacă face parte din tabăra celor care iubesc câinii, acesta cere doar aplicarea legii cu privire la câinii fără stăpân. Acest apel nu a rămas fără răspuns, edilul din Eforie fiind foarte prompt în a răspunde solicitării acestuia. Astfel, Robert Şerban îl asigură pe iubitorul de patrupede că sunt discuţii cu un ONG privind o campanie de sterilizare, sfârşitul lunii aprilie fiind data la care se va demara această acţiune.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule primar ati oferit anl la eforie sud unui traficant pe numele IACOB TITI CT-08-CML,MIROASE A DROGURI IN TOT BLOCUL VIN SI PLEACA MASINILE DE LA ANL IN FIE CARE SEARA,NU CUMVA IL ACOPERITI PE ACEST INDIVID? CAND AVETI DE GAND SA LUATI MASURI?
5
0
E un cacat oe fb care tot face reclama si face pagini alaturi de robert serban. Alaturi la ce? a diatrus statiunea na pus o bordura sau o palma de asfalt gazele veneau ai fara aceat babuin muie sustinatorilor lui serbanel
4
2
De fapt toate actiunile de capturare a cainilor desfasurate de politia locala cu hingheri,adica ciorile din Ovidiu,sunt pentru produs lovele si nu pentru preventie.se cauta in mod voit cainii cu stapani pentru care acestia platesc gras...In rest totul e o vrajeala
4
0
Care vrea pantaloni la moda il rog sa faca o plimbare cu bicicleta prin Vama Veche. Celebra promenada e pentru caini nu pentru oameni. Primarul sa mai dea o tura pe strazile din vama si sa numere cainii, dar cu bicicleta.
3
1
Niciun om normal nu vrea caini pe strazi. De vina nu sunt ei, cainii sunt victimele iresponsabilitatii oamenilor care nu respecta legea care spune clar ca toti trebuie sa isi castreze animalele iar abandonul este contraventie! Daca ii aduna pe toti in 2 luni va fi aceeasi situatie. Militati pt resonsabilitate si respectarea legii si amendatea celor care nu isi steriizeaza animalele si abandoneaza. Numai prostii se lupta cu cainii cand ar trebui sa se lupte cu cei care nu sterilizeaza si abandoneaza. Fiti destepti!
3
4
mangalia infestata de ciini vagabonzi.Zona garii,lidl,vin de la cfr si din tiganime dobrogea,multumim iorgus,,rezervoare de daunatori cu patru labe si doua!
6
1
an lazu sunt putini caini vagabonzi cam o suta
4
1
Mai important pt primar este pungulitele cu coca decat cainii maidanezi eforioti haideti sal pedepsim pe acest maimutoi la vot
6
7
Pai ce, asta e primarul ? Stiam ca Nicu Crusoveanu, ala se duce si negociaza spagile cu firmele care fac lucrari in Eforie. Asta e un maimutoi plin de datorii si cu sechestre pe tot ce a furat in astia 4 ani
9
3
Pe str Brizei si pe strazile adiacente este plin de maidanezi de foarte mult timp pe care nu i vede nimeni . Au fost facute sesizari la primarie si la politia locala , dar nu am fost luati in seama .
5
1
Cum sa faci un turism de calitate cand haite de caini fara stapan te ataca pe aleele hotelurilor. De ani de zile in spatele hotelurilor Steaua de Mare, Meduza sunt zeci de caini pe care nu-i ia nimeni. Ce ar fi daca acei iubitori de animale ar adopta cate un maidanez ca sa nu-i mai ia hingherii? Altfel, lasati hingherii sa-si faca meseria nu mai fiti ipocriti.
13
1
dupa ce ii omoara pe toti cu hingherii actuali sau cum?
5
2
Vreau primar
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272