REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Probleme?! După ce a ieșit din politică, nici afacerile nu-i mai merg familiei Făgădău

Probleme?! După ce a ieșit din politică, nici afacerile nu-i mai merg familiei Făgădău

Mirela PASCAL 24 octombrie 2022 | 00:00 7903

De când a plecat din peisajul public, puține lucruri s-au mai aflat despre Decebal Făgădău. Și-a schimbat înfățișarea, face sală șia cordă mai mult timp familiei. De altfel, ”timpul” era principalul lui dușman în cariera politică, Făgădău declarând, de nenumărate ori, că ar vrea mai mult timp liber pentru a petrece cu ai lui. I s-a îndeplinit dorința, după alegerile din 2020, când a pierdut rușinos Primăria Constanța. Odată cu primăria, și-a pierdut și stima colegilor, dar și statutul pe care-l avea în viața politică locală. Nu știm, astăzi, din ce trăiește sau pe unde s-a aciuat cu jobul, ce știm însă afacerile familiei sunt pe butuci. De fapt, afacerile soției… care și-a închis și ultimele două firme pe care le mai controla.  

SC Poseidon Management SRL, ce are ca activități de consultanță pentru afaceri si management a avut în ultimii trei ani cifra de afaceri 0 și fără profit.  Gaitanidis Fagadau Monica Daniela deținea 75 % din acțiuni și Gaitanidis Lucica 25 %. Firma apare inactivă și radiată, la fel și SC Telemediq Alliance SRL, ce se ocupa de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web. În 2021, cifra de afaceri a fost de 70.509 lei, fără profit și datorii de peste 8000 de lei.

soții Făgădău, pe vremea când erau tineri și liniștiți

Până în 2017, soția lui Făgădău a mai fost asociată la Cardioscan SRL, dar în acte, numele Monicăi Făgădău nu mai apare.

Monica Făgădău, afaceri cu grecul de la Skandalidis

Monica Făgădău a mai fost implicată, până în 2020, în Roxor Black, alături de grecul Theodoros Skandalidis, care deține Blue Beach, firmă căreia, înainte să plece din primărie, Făgădău i-a dat undă verde pentru construirea unui mastodont în Mamaia.  Grecul a rămas asociat unic al firmei Roxor Bank și, totodată, administrator al acesteia. Roxor Black SRL a deținut terasa Amalfi din Portul Tomis din Constanța.

Reamintim că, după foarte multă vreme, Făgădău a ieșit din carapace și și-a făcut apariția la un eveniment public, mai exact la sfințirea bisericii din zona magazinului Tomis. Fostul edil a apărut împreună cu primarul Vergil Chițac, și el invitat la eveniment, aceștia fiind surprinși împreună, cu mâinile împreunate.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt Marinescu Dragule.intepegem ca ai un fix dar i mi permit sa spun asa maniinci kkt da mult.Posibil su mata care a rămas uimită cînd ai venit pe lumea asta Speră să ii fi reușit întreruperea de sarcină Și Uite TE acu mare cu gura plina de kkt
1
0
Sa nu mai auzim de individul acesta nesimtit care isi testa in scris functionarii publici daca spuneau ceva altfel decat vroia el, si-i muta in alte compartimente. Rusine sa iti fie.
7
1
Fatalau este in cosul de gunoi al istoriei. Babu gunoierul a dat lovitura, are zeci de apartamente pe numeĺe verilor. Rasauteanu a dus peste granita sute de mii de euro. Fraierii de constanteni sa suporte alianta PNL cu PSD.
9
1
Tot "lingatori de clante" vorba lui Petrov ati ramas?S-au terminat problemele in Constanta?Cu ce ma ajuta pe mine,cetatean al orasului Cta,articolul din fituica voastra virtuala?Mizeria din oras,harababura si haosul de pe strazi,lipsa apei calde,lipsa locurilor de parcare.Ca o paranteza,de lipsa apei calde,nu vorbim de zile ci de luni de zile in care prin teava de apa calda curge apa rece, platita la pret de apa calda.Fagadau este istorie,daca a gresit,lasati institutiile statului sa-si faca treaba;Apropo: drajilor poate ar fi bine pt. voi sa puneti mana sa cititi programul electoral cu care a candidat in 2020 "marele"amiral,oare cate din promisiunile au fost onorate in acesti doi ani de mandat?Din cate imi amintesc,in 2020 amiralul era foarte "revoltat ca toti constantenii" (citat din Vergil Chitac).Specific ca nu sunt votant Fagadau si nici Chitac.
5
6
bv lui ,cinste lui ,a-ti ajuns sa plange-ti dupa un asa om demn de toata lauda ,bv amice ,ai dat bot la multi ,urmeaza stroe .
2
6
L am scuipat in vivo pe sarpe, si a lasat barba sa nu l mai recunoasca lumea pe strada
12
3
daca a divortat de tzaranoi , bravo ei... cum plm sa stai cu asta care are o freza de ginere mort ? el si acum , ca si atunci cand era primar , se tunde gratis la frizeria cimitirului , firma lui draghici administratorul cimitirului...
11
2
Cam acra dama blonda. Adica sotioara. Sau fosta sotioara, dupa cate se scrie mai jos. Cam acra si superioara. O superioritate artificiala.
15
2
Se stie ca au divortat . fiecare e cu traba lui .
17
1
Pai daca tot nu mai are ce face p-aici ii sugerez sa plece. De exemplu sa se duca acolo de unde a venit, la Altin Tepe de Tulcea. Acolo poate creste cu succes iepuri pentru oua, si sa prinda popandai si cotzofene.
26
3
Are asta la apartamente in oras, de nu-i mai trebuie afaceri.
24
1
Se mai vede în poza și scursura ala de babu,acest ordinar infect. Cat tupeu sa ai sa parchezi în fata la filicori, te duci la mio unde stau saraciile,când tu niciodată nu ai călcat în aceasta cafenea?? Bai zdreanta infecta,nu ai puțin respect,stima?? Credeai ca toată viata o sa stai pe scaun de viceprimar,gunoiule
31
3
Fagadau a primit cadou de la Strutzu 2 apartamente pe Lapusneanu la Rompetrol. Oare i le-a dat ca e frumos și deștept ?
30
1
Cine plm sa il angajeze asta fura si hartia igienica
23
5
Cum să-i meargă afacerile dacă nu mai are de unde să ciordească ? Contracte cu statul nema, șpagă nema, urmează falimentul. De ce l-au părăsit procurorii ? Ceva pute !
28
5
Asteptam cu nerabdare condamnarea lui!
28
6
Normal afacerile merg atit cit sint sprijinite politic prin coruptie ,trafic de interese ,contracte cu statul etc,
31
0
Ai jucat cartea necastigatoare! Poate in altă viață când vei mai fi ceva,ai sa ne respunzi la telefon de ziua ta cand vom vrea să îți urăm la mulți ani! Când erai Primar ziceai că nu răspunzi că ești prea ocupat!
23
4
cum nu a fost rau intentionat ? Un hot ordinar care a distrus orasul la fel ca idolul lui, mazare.
33
7
Fagadau este distrus de aroganta lui si nesimtirea cipanului babuin Babu. Visan si Rasauteanu au complotat impotriva lui Fagadau care era orbit de Babu si de slugile din primarie. Fagadau un primar pro st, asa cum este si Kitzak. PSD nu are oameni pentru primarie nici pentru CJ. Sa nu le plangem noi de mila ca au din sa traiasca toata familia Fagadau.
38
4
Făgădău nu a fost rău intenționat , dar a pierdut pt că l-a acceptat pe bădăranul de Babu , băgat prin ușa din dos de Dobre jr ( care acum o face pe'a politicianul versat ) și nu avut curajul să-i dea peste bot jigodiei de Stroe Felix , Moga Nicu , nesimtitului de Babuș Radu ( fiul pușcăriașului Babuș sn ) , a lingăului Vișan George , care cu toții au sabotat munca lui Făgădău și nu au făcut decat mangle , nimic pt oraș.
45
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272