REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Problemele stațiunii Mamaia, dezbătute cu agenții economici. Făgădău: „Vom fi extrem de fermi!”

Problemele stațiunii Mamaia, dezbătute cu agenții economici. Făgădău: „Vom fi extrem de fermi!”

Replica API 12 aprilie 2019 | 01:21 420

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, a participat, miercuri, 10 aprilie a.c., la o nouă întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia.

Pe lângă discuțiile care s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor, irigare, curățenie, iluminat stradal sau canalizare, o problemă dezbătută a fost cea a șantierelor din stațiune și a regulilor care trebuie respectate: împrejmuire corespunzătoare, curățenie, dezinsecție și deratizare.

”Investitorii trebuie să înțeleagă că orice lucrare se desfășoară în respect față de vecini și față de turiști. Din punctul acesta de vedere, vom fi extrem de fermi”, a precizat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău.

Nici zona de nord a stațiunii nu a fost neglijată. Circulația rutieră va fi regândită și se vor institui noi sensuri unice. ”Vom mai amenaja în partea de nord încă o parcare, față de parcarea existentă, care va fi regândită și redimensionată”, a subliniat edilul Constanței.

Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât stațiunea Mamaia să fie pregătită pentru începerea sezonului estival și problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
0
Daca Mamaia e asa jeg atunci inseamna ca sunt multi prosti in tara asta findca de 1 Mai se inghesuie multi acolo cica smecheri ca saraciile merg la vama.
0
1
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
11
0
care statiune ? este doar un alt cartier de blocuri
3
0
ca mai ai putin si zbori!
3
0
Frctii la picior de lemn. Ieri am fost in zona Sumerland arata ca dupa cutremur, plaja discuita vai de ea si mizerite cit cuprinde.
4
0
Perla litoralului romanesc a ajuns o mizerie datorita indolentei si neputintei de care dau dovada cei pe care i am ales.
7
0
Mamaia este statiune? Este jalnica. Fagabou tu ai plati sa stai in asa statiune? Pe ce lume traiesti?
17
0
Totul e de rahat in constanta, de la statiunea mamaia, pana la ultima strada de la marginea constantei. Suntem cel mai urat si mai betonat municipiu al tarii. Constanta a avut parte numai de edili golani, mincinosi, fara pic de interes pentru contribuabili. Ma intrb cand dracul vom avea si noi un bun gospodar pentru Constanta?
19
0
Mamaia e un jeg de statiune, fara spatii verzi si locuri de parcare, plina de fite in schimb
20
0
Sarcini multe pt Primarie - care le realizeaza din banii nostri ! Dar magnificii patroni de hoteluri de ce nu contribuie cu nimic, macar pt spatiile verzi aflate in proximitatea lor ? Cercetati in prezent la Picadilly, dar sunt multe alte ex !
6
0
fakdau tot ca comunistii gandesti, mai rau chiar ne au depasit bulgarii de o mie de ori la toate frate
12
0
Iepurasi fara urechi!
10
0
Igienizati statiunea ...plantati flori...trandafiri ...cat mai multi...putinii trandafiri ce se mai vad prin statiune sunt de pe vremea lui Gheorghiu Dej ...taiati balariile...care sunt cat gardul...montati sisteme de irigatii...pentru iarba si flori...se stie doar ce seceta este in Dobrogea...bine ca va plimbati prin toata lumea si nu invatati nimic de la alte tari care stiu sa faca turism...pana si bulgarii sunt mult mai avansati ca noi...iar personajul din stanga sa o lase mai moale cu constructiile ...in rest succes...oricum nu va mai voteaza nici draqu...
16
0
Vom face, vom drege, vom Bla-Bla ! 4 ani am dormit, dar vom face si vom drege de acum. Bleah
16
0
Salvati ce se mai poate salva ! SAVE OUR SOULS !
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272