REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Procurori constănţeni, mesaj de susţinere pentru Augustin Lazăr

Procurori constănţeni, mesaj de susţinere pentru Augustin Lazăr

Replica API 27 octombrie 2018 | 23:42 430

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța s-au raliat celor peste 1300 de magistrați din România, judecători și procurori, care solicită Ministrului Justiției încetarea oricăror proceduri privind revocarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr, având în vedere motivele neîntemeiate ce au fost invocate pentru susținerea unui astfel de demers.

"Invocarea de motive precum, critica adusă în spațiul public unor propuneri legislative ca fiind deficitare, nu poate fi primită, având în vedere că însăși Curtea Constituțională a României a constatat că respectivele modificări legislative încalcă dispozițiile Constituției, confirmând astfel argumentele procurorului general. În același timp, ignorarea în mod constant al avizului, chiar și consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii, este de natură să eludeze garanțiile de independență ale Ministerului Public. Premisa unei judecăți independente și imparțiale este dată de o anchetă independentă și imparțială, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât prin eliminarea influenței factorului politic", se arată într-un comunicat transmis redacţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pline de postaci tractoristi unii cu dragnea altii cu opozitia dar aceleasi injurii de tarani inculti si manipulati!! daca esti pesedist usr penelist sau alt lingau politic sa stii ca despre tine e vorba!
1
0
Sper sa crapi in chinuri bai cacat cu ochi alaturi de stapanii tai Dracnea si Razgandeanu!!! Iar voi astia care-l pupati in cur pe slugarel s-o sugeti maxim!!!
4
3
Intra putin si peste borfasii de la parchetul constanta sa vezi ce escrocherii fac acestia.urgent destituirea derbedeilor
4
3
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
7
2
Normal ca individul nu a facut singur toate nenorocirile,asa ca-l sustin cei de teapa lui,complici la tot . Cei cinstiti insa,magistratii adevarati,se simt usurati ca se mai duce un exemplar din cei ce murdaresc groaznic Justitia .E ca si cum dintr-un colectiv de muncitori harnici este concediat un betivan si scandalagiu ordinar,prost ca meserias,care face ca eventualii clienti sa nu aiba curaj sa apeleze la firma de constructii.
4
4
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
10
6
Astia nu inteleg ca sint functionari ai statului, niste subalterni. De cind subalternii comenteaza deciziile sefilor? Asta se numeste insubordonare. Daca nu le place sistemul ierarhic de organizare sa plece. dar cum sa lase 200-300 de milioane pe luna fara sa faca aproape nimic. De fapt aici e lupta pentru ca nu erau obisnuiti sa fie luati la intrebari.Sa frece menta si sa iasa banu.In orice organizatie cind subalternul miriie si nu excuta dispozitiile sefului este dat afara.
11
6
lingaii i-si catifeleaza limbile nu cred ca cei cu capul pe umeri i-i iau apararea tractoristului
14
4
Fraierii cred ca se pun bine cu seful. Dupa revocare nici n-o sa-l mai cunoasca.
14
8
Se strange latul...sa raspunda fiecare pt abuzurile facute, si manipularile cu care ati invrajbit un popor! Nu se pomeneste nimic de dosarul presedintelui..?
16
5
Fratii mei de furaciuni si escrocherii sunt multumit de hotiile si escrocheriile voastre mai ales de cazul lui Lefter Costel cand voi vreti sa il salvati de puscarie.Salvati ma escrocilor cum.il salvez pe escrocul numarul unu mondial Adolf Werner Hitler Iohannis.Iar ptr prostii acestei tari ....muie fara numar
19
6
Emotionant !
8
7
Daca nu ar fi asa tupeisti, baietii astia ar fi uneori simpatici. Dar...,nu sunt!
15
5
Pe vremea lui Ceasca, nu mai pridideau organele de propaganda sa ne povesteasca despre "scrisorile de sustinere de la oamenii muncii pentru Iubitul Carpaci". Daca nu crapa Ceasca, azi primea o scrisoare de sustinere de la procurori. Cururile se schimba, limbile raman aceleasi.
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272