REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Procurorii şi poliţiştii, SURPRIZĂ la percheziţionarea unui BMW!

Procurorii şi poliţiştii, SURPRIZĂ la percheziţionarea unui BMW!

Replica API 27 iunie 2017 | 00:00 377

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat în flagrant doi cetățeni români care intenționau să comercializeze 1.500 pachete cu țigări de contrabandă. Țigaretele se aflau în portbagajul unui BMW.

Mai exact, în data de 24.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat, pe raza municipiului Constanţa, două persoane de sex masculin în timp ce îşi înmânau țigări de contrabandă din portbagajul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră au stabilit că era vorba despre cetățenii români I.E. şi S.G., în vârstă de 22 de ani, respectiv 40 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Constanţa. În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, asupra mijlocului de transport, a fost descoperită cantitatea de 30.000 de țigarete, marca Ashima.

Numitul I.E. a declarat că a achiziționat țigările din localitatea de domiciliu de la persoane necunoscute și intenționa să i le comercializeze lui S.G.. În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 15.000 lei, iar autovehiculul în valoare de 8.000 euro a fost indisponibilizat. Bărbaţii sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă - deţinerea, transportul şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pe str marii din navodari dar nu intervine nimeni
1
0
fratii tocia erau la parnaie pt tigari nebunule din coceni...ai dormit pana acum sau ce ai facut?
0
1
Dar care e sursa de provenienta a tigarilor Ashima? In port o singura firma le comercializeaza! Dar fara accize! Si vamesii ce pazesc? Bara-bara cu ac firma!
2
0
tiganiiii!
3
0
nr. masinii precis ca este cel care se plimba prin cartierul bonduelle&fagadau la intervale regulate de timp si mai cautati si un peuget alb cu nr.lre,apoi controle in cartieru de contrabandisti ,hoti,curve si desfintat aceasta rana purulenta de pe obrazul constantei
12
0
Tocia stelian si frasu din asta traiesc de 20 ani si voi ce faceti dormiti sau strangeti imformatii de la el , din cauza lungiti si procesu
10
0
le achizitiona de la persoane necunoscute? auzi minciuna grosolana ! cu asta se ocupau de aia in piata Grivitei gasesti tigari la tot pasul.Legea sa-si puna amprenta.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102