REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Procurorul Andrei Bodean intră în cursa pentru șefia DNA

Procurorul Andrei Bodean intră în cursa pentru șefia DNA

Replica API 24 august 2018 | 22:45 318

Potrivit ministrului Tudorel Toader, procurorul DNA Constanța Andrei Bodean şi-a depus candidatura vineri, în ultima zi de înscrieri, pentru șefia DNA, scrie stiripesurse.ro

În cursă au mai intrat Paula Tănase şi Nicolae Lupulescu.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi pe site-ul instituţiei la data de 29 august, urmând ca în perioada 3 - 5 septembrie candidaţii selectaţi să susţină interviurile cu ministrul Justiţiei.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 6 septembrie.

Andrei Bodean a intrat în magistratură în anul 2008, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Bodean a devenit cunoscut pe plan local în 2011, datorită crimelor de răsunet pe care le-a anchetat pe vremea când era criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. A devenit procuror DNA în luna ianuarie 2013.

De astfel, el este procurorul care a început urmărirea penală a lui Nicușor Constantinescu, în cazul Centrului Militar Zonal, fostul șef al CJC ispășind astăzi o condamnare de 5 ani.

Bodean l-a mai trimis în judecată și pe fostul primar al Constanței Radu Mazăre, speță în care acesta a fost condamnat în primă instanță la 6 ani și jumătate cu executare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu ce sa zic,sant impartial,dar odata ce sia bagat prietenul av.calaigi la puscarie numai ca sai futa femeiaa.
1
1
Asta mai trebuie , inca un Portocala sa execute romani nevinovati, sa-i ameninte.Sant convins ca n-are nicio sansa.
3
2
Daca prostanul asta era tare ma lua si pe mine...fraerica am 3 limuzine de lux si o viloaca in Cernavoda dd peste 1 milion de euro.dupa moaca ta cand te am vazut in tricou de la piata gorbaciov de 3 lei pot sa ti transmit ca ma pot caca pe tine si telceanu gabriel muiel doi fraeeri de la parchetul de cacat cta
1
1
Chiar nimeni nu vede realitatea? Cat de bun este acest procuror si cata experienta are cand el este numit in 2010,deci in 8 ani aspira la un loc mult prea sus? Cate dosare corecte a facut in acesti 8 ani? Va castiga sefia DNA nu pentru ca este bun doar pt ca este omul cuiva pt ca nu este normal sa fii procuror cu administratia publica! Rusinos ce se intampla in justitia romana!
5
2
merita sa conducs dna dar este dezavantajat de dosarele instrumentate in care a trimis in judecata pesedisti. tulburel va urma modelul viorica si va desemna un procuror sef la fel de supercompetent ca premierul in functie
2
2
Onoare demnitate si respect vei avea daca o tii tot asa ! Toate leprele arestate si lasa ma pe mine in celula cu ele ...
1
2
Alupigus etcetera....................
1
2
Un om care merita tot respectu
5
3
Profesionist, numai sa nu anunte comisia ca au fost respinsi toti, fara a se da explicatii.
5
1
un domn care apara interlopii si mult laudat de seful psd cta!
7
7
S-ai dea Dumnezeu atata sanatate cata corectitudine are in intocmirea dosarelor.
13
1
Nu conteaza aspectul fizic, ci capacitatea profesionala iar Bodean, chiar are o capacitate deosebita si calitati care rar le gasesti in randul procurorilor! Multa bafta!
10
6
Sper ca el sa castige concursul. E eroul meu din motive de Mazare si Nicusor. Go get'em, tiger! PS. Poza e foarte veche.
14
5
Portocala varianta barbishon
15
7
Omul este un adevarat profesionist.
14
8
E motostivuitor
13
4
CHIAR MERITA SA FIE PROCUROR SEF LA DNA!
17
11
Bine ca ati precizat cine e. In foto pare un interlop deosebit de periculos. Avem de toate.Jandarmerite cu aspect de curve si justitiabili cu aspect de infractori
27
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218