REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PROCURORUL Sadîc, noi DETALII din ANCHETA de la Spitalul de Boli INFECȚIOASE! Video

PROCURORUL Sadîc, noi DETALII din ANCHETA de la Spitalul de Boli INFECȚIOASE! Video

Replica API 4 octombrie 2021 | 15:35 4541

Procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a oferit în cursul zilei de duminică, 3 octombrie a.c., declarații cu privire la incendiu produs vineri, 1 octombrie a.c., la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Iată declarația procurorului:

,,Este deja a treia zi de efectuarea cercetărilor la fața locului, continuăm să căutăm indiciile de la fața locului. Încercăm să stabilim care a fost sursa incendiului, traseul de propagare, traseul victimelor, cum au fost salvate, și încercăm să ne lămurim și la condițiile care au favorizat apariția incendiului și propagarea acestuia în întreaga secție. Întotdeauna când apare au incendiu, cercetarea este foarte complicată, complexă. Mai ales că, multe dintre mijloacele de probă sunt distruse și trebuie să lucrăm cu multă migală, trebuie să îndepărtăm cenușa, să îndepărtăm funinginea, absolut tot ce ne poate afecta securitatea echipei de cercetare. Trebuie să ținem cont că vorbim despre o Secție Covid, toată lumea trebuie să fie echipată corespunzător.

Am reușit să scanăm cumva întreaga scenă a producerii evenimentului. Ne-am dat seama de unde trebuie să ridicăm probele care ne interesează. Nu avem decomandată nicio ipoteză. Poate să fie o greșeală umană, poate să fie un defect, nu știm la acest moment despre ce este vorba, de aceea am și apelat la cei mai buni specialiști pe care îi avem.

Nu am reușit să vizualizez imaginile de pe camerele de supraveghere, durează câteva zile până vom accesa imaginile de acolo.

Secția ATI era aglomerată, supraaglomerată, sunt 7 saloane cu 10 paturi. Secția ATI a fost adaptată pentru a crește numărul de paturi. Există și posibilitatea ca sistemul electric să fie suprasolicitat, nu avem date concrete ca să putem acuza pe cineva.”, a declarat procurorul de caz, Zafer Sadîc.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vom cauta sa dam vina pe greaua mostenire sa nu suparam actualidupa cum stiti satem o apa si-un pamant !
2
0
BOMBADIER LA NAVODARI, cautati pe yt
3
0
Imputirea pestelui dela CAP ! Spitalul asta figureaza in subordinea Consiliului municipal doar cu vorba .In documentele Primariei ,la Consiliul municipal NU se regaseste acest spital .Accesati www.Primaria Constanta
4
0
Ce aveti atata cu managerul acestui spital de o tineti in brate? Managerul raspunde de tot! E posibil sa ramana pe functie dupa tragedia asta? Ce a facut 13 ani de cand conduce spitalul figiuranta asta? Nu e suficient sa ceri bani ca menager trebuie sa te zbati sa primesti altfel iti dai demisia nu stai ca nesimtita de 200 de kile sa cada spitalul pe tine
8
2
nu acuza pe nimeni dar schimbam managerul
2
4
Cand il ridici pe chitac ?
12
1
Crima de la Cobadin nu ne mai spuneti nimic...
7
0
Nu a declarat nimic!
16
0
stare sa adunati proxenetii din judetul constanta...sau ei sunt sponsorii oficiali ai m.a.i si justitie
28
2
Succes.Nimeni deasupra legilor.
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218