REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Profesorul Horea Mihai Bădău BATE CÂMPII la adresa PREFECTULUI din Constanța

Profesorul Horea Mihai Bădău BATE CÂMPII la adresa PREFECTULUI din Constanța

Replica API 26 iunie 2020 | 23:31 3536

Cu toate că scandalul dintre lect.dr. Horea Mihai Bădău, profesor universitar la FJSC şi prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, părea a se fi terminat, iată că primul dintre ei, dornic poate de cât mai multă faimă, a iniţiat un nou atac furibund la adresa prefectului. Iată noul “drept la replică” al profesorului:

Lect. Dr. Horea Mihai Bădău

Ce spune profesorul

“Lect. Dr. Horea Mihai Bădău Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Enseignant- chercheur, Universitatea din Nisa Cercetător la Laboratorul Internațional SIC. Lab Mediterrannee, Nisa. Sunt dezamăgit să constat că prefectul nu își asumă o declarație pe care a făcut-o – declarația există sub formă înregistrată și va fi folosită ca probă în instanță. Sunt dezamăgit să constat că prefectul de Constanța, fără îndoială, un politician prea tânăr și fără experiența necesară pentru a gestiona bomba epidemiologică care se formează la Constanța, mă atacă pe mine, cel care a tras un semnal de alarmă, în loc să gestioneze situația din ce în ce mai gravă din județ, care pune în pericol viețile constănțenilor. Pe litoral nu se mai respectă niciuna dintre regulile de prevenire a infecției cu COVID – 19. În Vama Veche a avut loc o petrecere la un local cu două cazuri de COVID – 19, au venit DSP, Jandarmeria și Poliția și au lăsat petrecerea să continue, în Mamaia s-a jucat hora, la terase nu se respectă regulile minime de distanțare fizică, la Primăria Constanța, numărul de îmbolnăviri cu COVID -19 s-a dublat, de la 6, la 13. Eu am tras un semnal de alarmă, privind situația la care se va ajunge dacă nu se iau măsuri, tocmai ca să nu se ajungă la situația respectivă și am publicat declarația prefectului ca un semnal de alarmă pentru conștientizarea nu numai a populației, dar și a organelor de control din Constanța, DSP, Poliție, Jandarmerie – dacă se vor închide în continuare ochii la neregulile care se fac și permit răspândirea coronavirusului, Constanța are toate șansele de a deveni un nou Bergamo. Deci luați măsuri! Încă o dată sunt dezamăgit să constat că prefectul, în loc să ia măsuri pentru stoparea catastrofei de la Constanța, mă atacă pe mine. Ceea ce arată, încă o dată, că tinerețea și lipsa de experiență îl fac incapabil să gestioneze o situație din ce în ce mai gravă, care pune în pericol, din ce în ce mai mult, sănătatea locuitorilor din județul Constanța”.

George Niculescu

Prefectul, George Niculescu, nu a dorit să mai comenteze pe marginea acestui subiect, contactat fiind de ziarul Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
probleme mari cu scufita...cu picioarele merge perfect
6
0
toti de la jurnalism se dau destepti?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272