REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROFI vinde, din nou, alimentele de bază cu rația. VIDEO

PROFI vinde, din nou, alimentele de bază cu rația. VIDEO

Replica API 12 martie 2022 | 23:58 5101

Lanțul de magazine Profi dă, din nou, cu rația uleiul, zahărul și făina. Vânzătorii spun că au primit directive în acest sens, iar clienții au intrat în panică și la bănuieli. Își fac tot fel de scenarii în cap și spun că războiul este de vină. Dacă observăm imaginile de mai jos, cu românii care au dat iama la baxurile de ulei, înțelegem poziția Profi. Nu ne mai facem bine!

În urmă cu câteva zile, lanțul de magazine Profi a stopat vânzarea în exces a uleiului, zahărului și făinei, formând astfel o rație de maxim 6 kg sau litri din fiecare produs, dina limentele de bază, de persoană. Pentru a informa clienții, angajații magazinelor au afișat tăblițe informative la rafturile pe care sunt așezate produsele specificate.

Clienții își dau coate în magazin și spune că cei care administrează lanțul de magazine Profi știu mult mai multe lucruri, iar situația din lume creată din pricina războiului dintre Rusia și Ucraina este în realitate mult mai dură.

Dacă au pus rație pe alimentele acestea înseamnă ceva. Eu cred ca este vorba de război, sigur situația este mult mai rea și nu vor să anunțe. O să trăim vremuri grele”, a declarat o pensionară din Constanța.

Alți clienți cred că limitele s-au impus pentru că este vorba despre o strategie de marketing.

Fac și ăștia ca aia cu motorina și benzina. Asta este doar o strategie. Vor să se sperie oamenii că nu mai găsesc ulei, făină sau zahăr ca să vadă dacă stă lumea la coadă și la ei”, a declarat un bărbat din Constanța pentru reporterii Replica.

Este o dispoziție de sus și ne conformăm

Nici angajații nu cunosc motivele pentru care alimentele de bază se dau cu porția. Ce știu este că au o directivă de la șefi pe care trebuie să o respecte. Restul, e cancan. Reporterii Replica au stat de vorbă cu una din vânzătoarele unui magazin Profi din Constanța. ”Numai 6, asta este regula la noi. Este o dispoziție de sus și noi ne conformăm. Cred că este vorba de isteria aceea că a început ce a începu și probabil nu lasă să scadă stocul să rămânem cumva fără, nu știu, cred..”, ne-a spus vânzătoarea.

VIDEO:

Menționăm că și anul trecut, din pricina pandemiei, lanțul de magazine Profi a vândut uleiul și zahărul cu rația.

În țară, românii au dat iama la baxurile de ulei

Un motiv destul de bun privind raționalizarea alimentelor este cel din imaginile de mai jos.

Românii isterici, care cred că nu mai apucă ziua de mâine, dau iama la baxuri întregi de ulei. Rafturile s-au golit, iar coșurile sunt pline.

Asta se întâmplă în marile magazine din țară. Și când te gândești că este doar începutul...

CITEȘTE AICI: ALERTĂ la PROFI: ULEIUL și ZAHĂRUL sunt VÂNDUTE cu RAȚIA

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in redactie la voi, pai unii ca voi la o televiziune de interes national au anuntat ca se va scumpi uleiui, cine e de vina astia care cumpara sau aia care lanseaza zvonuri
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108