REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Programul IPS Teodosie de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei

Programul IPS Teodosie de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei

A.F. 29 noiembrie 2022 | 00:00 819

Slujba cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei va fi ținută și în acest an de ÎPS Teodosie. În rândurile de mai jos puteți regăsi întregul program.

foto: arhivă

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia, marți, 29 noiembrie a.c., de la ora 17.00, slujba Vecerniei la mănăstirea „Sfântul Apostol Andrei”, din apropierea localității Ion Corvin.

Miercuri, 30 noiembrie, este zi de sărbătoare națională legală, cinstirea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României și cel dintâi chemat dintre apostoli, care a adus cuvântul Evangheliei pe pământul Dobrogei de astăzi.

Cu acest prilej, de la ora 8.30, va fi săvârșită Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța. Alături de Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, sunt așteptați următorii ierarhi: Înaltpreasfințitul Iacov, Mitropolit de Mytilene – Grecia, Înaltpreasfințitul Pantelimon, Mitropolit de Maroneia şi Komotini – Grecia, Preasfințitul Demetrios Charbak – Episcop de Safita, Arhiepiscopia de Akkar, Preasfințitul Nikiforos, Episcop de Amorium – Turcia, Preasfințitul Macarie, Episcop Vicar de Ruse – Bulgaria, Preasfințitul Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, și Preasfințitul Paisie Lugojeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei.

Totodată, va avea loc dubla lansare a „Bibliei în versuri de la Cluj” și a colecției „Ecoul veșniciei”. Vor rosti alocuțiuni: IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, ing. Ioana Roman, primarul comunei Viișoara, jud. Cluj, Nadia Farcaș, editor editura „Ecoul Transilvan”, Alina Pârvulescu, secretar general A.N.C.R., și Ioan Ciorca, scriitor. Evenimentul editorial este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului și editura „Ecoul Transilvan”.

De la ora 17.30, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va susține un concert dedicat Sfântului Apostol Andrei la Centrul multifuncțional educativ pentru tineret „Jean Constantin” (fostul cinematograf Republica) din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mălai, Mãlai, Mãlai si iar si iar Mãlai. Asta ii programul Behaitului. Habovnici,Inocenți in berechet asa ca încoronarea la Pangare. Cu bani strînși in mîini. Am primit o transa noua de lumînări,luati si bateti cruci. Noi incasam cu drag fara taxe la stat. Niciodata nu am dat UNA de 1leu.
2
0
O sarbatoare draga poporului roman cu un arhiepiscop dedicat si implicat in ceea ce inseamna,spirit si credinta,asa sa ne ajute Dumnezeu,dupa fapta si rasplata.
5
1
dupa behaiturile tapului ,va duceti la izvorul tamaduirii,care izvoresta o data pe an.sa va vindecati.p*****a lume
3
4
va prezinta programul pentru oi p r o a s t e si botaniste care cred in prieteni imaginari din cer! Sa va ia dracu'pe toti!!!!!
2
4
Anii trecuti stateau organele de paza sa verifice daca esti vaccinat, chiar daca totul se petrecea in aer liber...la Sf. Andrei.. Sa vedem anul asta ce mai organizeaza arafat, cred ca daca ar putea le-ar stinge becul...neica nimeni asta...
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272